Superlock zárszerkezet csere

Az izraeli Superlock gyárban készült bejárati ajtók több mint 10 éve kiválóan működnek különböző lakások ajtajaként. De nemcsak kulcselvesztés miatt kell zárat cserélni, hanem anyagfáradás miatti zárszerkezet csere válhat szükségessé, amelyet Superlock zárszervizünk raktárkészletről biztosít.

Tehát nem a hajtó, hanem a hajtott szerkezetet kell kicserélni az ajtóban. A legtöbb SUPERLOCK zárszerkezet 3 irányú, négytüskés plusz csapdanyelves kivitel. A zár nyelve jobbosról balosra nem forgatható, tudni kell mindenképp a nyitási irányt. A zárszerkezet kiszereléséhez általában az ajtót le kell emelni, lefektetni, és kifűzni azt az ajtóból. Több ilyen SUPERLOCK zárszerkezet cserét végeztünk már el, nem ajánljuk senkinek, hogy házilag hozzányúljon, hiszen mindegyiknél adódnak helyszíni szerelési problémák, melyhez szakértelem, tapasztalat és szerszámozottság szükséges.

A biztonsági ajtók zárszerkezetei közül a legdrágább kategóriába sorolható ez a zártest, hiszen egy ilyen zárszerkezet csere 95.000 Ft-tól érhető el. Higgyék el, tényleg nem szabad hozzányúlni laikusként, mert nem mindig lehet az ugyanakkora, milliméterre pontos méretű zárat betenni a helyére, mert a gyártó a különböző furatokat viszont arrébb tette a zárdobozon.

A legtöbb SUPERLOCK ajtó zárszerkezetét ki tudjuk cserélni, ilyenkor raktárkészletről biztosítjuk a jobbos- és balos kivitelt. Minden esetben fényképek kérünk a zárszerkezetről, mégpedig az ajtó éléből. Vannak olyan SUPERLOCK zártestek, amit már nem gyárt a gyártó, így az ilyen típusú zárcserét, szerelést nem tudjuk elvállalni.

Hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat, mi rövid határidővel végezzük el Budapest területén a zárszerkezet cseréjét.

A SUPERLOCK zárszerkezet tönkremenetelének első jele, amikor a kilincs lóg, nem ugrik vissza a helyére. A következő lépés az lesz, hogy nem nyílik az ajtó. Előzze meg a bajt, hívjon miket!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest