Kale ajtózárcsere Budapesten

Zárszerviz szolgáltató cégünk közel egy évtizede foglalkozik acél biztonsági ajtók zárcseréjével. Amikor egy ilyen biztonsági zár tönkremegy, akkor ezt a szó hagyományos értelmében javítani nem tudjuk, hanem kicseréljük.

A Magyarországon elterjedt Kale zárakkal ellátott bejárati ajtók zárcseréjét raktárkészletről tudjuk biztosítani. Ez annyit jelent, hogy nem kell a zárakat megrendelni, nem kell napokat várni, hanem - munkáink függvényében - nagyon rövid határidőn belül tudjuk ügyfeleinknek biztosítani a zárcserét.

Kale zárcsere Budapest

Elsősorban Budapesten dolgozunk, a főváros minden kerületében vállalunk akár azonnali zárcserét. Amennyiben Pest megyéről van szó, természetesen ott is elvállaljuk a munkát, mindig előzetes időpont egyeztetéssel és árakkal. Vidéki munkák esetén is számíthat ránk, hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol minden részletet le tud egyeztetni kollégánkkal.

Több típusú Kale biztonsági ajtóval találkozhatunk főként a budapesti régióban. Nem jellemző azonban, hogy rövid időn belül probléma adódna az ajtókkal, hiszen a zárak minőségileg megbízhatók, szerkezetileg jól felépítettek, akár 10-15 évet is kibírnak egy jól beállított ajtó esetében. Budapesten teljes lefedettséggel és készenléttel állunk az ügyfelek rendelkezésére. Kiszállási díj nélkül dolgozunk, a szervizes autónk akár egy órán belül a helyszínre érkezik és elvégezzük a zárcserét.

Budapesti zárcserét vállalunk garanciával, minőségi Kale zárakkal, bevéső-zárakkal, egy- és több pontos ajtózárakkal! Hívjon bátran!

Nonstop Kale zárcsere

A Kale zárcsere nonstop, azaz az év 365 napján, napi 24 órában elérhető cégünknél. Telefonáljon bátran, vagy/és küldjön fotót a zárról, majd a beazonosítás után mi nagyon hamar elvégezzük a zárcserét. Szolgáltatásunk ügyeleti jelleggel működik, így a nap bármely szakában is telefonál, minket biztosan elér!

Az éjszakai vagy hétvégi és ünnepnapi zárcsere szolgáltatásunk nem feláras! Minden esetben fix árakon dolgozunk, így felárat nem számolunk fel semmilyen szolgáltatásunk esetén. Nagyon kedvező árakat tudunk ügyfeleinknek biztosítani, hiszen a zárakat közvetlenül a gyárótól szerezzük be, így nem kell egy közbülső kereskedő (ajtógyártó) hasznát megfizetni.

A zárcsere elvégzéséről számlát adunk, mely biztosíték a garanciára is. Mind a Kale zárakra, mind a munka elvégzésére egy év teljes körű garanciát vállalunk! Hívjon minket 0-24 óra között és korrekt, precíz munkavégzésben, szolgáltatásban részesül!

Kale zárcsere ügyeleti jelleggel

Melyek is azok az esetek, mikor Kale zárcserére van szükség? Általában akkor, amikor elromlik a zár, amikor elhagyták a kulcsokat és a zárt ajtót nyitni kell, illetve új lakásba költözés esetén.

A Kale zárszerkezetnek elméletileg, megfelelő ajtó- és zárbeépítés esetén bírnia kellene a terhelést legalább 10-15 évig, ám van, amikor a baj előbb bekövetkezik. Ez lehet rossz beépítés miatt, pontatlan kulcsmásolatok miatt, vagy nem megfelelő ajtóhasználat miatt (mikor csapkodják, húzzák, tolják, emelgetik az ajtót a kilinccsel).

Amennyiben a Kale zárszerkezet már akadozik, nem működik kifogástalanul, vagy ha az ajtót valóban emelgetni, tolni, húzni kell, érdemes rögtön hozzánk fordulni. Ügyeleti jelleggel a nap 24 órájában vállalunk Kale zárcserét Budapesten!  Bármikor is forduljon hozzánk, szakembereink a lehető legrövidebb időn belül a helyszínen elvégzik a garanciális és szakszerű Kale zárcsere szolgáltatást.

Kale zárcsere garanciával, kiszállással

Minden szolgáltatót a törvény arra kötelez, hogy az általa elvégzett tevékenységet, munkát garanciálisan szolgáltassa. Ha egy Kale ajtóban zárat vagy zárbetétet cserélünk, egy év teljes körű gyártói garanciát biztosítunk rá! Minden esetben számlát állítunk ki az ügyfél számára, melynek dátuma a garancia induló napja. A legjobb reklám mindig az elégedett ügyfél. Ezért fizetni sem kell, hiszen az elégedett ügyfél tovább ajánl minket ismerőseinek, barátainak.

Telefonáljon nekünk, ha Kale ajtózár cseréről van szó, mi kiszállási díj nélkül, a helyszínen elvégezzük azt. Akár egy órán belül elvégezzük a zárszerkezet cserét, vagy szükség esetén az ajtónyitást. Jól felszerelt szervizautóink, magasan képzett szakembereink gyorsan, precízen, szakszerűen elhárítják a zárszervizes feladatokat, mint pl. Kale ajtózár csere, garanciális zárcsere, ajtónyitás, zárnyitás.

Hívjon az alábbi telefonszámokon, mi nonstop fogadjuk hívását!

Budapesti zárszerviz ügyeletünk éjjel-nappal elérhető az alábbi telefonszámon:

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest