Mottura zárcsere

0-24 órás ügyeletben, azonnal hívható Mottura zárak cseréjével, szervizelésével az alábbi telefonszámunk:

06-30-408-8914

Megrendelheti tőlünk a Mottura tollas kulcsos trezorzár-cserét, a Mottura lamellaköteg cserét, kulcselvesztés miatti profi zárnyitást, ajtónyitást (mi nem barmoljuk szét az ajtót!), illetve a plusz biztonság növelése érdekében, másodzár szerelést, hevederzár szerelést, mindezt garanciával, raktárkészletről.

Főként Budapest kerületeiben, ezen belül is főként lakóparkokban találhatók az olasz gyártmányú, Mottura zárral ellátott ajtók, melyek igen magas biztonsági fokozatot nyújtanak az ügyfelek számára. Mi gyors és szakszerű munkát végzünk, ajtónyitást, zárcserét, zárjavítást, zárszerelést. Igyekszünk a kedvező árat tartani a piacon, hogy az ügyfelek minket válasszanak. Nonstop elérhetőséget biztosítunk, minden munkáról számlát állítunk ki és egy év teljes körű garanciát vállalunk!

Hívjon minket a biztonságos otthonért!

A Mottura zárak használatával 100 százalékos biztonságot érhet el lakásának, családjának védelme érdekében. Az olasz Mottura zárak típusai lehetnek kis- és nagytestű zárak, tollas kulcsos- vagy cilinderes működésűek, egy- vagy többirányúak, fix- vagy cserélhető lamellások.

Mottura ajtómentő szolgálatunk az év 365 napján folyamatosan várja hívását a zárcserével kapcsolatban. Nálunk tényleg nem kell napokat várni egy zárcserére, mivel elég komoly raktárkészlettel rendelkezünk, pont ezeknek a hibáknak a kiküszöbölése céljából. A Mottura biztonsági ajtó szerkezetileg és kinézetileg is elég robosztus, betörő elijesztő ajtó. Ne bízza a véletlenre, ha esetleg akadozik a zár, nézesse meg szakemberrel, cseréltesse ki, ha már nem megbízható a szerkezet, vagy fokozza az ajtó biztonsági szintjét az újabb, fejlettebb, korszerűbb olasz Mottura zárakkal.

A Mottura zárcsere művelete nagyon sok ember számára sima zárbetét cserének tűnik, pedig nem az. Ez nem egy sztenderd ajtózár (főleg nem zárbetét!), hanem egy többpontos, zárszerelő szakember szaktudását és tapasztalatát igénylő zárcsere feladat.

A Mottura zárak és a szerviz szolgáltatás árai széles skálán mozognak. Amíg nem tudjuk a pontos típust és méretet, csak a két szélső árkategória összegét tudjuk behatárolni. Ez nálunk 47.000 és 120.000 Ft között mozog. A pontosabb beazonosítás vagy fotó, vagy a telefonos kolléga által feltett kérdésekre történő válaszadás alapján tud csak megtörténni.

Szerencsére a Mottura zárakat még nem érte el a kínai piac, így elmondhatjuk, hogy ezek a zárak 100 százalékban Olaszországban készülnek. Maga a Mottura gyár folyamatosan fejleszti termékeit, és szem előtt tartja az ügyfelek védelmét a külső behatolók ellen.

Keressen bennünket bármilyen Mottura zár hibás működésével, cseréjével, szervizelésével kapcsolatban! Hívja az alábbi telefonszámunkat, kérjen pontos árkalkulációt, védje ajtaját a Mottura zárak bármelyik ajánlható változatával.

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, Mottura zárcsere, Mottura zárcsere Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, Mottura zárcsere, Mottura zárcsere Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, Mottura zárcsere, Mottura zárcsere Budapest