Mottura ajtózár csere

Budapesten gyorsan, szakszerűen, rugalmasan vállalunk Mottura ajtózár-cserét, gyors kiszállással, ügyeleti jelleggel. Jól felszerelt szervizautónk azonnali, helyszíni Mottura zárcserét tud biztosítani a sztenderd Mottura zárak esetében, így nem kell az ügyfélnek heteket, napokat nyitva tartani az ajtót és várni, amíg megérkezik a Mottura ajtózár.

Igyekszünk minden olyan típusú Mottura zárakra felkészülni, amelyek főként lakóparkokban találhatók meg, mint pl. a négyfordulatos, tollas kulcsos, háromirányú zárszerkezet, amely magas biztonságot nyújt az ott lakók számára.

Amit vállalunk Mottura zárcserével kapcsolatban, az a Mottura kulcselvesztés miatti gyors zárcsere; fekvő- és álló lamellaköteg csere; gombos ajtó esetén becsapódott ajtónyitás; ajtóbeállítás, ajtóigazítás (nem beépítés!); kilincs csere; teljes körű Mottura zárszerviz ellátás A – Z-ig.

A Mottura ajtózárcsere árai cégünknél 47.000 Ft és 120.000 Ft között változik. Pontos árat csak akkor tudunk mondani, ha az ügyfél kellő információval lát el minket, hogy egy Mottura felső kis zárszerkezetről, zárbetétről, vagy háromirányú Mottura zárszerkezetről, tollas kulcsos és cilinderes főzárról van-e szó. Akinek Mottura zárral ellátott ajtaja van, azoknak számolni kell azzal, hogy ezek az ajtók 170-300 ezer forint közötti árkategóriában mozognak, így a zárcsere is költséges, pl. a lakáskulcs elhagyáskor.

Sokan kérdezik, hogy nem lehet-e valami olcsóbbra kicserélni, vagy létezik-e valami egyszerűbb megoldás. Erre csak akkor tudunk pontos választ adni, ha látjuk a szóban forgó Mottura ajtózárat.

Ügyfélszolgálatunk egész évben hívható a Mottura ajtózárral kapcsolatban. Zárcsere, zárnyitás, zárszerelés nálunk egy helyen!

Ami fontos információ az ügyfél számára: ezeket a zárakat nem javítjuk, ilyen opció nincs! Egy 10 éves Mottura záron nem cserélünk rugót, lamellát, alkatrészeket. A mai fogyasztói társadalomban erre sem idő, sem alkatrész-ellátás nincs! Ezt 2018-ban meg kell érteni az ügyfeleknek, hiszen egy 5 éves mosógépnél, ami 50.000 forintba került, nem fizetünk ki egy motor- vagy szivattyú cserét 40.00 forintért, mikor újat lehet már kapni 60 ezerért.

Az általunk forgalmazott és beszerelt zárakra egy év garanciát vállalunk! Az ügyfél által megvásárolt Mottura zárakra egyedi díjszabást számolunk szereléskor és semmilyen garanciát nem vállalunk rá!

Hívjon minket bármilyen problémája is van! Mi készséggel állunk rendelkezésükre, korrekt szolgáltatást nyújtunk, korrekt áron!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest