Zárszerviz

Lakossági zárszerviz

Elromlott, vagy nem nyílik a zár? Zárcserére, zárbetét cserére van szüksége? Beletört a kulcs a zárba? Kizárta magát? Elveszítette a kulcsát? Önnek a zárszervizünkre van szüksége!

Hívjon, azonnal megyünk! A zárszerviz szó egy gyorsszolgálatot jelent, nyílászárók (ajtók) nyitásával és zárak szervizelésével valamint cseréjével foglalkozik. A gyors zárszerviz non-stop, azaz napi 24 órában, az év 365 napján áll az Ön rendelkezésére, hogy gyors, szakszerű és minőségi szolgáltatást kapjon megfizethető áron! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen az zárjavítás, zárcsere, ajtónyitás, hevederzár szerelés, biztonsági-ajtó szerelés.

A legtöbb lakástulajdonos csak akkor gondol arra, hogy otthoni biztonsági rendszert telepítsen, miután vagy ők, vagy szomszédjuk betörés áldozatává vált. A létező leghatékonyabb elrettentési mód egy biztonsági rendszer telepítése. Budapesti zárszerviz cégünk gyors, megbízható és szakszerű ajtószerelési-zárszerelési szervizszolgáltatást kínál kimondottan versenyképes árakon, számlával, garanciával!

Jótállunk a munkánkért, garantáljuk, hogy ügyfeleink 100%-ig elégedettek lesznek. A hét minden munkanapján, napi 12 órán át nyitva tartó gépműhellyel rendelkezünk! Mi szervizeljük a legnagyobb zármárkák termékeit és biztonsági ajtóit, és természetesen saját márkáinkat is. Zárszerviz szolgáltatásunkat Budapest következő kerületeiben biztosítjuk:

Zárszerviz kerületek

I. kerület – Budai Vár zárszerviz, II. kerület – Pesthidegkút zárszerviz, III. kerület – Óbuda zárszerviz, IV. kerület – Újpest zárszerviz, V. kerület – Lipótváros zárszerviz, VI. kerület – Terézváros zárszerviz, VII. kerület – Erzsébetváros zárszerviz, VIII. kerület – Józsefváros zárszerviz, IX. kerület – Ferencváros zárszerviz, X. kerület – Kőbánya zárszerviz, XI. kerület. – Újbuda zárszerviz, XII. kerület – Hegyvidék zárszerviz, XIII. kerület – Angyalföld zárszerviz, XIV. kerület – Zugló zárszerviz, XV. kerület – Újpalota zárszerviz, XVI. kerület – Sashalom zárszerviz, XVII. kerület – Rákosmente zárszerviz, XVIII. kerület – Lőrinc zárszerviz, XIX. kerület – Kispest zárszerviz, XX. kerület – Erzsébet zárszerviz, XXI. kerület – Csepel zárszerviz, XXII. kerület – Budafok, Tétény zárszerviz, XXIII. kerület – Soroksár zárszerviz.

Zárszerviz szakemberrel

A zárszervizt érdemes szakemberre bízni, mert a szakszerűtlen zárjavítás a betörők dolgát könnyíti meg. Zárszerelő szakembereink ismerik a zárfeltöréssel kapcsolatos módszerek elleni védekezési módokat, így hatékony védelmet is tudnak biztosítani ellene. Zárszerviz, mely minden zárral kapcsolatos probléma esetén segíteni tud. Számtalan probléma, meghibásodás, vagy igény lehet, ahol azonnal kell cselekedni. Gyorsszervizünk garantálja az azonnali kiszállást.

Zárszerviz szolgáltatások

Igénybe vehetők a következő, főbb esetekben

 • elveszett a kulcs, és ki kell nyitni az ajtót
 • beletört a kulcs a zárba, és használhatóvá kell tenni
 • beragadt, beszorult, elromlott a zár és ki kellene nyitni
 • betörés utáni zárcsere, zár helyreállítás
 • roncsolásmentes ajtónyitás
 • zárbetét csere
 • zárszerelés kódkártyás zárral
 • speciális zárnyitás
 • cilinderzár javítás
 • biztonsági zárszerelés
 • zárszerviz garanciával
 • non-stop zárszerviz, 0-24

Zárszerviz Budapest

Zárcsere Budapesten, egy órán belüli kiszállással, az év minden napján. Zárcsere munkáinkra 1 év garanciát biztosítunk.

Az előre egyeztetett időpontban való érkezés, a gyors és a szakszerű munkavégzés jogos elvárás a megrendelőink részéről. Ne bízza a véletlenre, bízza a munkát lakatos szakemberre!

Zárcsere, zárszerelés 1 év garanciával! Minőségi zárszerelés, zárnyitás, zárjavítás, zárcsere, speciális zárak szerelése/cseréje/javítása. Több ponton záródó biztonsági zárak zárszerelése/cseréje/javítása! Otthona biztonsága érdekében! Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Zárszerviz kedvező áron, zárszerviz Budapesten! Zárak szervizelése garanciával Budapesten és Pest megyében.

Zárszerviz szolgáltatásunk a minőségre és a megbízhatóságra épül. Kiváló szakemberekkel rendelkezünk, akik csakis szakszerű eszközökkel szervizelik ügyfeleink zárjait. Zárszerviz garanciával!

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a záraknak ugyanúgy karbantartásra van szükségük, mint például autóknak. A zár ugyanúgy tönkre tud menni, egyik napról a másikra, mint bármi más. De ezt ki tudjuk védeni azzal, ha igénybe veszik a zárszerviz szolgáltatást! Ne várja meg, míg elromlik a zár! Ha akad vagy szorul, esetleg nehezen működik, hívja zárszervizes kollégáinkat. Zárszerviz, azonnali díjmentes kiszállással!

Zárszerviz Dunakeszi

Kizárta magát? Mással is megesett már! Elveszett, vagy ellopták a kulcsait és ezért zárlakatost keres? Zárcsere, zárszerelés, Budapesten egy év garanciával! Budapest, Pest megye területén vállalunk mindenféle zárcsere munkákat!

Illetéktelen kezébe került a kulcs? Azonnali zárcsere szükséges! Hívja zárszerelő szakembereinket, akik azonnali helyszíni zárcserét végeznek! A zárcsere során a lakatos szakember bontatlan csomagolású zárakat szerel be, amit Ön előtt bont ki. Ez biztosíték arra, hogy senkinél nem voltak a kulcsok előzőleg!

Fontos, hogy a régi, évekkel ezelőtt felszerelt zárainkat lecseréltessük, hogy a mai biztonsági elvárásoknak megfelelő legyen! Zárcsere minden nap, hétvégén és ünnepnapokon, akár azonnali kiszállással is!

Zárcsere, zárszerelés szolgáltatásunk ügyeleti jelleggel is a város egész területén elérhető.

Az előre egyeztetett időpontban, a zárszerelő lakatos rövid idő alatt elhárítja a problémát. Mi már a telefonos beszélgetés során beazonosítjuk a zárproblémát, és ennek megfelelően tudjuk az árakat pontosan közölni! Más zárszerviz csak körülbelüli árat mond, vagy csak a helyszínen mond árat! Válassza a szaktudással történő zárszerelést! Hívjon minket!

Biztonsági zárcsere alkalmával, mi minőségi zárbetéteket, zárszerkezeteket használunk! Kínai vacak termékeket nem használunk, azokra garanciát vállalni minőségi okokból nem tudunk!

Fordítson rá figyelmet, hogy ajtója, azon belül értékei biztonságban legyenek!

Sürgősségi gyors zárszerviz

Zárszerelő szakemberünk kinyit/bezár, vagy kicserél olyan zárakat, amivel Önnek problémája támad. Megállapítja, hogy csak a zárbetéttel, vagy magával a zárszerkezettel van-e probléma, és amit szükséges, azt kicseréli, amelyre mi 12 hónap garanciát vállalunk!

Ha illetéktelen kezébe került a kulcs, netán elveszített, feltétlenül cseréljen zárat! A zárszerelést a helyszínen oldja meg munkatársunk, aki a lehető legrövidebb idő alatt ér a helyszínre. Hívja telefonszámunk, és megbeszéljük, hogy hogyan és mennyi időn belül tudunk Önnek segíteni. Kollégáink várják a hívását!

Szakemberünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik és elhárítja a problémát. Tapasztalt zárszerelő szakembereinkre bármikor számíthat! Gyorsan és szakszerűen oldunk meg minden zárszereléssel kapcsolatos munkát, igény szerint. Kizárólag minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk! Gyorsan, tisztán és precízen hárítunk el minden hibát és az elvégzett munkára minden csere esetében garanciát vállalunk.

Szakembereink az ajtó roncsolása nélkül nyitják ki az ajtót. Nem érdemes egyedül nekiállni, vagy a szomszéddal próbálkozni, valószínűleg csak az ajtó roncsolásához vezetne. Szakembereink olyan szakszerűen tudják megfúrni a zárat, hogy az ajtó nem sérül, csupán egy zárcserére van utána szükség.

Non-stop zárszerviz

A non-stop zárszerviz a nap 24 órájában, az év 365 napján áll az Ön rendelkezésére. Legyen az akár hétköznap, hétvége, szombat vagy vasárnap, cégünk szakszerű zárszerviz szolgáltatást biztosít megfizethető áron!

Legyen szó akár zárjavításról, zárcseréről, ajtónyitásról, hevederzár szerelésről, mi teljes körű szervizellátást biztosítunk Budapesten és Pest megyében!

Mi az Ön kényelméért vagyunk, éjjel-nappal, 0-24 óráig számíthat ránk! Az általunk prezentált és beszerelt zárakra egy év teljes körű garanciát vállalunk!

Zárszerviz szolgáltatásunk megrendelése esetén, a főváros egész területén, forgalom függvényében, akár már egy órán belül a helyszínre érkezünk és megkezdjük a helyszíni zárszerelést. Fő célunk az Ön biztonsága, a betörések megelőzése, a lakásvédelem, az ajtómegerősítés, a jó minőségű zárak használata, és nem utolsó sorban ügyfeleink elégedettsége.

Helyszíni zárszerviz szolgáltatásaink során minden problémára azonnali megoldást kínálunk, legyen az kulcselvesztés, ajtó- és zárnyitás, zárbetétcsere, vagy a biztonság fokozása hevederzár szereléssel.

Zárszerviz hétvégén és ünnepnapokon

Zárszerviz vállalkozásunk hétvégén és az év minden egyes ünnepnapján korrekt áron kínálja szolgáltatásait. Ilyen pl. a zárszerkezet csere, műanyag ajtóban zárbetét csere, biztonsági trezorzár csere, stb. Ingyenes kiszállást biztosítunk minden budapesti lakos számára, ami azt jelenti, hogy csak az elvégzett munkaidő után és csak a felhasznált anyagköltséget kell megfizetni.

Az általunk forgalmazott zárakat bolti árakon árusítjuk. Ezek különböző ajtózárak, zárbetétek, vasalatok, hevederzárak, bevésőzárak. Hétvégén is dolgozó, teljes körűen felszerelt szervizautóink kerületről kerületre állnak ügyfeleink rendelkezésére, a megrendelt zárszerviz szolgáltatás szerint, akár egy órán belüli helyszínre érkezéssel. A helyszínen azonnal beszereljük, kicseréljük az adott zárat, zárszerkezetet, zárbetétet. Így Önnek soha nem kell nyitott ajtó mellett léteznie, és aggódni a hívatlan látogatók miatt!

Zárszerviz árak

Bármilyen pénztárcára találunk megfelelő megoldást. Zárszervizes árainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál telefonon, küldjön e-mailt, fotót, a gyors beazonosítás érdekében.

Zárszerviz szolgáltatásunk fix áron dolgozik garanciával, rejtett költségek nélkül. Pontos árat csak a fotó alapján, vagy a 100 százalékos telefonos beazonosítás után tudunk az ügyfélnek biztosítani. Nálunk a zárszerelés árába nincs beépítve a kiszállási költség, ezért tudunk jóval kedvezőbb áron, zárcserét, zárbetétcserét kínálni, legyen szó akár ünnepnapról, akár hétvégéről akár egy szürke hétköznapról.

Semmilyen más zárszerviz cégnek nem adunk vissza jutalékot, ezért is tudunk rövid határidővel, minőségi munkát és nagyon jó áron végezni.

A zárszerelés, illetve a zárszerviz ára függ a kerülettől, a zárszerelés idejétől, és a zárbetétek méretétől és minőségétől.

Üzleti, vállalkozói zárszerviz

Az ajtót csak abban az esetben tudjuk elhagyott kulcsok esetében kinyitni, ha az ügyfél igazolni tudja, hogy övé a lakás.

Elveszett, ellopott kulcsok esetén ajánlatos azonnal zárat cserélni, mert fennáll a betörés kockázata! Hiába van jó minőségű zár a lakása ajtajába, ha illetéktelenek is be tudnak jutni a saját kulcsával!

Bármikor lehet kulcsa illetékteleneknek is a lakáshoz, ha pl. új- vagy használt lakást vásárol, bérelt lakásba költözik, esetleg valakinek adott egy kulcsmásolatot! Lakásfelújítás alkalmával nem ritkaság, hogy az ott dolgozók kulcsot kapnak a lakásához.

Visszaadták a lakáskulcsát? Biztos benne, hogy nem készítettek másolatot a kulcsokról?

Ne bízza a véletlenre! Mi kizárólag olyan zárakat szerelünk be Önnek, amelyeket ott bontunk ki ön előtt, a gyári csomagolásából.

Egyes zárbetétekhez csak kódkártyával másolhatnak kulcsot, amilyet mi beszerelünk Önnek! Gyors és szakszerű megoldást kínálunk zárszerelés és ajtójavítás problémákra! Zárszerelés és zárcsere munkáinkat igyekszünk a lehetőségekhez képest gyorsan és kedvező áron elvégezni!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest