Zárcsere

Cégünk szakemberei Budapesten és Pest megyében vállalnak zárcsere, illetve zárszerelési munkákat.

Mindegy, hogy Önnek műanyag-, kínai-, biztonsági-, fa-, régi-, új-, vagy éppen panel bejárati ajtaja van, cégünk gyorsszolgálati jelleggel, rövid határidővel vállal zárcserét!

Szervizautóink teljesen felszereltek, így bármilyen zárbetétre, zárszerkezetre van szüksége, azt mi a helyszínen kicseréljük Önnek!

Zárcsere ügyben hívjon minket!

Műanyag ajtó – zárcsere

Nagyon sok ügyfelünk fordul hozzánk, akinek műanyag ajtaja van, hogy vállalunk-e zárcserét. Természetesen igen!

A műanyag ajtóban lévő régi vagy gyenge minőségű zárbetétet újra, modernebbre, biztonságosabbra cseréljük, ügyfeleink kívánsága alapján! Általában a legtöbb igény a középkategóriás zárbetétek iránt vannak, ám szoktak igényelni prémium, azaz felsőkategóriás zárbetétet is, amelyet mi készséggel a helyszínen beszerelünk a műanyag ajtóba.

Műanyag ajtó esetében beszélhetünk zárszerkezet cseréről is. Általában ilyenkor a zárszerkezet, azaz az ajtó élében végigfutó vasalat hibásodott meg, tört el benne valami. Vállalunk műanyag ajtóban zárszerkezet/vasalat cserét is, egy év teljes körű garanciával, akár aznapi szereléssel!

Kínai ajtó – zárcsere

Kínai biztonsági ajtóban, kínai lemezajtóban, Hisec ajtóban vállalunk felső- és alsó zárszerkezet cserét, felső- és alsó zárbetét cserét, valamint pajzscserét, azaz a kilincs-garnitúra komplett cseréjét is.

Sajnos, illetve nekünk szerencsére, nagyon sok a meghibásodás a kínai ajtókban lévő szerkezetek, betétek esetében. Akinek még az eredeti kínai zárbetét van az ajtajában, annak mindenképpen érdemes egy zárbetét-cserét megrendelnie, mert ezek a gyenge minőségű zárbetétek finomnyitással nyithatók. Mégpedig nyom nélkül.

Forduljon hozzánk kínai ajtó zárcseréjének ügyében, nem fog csalódni! Budapesten a legkedvezőbb áron végezzük el a zárcsere műveletét, mégpedig garanciával!

Hevederzárbetét csere

Vállaljuk az összes Magyarországon forgalomban lévő hevederzárak betétjeinek azonnali cseréjét.

Mindegy, hogy Ön BARLOCK, Biztibuk, Miskolci, vagy Prezidium hevederzárral rendelkezik, cégünk garancia vállalása mellett cseréli ki a hevederzárakat működtető fogaskerekes zárbetéteket.

A hevederzárbetétek léteznek fogazott illetve lapon mart kivitelben. Mi az egyszerű, fogazott kivitelt nem ajánljuk és nem is szereljük, mert az semmilyen védelmi módszerrel nincs ellátva.

Mi kizárólag lapon mart kivitelű kulccsal ellátott zárbetétet szerelünk a hevederzárba, közép- vagy felsőkategóriás változatban!

Egyszerű zárbetét csere

Vállaljuk továbbá, bármilyen egyéb kategóriába tartozó zárak, zárbetétek, zárszerkezetek cseréjét!

Legyen szó szobaajtó zárcseréjéről, kertkapu zárjainak cseréjéről, garázsajtó zárcseréről, raktárajtó zárcseréjéről, rácsajtó szerkezetének vagy zárbetétjének cseréjéről, belvárosi, régi bérlakások ajtajában lévő zárcseréről, mi azt a nap bármely szakában elvégezzük Önnek, szakszerűen, minőségi zárakkal, betétekkel, garanciával és számlaképesen! Forduljon hozzánk bármilyen zárcsere, zárszerviz ügyben!

Betörés utáni azonnali zárcsere

Ha betörés vagy betörési kísérlet történt, amelynek során a zárak megsérültek, vagy teljesen tönkrementek, cégünk azonnal kicseréli Önnek a zárbetétet, zárszerkezetet.

Ilyenkor már érdemesebb egy magasabb biztonsági fokozattal rendelkező zárat beszerelni, illetve egyéb biztonsági másodzárak felszerelésén is elgondolkodni. Zárszerelő szakembereink a helyszínen tanácsot adnak az ajtó megerősítésével kapcsolatban. Akár másnap már felszerelünk egy hevederzárat vagy biztonsági, rászegző másodzárat, hogy a befeszítés ellen is védve legyen a bejárati ajtó.

Ha annyira sérült a zár a betörési kísérlet során, hogy az ajtó nem nyílik, akkor a zárnyitási, ajtónyitási munkákat is elvégezzük, majd azonnal kicseréljük a megrongálódott zárakat.

Zárcsere 0 - 24

Az elégedett ügyfél a legjobb reklám! Szolgáltatásaink mindenki számára elérhető, így magánszemélyeknek, társasházaknak, kis- és nagyvállalkozásoknak egyaránt biztosítjuk a non-stop zárcsere szolgáltatást.

Ne várja meg, amíg a zár elromlik! Cseréltesse le idejében, hívjon minket éjjel vagy nappal és mi elvégezzük a szakszerű zárbetét-cserét, zárszerkezet cserét. Hívja non-stop elérhető zárcsere ügyeletünket!

Ezt a szolgáltatást Budapest kerületeiben kiszállási díj nélkül, profi szakemberekkel, garanciális feltételek mellett biztosítjuk ügyfeleink számára. Minőségi zárakat értékesítünk csak és kizárólag, méghozzá bolti árakon! Cégünk profi zárcsere szolgáltatást kínál az év 365 napján, napi 24 órás telefonügyelettel, és helyszíni kiszállással.

Versenyképes árakon dolgozunk, külön kiszállási díjat nem kérünk! A konkurenciánál mérsékeltebbek az áraink, főleg, ha az ár-érték arányt vesszük figyelembe!

A zárcserét érdemes mindig hozzáértő szakemberre bízni, mert a silány minőségű zárakkal a betörők könnyen elbánnak. Szakembereink mindig tanáccsal látják el az ügyfelet, hogy mit, miért és mire érdemes kicserélni.

Zárcsere ünnepnapon és hétvégén

Nemcsak a hétköznapokban, hanem szombaton, vasárnap, és ünnepnapokon is nyugodtan hívhat minket zárcserével kapcsolatban!

Ha új lakásba költözött, elhagyta a lakáskulcsát, esetleg azonnali zárcserére van szüksége, mi készséggel állunk a rendelkezésére!

Ne bajlódjon zárszaküzletekkel, zármegvásárlással, bízza inkább szakemberre! A hatalmas kínálatban ma már nem tudhatja biztonsággal eldönteni, hogy pontosan milyen méretre van szükség, hogyan helyezik rá a speciális méretű fogaskereket, továbbá a minőséggel sincsenek a laikusok tisztában, sokszor nem jó minőséget vesznek, mert azt hiszik, hogy egy kb. 6 ezer forintos zárbetét már profi lehet. Holott nem az, és kiderül majd, hogy Kínában készült.

Hogy ezeket a hibákat elkerülje, és megkímélje magát a bosszankodástól, hívja zárcsere szolgáltatásunkat, melyet az év minden napján megrendelhet tőlünk! Felárat mi ilyenkor sem számítunk fel, áraink fixek, így nem kell extra költségek miatt aggódni sem szombaton délután, sem vasárnap este, sem pedig május elsején!

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest