Cisa ajtózár csere

A legelterjedtebb zárak egyike az Olaszországban készült többpontos biztonsági főzár, mely MABISZ minősítéssel rendelkezik. Fixlamellás és kódolható változatban fordul elő a leggyakrabban Budapesten. Ezt a zárat cégünk nagyon rövid határidővel vállalja kicserélni budapesti, vagy igény esetén, pest megyei és vidéki ügyfeleink számára is.

A Cisa ajtózárakat szakszerűen cseréljük, meghibásodás miatt, kulcselvesztés esetén, új lakásba költözés miatt vagy bérlő-váltáskor, illetve a kopott, akadozó zár miatt.

Budapesti gyorsszervizünk ügyeleti jelleggel vállal Cisa ajtózárcserét; kulcselvesztés miatti helyszíni zár átkódolást; lakáskulcs elhagyás esetén Cisa ajtónyitást, zárnyitást. Cisa ajtónyitás, zárnyitás, zárszerelés, zárkódolás és zárcsere árairól egyeztessen telefonos ügyfélszolgálatunkkal, mivel minden egyes szolgáltatásnak külön árai vannak! Mi Budapest területén fix árakkal dolgozunk, a munka elvégeztével számlát állítunk ki az ügyfél számára.

A Cisa ajtózár cserénél munkánkat nagy mértékben elősegíti, ha az ügyfél minél több dolgot tud mondani az ajtajáról, a zárról, a kulcsról, illetve, ha csatol nekünk egy képet e-mailben, Viberen vagy mms-ben az ajtó éléről (ahonnan a zár tüskéi kijönnek), vagy a meglévő Cisa kulcsról.

Több mint 10 éve szolgáltatjuk ügyfeleink számára Cisa zárcsere/zárszerelés szolgáltatásainkat. Ez alatt az idő alatt rengeteg Cisa ajtózár cserét végeztünk, sok ügyfélnek segítettünk, akik nem tudtak bejutni a lakásba és zárcserére kényszerültek pl. kulcselvesztés miatt.

Ha Cisa zárcseréről van szó, akkor ne álljanak neki házilag, mert ez nem egy sima, egyszerű bejárati ajtó, ide mindenféleképpen szakember, szakszerviz szükséges! Egy Cisa trezorzárat eltávolítani az ajtóból és egy újat beszerelni nem egyszerű dolog.

Hívja Cisa zárszerviz gyorsszolgálatunkat az alábbi telefonszámon, minden hívásra reagálunk! Megpróbálunk a leggyorsabban segíteni mindenkinek, munkáink és a mai közlekedés függvényének tekintetében.

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest