Superlock ajtózárbetét cseréje

A Superlock ajtók Izraelben készülnek, a biztonsági fokozatuk igen magas. Mabisz minősítéssel vannak ellátva, főként lakóparkokban, nagyobb társasházakban találkozhatunk velük. Az Izraelben készült Superlock ajtókat már Magyarországon nem forgalmazza senki, külön Superlock zárbetétet sem lehet vásárolni.

Helyette egy másik izraeli gyártó által készített terméket szerelünk be. A Superlock zárbetéten fogaskerék helyezkedik el, amely a többpontos zárszerkezetet hajtja a kulcs elfordításával. Zárszerviz cégünk vállal Superlock ajtóban zárbetétcserét, zárszerkezet cserét, illetve kilincs-törés és kilincs rugótörés miatti címer cserét.

Ezekben az izraeli ajtóban különböző méretű zárbetétek vannak, így nem mindegy, hogy milyen méretű zárbetétet használunk. Ezért se álljon neki senki házilag, hanem bízzanak meg egy erre szakosodott zárszerviz céget! Jól felszerelt szervizautónkban minden méretre fel vagyunk készülve, ami szoba jöhet. A Superlock ajtóba csakis fogaskerekes, nagy holtjátékú zárbetétet lehet beszerelni, ami a kulcs elforgatása után vízszintesen jön ki a zárbetétből.

Azért van a zárbetét közepén fogaskerék, mert a zárszerkezet fogasíves meghajtású, így szükség van a folyamatos hajtásra, miközben tekerjük előre-hátra a kulcsot. A Superlock ajtó zárbetét-cseréje nem egy hagyományos folyamat, amit pl. egy sima zárbetétcserénél végzünk, hanem először szét kell bontani zárszerkezetet körbefogó kilincsgarnitúrát vagy másnéven zárpajzsot és csak ezután tudjuk kiszerelni az izraeli Superlock zárbetétet.

Zárszerviz cégünk egész évben, Budapest összes kerületében vállal ajtó-zárbetét cserét rövid határidővel, külön kiszállási díj nélkül! A megrendeléstől számított munkát, akár órán belül, vagy munkánk függvényében, másnap elvégezzük.

A Superlock ajtó zárbetét cseréje lehet akár akut probléma is, pl. meghibásodás miatt, kulcselvesztés miatt, megrongálódás miatt, illetve új lakásba költözéskor, bérlőváltáskor, vagy csak egyszerűen a zárbetét biztonsági fokozatának a növelésére. Csakis olyan zárszerviz céggel végeztesse el a zárbetétcserét, akik szintén izraeli zárbetéteteket telepítenek, szerelnek be az ajtóba, mivel más európai profilú zárbetétek, nem tudják tökéletesen, akadozás nélküli biztosítani a működést. Sokszor megyünk mások után zárbetétet cserélni és olyan olcsó, rossz, minőségtelen Anbo, GMB, Sib, Dog zárbetétekkel találkozunk ezekben a biztonsági ajtókban, amelyeket maximum kert kapuba szabad beszerelni.

Az általunk forgalmazott és a helyszínre vitt zárbetéteket minden esetben az ügyfél előtt bontjuk ki. Általában három vagy öt darab gyári kulcs van a dobozban, illetve a másolásvédő plasztik kártya. A zárbetét csere során különböző biztonságú, fokozatú, izraeli zárbetéteket szerelünk be a Superlock ajtókba. Ilyen például az RB Keylocx zárbetét vagy az RB LOCXIS zárbetét. Mindkét zárcilinder fúrás-, finomnyitás-, törés-, savazás-, manipulációs nyitás- illetve másolás ellen van védve. MABISZ minősítésük 5-ös vagy 6-os besorolású, így ezeket a modern zárakat már nem lehet másképp, csakis nagyon nagy roncsolással kinyitni, de az nagy hanggal jár.

A gyári Superlock ajtókban benne lévő eredeti zárbetétek már több mint 15 évesek, és egyre jobban kezdenek akadozni a kopás miatt, nehezebben megy beléjük a kulcs. Érdemes és javasolt ezeket minél rövidebb időn belül kicserélni, nehogy az ajtó ne nyíljon ki, pl. amikor este a munkából hazajövet fáradtan érkezünk.

Cégünk főként Budapest kerületeiben vállal Superlock ajtózárbetét cserét, de ha nem sürgős, akkor Budapest környékén, pl. Dunakeszin, Fóton, Vácon, Budakalászon, Szentendrén vagy Mogyoródon is vállaljuk a zárcserét.

A Superlock ajtó zárbetét cseréjén kívül, meghibásodott zárszerkezetet is kicserélünk többpontos kivitelben, illetve a lógó, rugótört kilincsek gyors cseréjét is vállaljuk. Áraink egyedi díjszabásúak, minden esetben előre közöljük a tarifát az ügyfél számára. Ha mód és lehetőség van rá, kérünk az ügyféltől egy fényképet az ajtóról, az ajtóélről, a zárszerkezetről, esetleg a kulcsról. Az esetek többségében zárcserét, zárjavítást vagy ajtónyitást kérnek tőlünk.

Hívjon minket, kérjen ajánlatot a zárcserére, zárszerkezet cserére, esetleg a komplett, új kilincsgarnitúra lecserélésére! Minőség és garancia az év minden egyes napján, valós, számlaképes zárszerviz cég vagyunk, rejtett költségek nélkül! Zárjavítás, zárszerelés felsőfokon!

Hívjon izraeli zárakban jártas szakembert a Superlock márkájú bejárati ajtó karbantartásához, ezáltal a költséges zárcsere elkerülhető! A Superlock zárcsere nálunk akár egy órán belül is megrendelhető, garanciával A Superlock zárbetétek cseréjét RB LOCXIS zárbetéttel ki tudjuk váltani, így nem kell új ajtót vásárolnia. Ha úgy érzi, hogy akadozik, szorul az izraeli Superlock ajtó, előzze meg a bajt, hívjon minket! Lehet, hogy csak igazításra, turbózásra van szükség, nem feltétlenül kell a zárbetét csere.

Nagyon kevés zárszerviz cég rendelkezik a Superlock ajtókhoz zárszerkezetekkel, kilincs garnitúrátokkal, hiszen ezeknek a beszerzése igen macerás, így inkább más jellegű munkákra koncentrálnak.

A Superlock ajtóban a zárbetétek aszimmetrikus méretűek lehetnek, mint például 33/38, 33/43 vagy 43/48 mm. Minden Superlock zárbetét vagy zárszerkezet csere után számlát állítunk ki az ügyfélnek a telefonon előre lebeszélt összegről. Nem minden esetben tudunk azonban segíteni az ügyfélnek, mert vannak olyan nagyon régi Superlock ajtózár szerkezetek, amelyeket már nem gyártanak, így az ilyen jellegű munkát nem tudjuk elvállalni.

Vállalunk még becsapódott ajtónyitást Superlock ajtó esetében, amit akkor kell alkalmazni, amikor kívülről egy fix gomb található az ajtón, és a huzat becsapta az ajtót. Hívjon minket, a Superlock ajtó zárszervizt!

Várjuk hívását!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest