Potent rászegző másodzár

Nagyon kevés az olyan ajtó, ahol egy zár ellátja a biztonsági feladatát, ezért szoktuk javasolni, hogy szereltessenek fel másodzárat. Ez kb. szemmagasságban történik, és védeni hivatott az ajtót, megakadályozni annak befeszítését.

Ráadásul a gyengébb ajtóknál, biztonsági követelmény a két különálló zárszerkezet megléte.

Sokan azt mondják, hogy semmit nem ér a másodzár, mert egy rúgással az ajtó könnyen nyitható. Hát kérem szépen, ezt az olasz zár nem említhető egy lapon a régi Elzett vagy Lob, tekerőgombos másodzárakkal.

Először is, a súlya háromszor akkora, mint a Lob záré. Másodszor, a kulcs- vagy tekerőgomb fordításának hatására, 12 cm hosszan egy 4 cm x 1 cm méretű, fogazott, tömör, acélnyelv tolódik ki. Ez az acélnyelv vagy falba, vagy U kengyelbe záródik. Tehát a befeszítés itt 100 százalékosan kizáró tényező.

Az acélcsőr vastagsága, az ajtóvastagságához állítható, az 50mm, 60mm vastag ajtókra kiválóan szerelhető, telepíthető. A kulcsmintázatának, illetve a zárcilinder kialakításának köszönhetően, abszolút produkálja és garantálja, nemcsak a finomnyitás elleni védelmet, hanem a fúrással és töréssel történő erőszakos behatolást, továbbá a manipulációs nyitást is kizárja.

Felszerelése nem egy bonyolult feladat, de mégis szakember szükséges hozzá, a szerszámozottság és a tapasztalat miatt.

4,5 és 8 cm közötti ajtóvastagságú bejárati ajtókra szerelhető, ami lehet, műanyag, fa, de más ajtókra is könnyedén telepíthető.

Magához a zárszerkezethez gyárilag 3 darab kulcs tartozik. A szerkezet lehet kívülről, belülről kulcsos változat, illetve kívülről kulcsos, belülről tekerőgombos verzió.

A zárszerkezet működése, belülről kulccsal vagy tekerőgombbal működik, kívülről pedig a kulcsot folyamatosan benyomva, a zárás irányába tekerve kell használni.

A színválasztékot tekintve, ez a Potent biztonsági másodzár, barnás-zöld színben van jelen a magyar piacon. Ám mi szakmailag úgy gondoljuk, hogy ha már nincs keret, egy egyedi igények szerint legyártott, trezorzárral működtetett bejárati ajtóra, akkor nem a biztonságot nyújtó zár színe az, ami számít elsősorban.

A Potent pumpás zár 100 százalékban Olaszországban készül, a torinói gyárban. Hazájukban rendkívül népszerűek a rászegző másodzárak, mert az olaszok azt vallják, hogy nem kell egy ormótlan hevederzár, ha egy kisebb méretű zárral is ugyanolyan biztonság érhető el.

Cégünk folyamatosan lépést tart a Potent anyavállalat fejlesztéseivel. Egyre több fajta kivitelű Potent részegző zárat szerelünk fel az ajtók biztonsága érdekében. Ilyen lehet pl. a kívül-belül kulcsos változat, a kívül kulcsos - belül tekerőgombos változat, különböző méretű (50 mm, 60 mm, 70 mm, 80 mm) zárcsőrökkel, a különböző ajtóvastagságokhoz igazodva.

Potent pumpás zárak raktárkészletről, garanciális és azonnali szereléssel, Budapesten és környékén!

KÉPEINK A POTENT MÁSODZÁRAKRÓL:

zárcsere, zárcsere Budapest, zárcsere Pest megye
zárcsere, zárcsere Budapest, zárcsere Pest megye
zárcsere, zárcsere Budapest, zárcsere Pest megye
zárcsere, zárcsere Budapest, zárcsere Pest megye
zárcsere, zárcsere Budapest, zárcsere Pest megye
zárcsere, zárcsere Budapest, zárcsere Pest megye
zárcsere, zárcsere Budapest, zárcsere Pest megye
zárcsere, zárcsere Budapest, zárcsere Pest megye
zárcsere, zárcsere Budapest, zárcsere Pest megye
zárcsere, zárcsere Budapest, zárcsere Pest megye

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest