Zárszerviz szakszerű ellátással Dunakeszin

Dunakeszi zárszerviz szolgáltatóként elég gyors és hatékony megoldást/munkát tudunk biztosítani az itt lakók számára, bármilyen zárszervizes témakörben. Legyen szó zárbetét cseréről, helyszíni zárcseréről, ajtónyitásról, zárnyitásról, hevederzár szerelésről, vagy kínai ajtók zárszervizeléséről, ránk számíthat!

A dunakeszi zárszerviz szolgáltatások árai nálunk a budapesti árakkal megegyeznek, külön kiszállási díjat nem számolunk fel a dunakeszi lakosoknak, hiszen egyik szerelő kollégánk Dunakesziről indul reggelente a munkába és oda is érkezik vissza. Ha előre meg van beszélve a zárszervizes munka időpontja Dunakeszin, pl. egy reggeli időpont, akkor ott kezdünk, vagy pedig a nap végén ott végzünk. A dunakeszi zárcsere időpontokat főként a reggeli és az esti órákban tudjuk az ügyfeleknek biztosítani, mert a napközbeni munkák teljesen lefedik a kapacitásunkat, így napközben már nem tudunk Dunakeszin zárszerelési munkát vállalni.

Hívja Dunakeszi zárszerviz ügyeleti telefonszámunkat!

Próbálja ki szolgáltatásunkat, ha Ön dunakeszi lakos! Jól felszerelt szervizautónknak köszönhetően, szinte minden problémára a helyszínen megoldást tudunk biztosítani, így nem kell még egyszer az ügyfélhez kimenni emiatt.

Ha minket választ, rövid idő alatt, ingyenes kiszállással szervizeljük bejárati ajtaját, szükség esetén kicseréljük a rossz, régi, akadozó zárbetétjét! További megoldásokról ezen az oldalon tájékozódhat!

06-30-408-8914

Dunakeszi egy igen nagy város, ahol nagyon sokféle bejárati ajtó található, a régi panelajtótól kezdve, az igen népszerű HiSec és Secdoors kínai vagy műanyag ajtókig, a Mul-T-Lock és Superlock izraeli ajtókból is sok található, továbbá olasz trezorzáras biztonsági trezorzárral ajtókkal is gyakran találkozhatunk. Ezekben a többpontos ajtókban a következő zárak lehetnek beszerelve, melyek szerviz lefedettségét biztosítjuk: Moia, Mottura, Cisa, Dierre, CR, Iseo, Securemme, Sab, Potent, Viro, Cerutti.

Gyorsszervizünk igen hatékonyan és szakszerűen végzi Dunakeszin zárszervizes feladatokat, hiszen idestova több mint 15 éve dolgozunk ebben a szegmensben! Szakembereink hatalmas tapasztalattal bírnak a zárak és a fentebb felsorolt bejárati ajtók területén, így az általunk elvégzett munkának nem lesznek további negatív következményei, hatásai.

Zárcsere, zárszerviz, ajtónyitás nálunk garanciával!

Nem mindegy, hogy kivel végezteti el az ajtó szervizelésének feladatát, hiszen ez egy bizalmi szakma. Tevékenységünk több mint 20 évre nyúlik vissza, amit Budapesten és Pest megyében is garanciával, szakszerűen, korrekt szakemberekkel végeztetünk. Nálunk az ügyfél az első, ezért dunakeszi lakosoknak is rövid időn belüli, korrekt szolgáltatást tudunk nyújtani, ha bármilyen zárszerviz szolgáltatásra van szüksége!

Munkáinkra egy év teljes körű garanciát vállalunk, minden munkát számlaadással zárunk, ezzel is biztosítva ügyfeleinket arról, hogy mi nem tűnünk el, nem bújunk ki a garancia biztosításának kötelezettsége alól!

Elérhetőségünk nonstop hétvégén, ünnepnapokon

Ügyeleti számunkat hívhatja az év 365 napján, ha problémája akadt a bejárati ajtóval kapcsolatban! Nem tud bemenni a lakásba, nem nyílik vagy akad a zár, hétvégén költözött és azonnali zárcserét szeretne megrendelni? Profi, Dunakeszi zárszerviz telefonszámunkat itt megtalálja!

Ha nem annyira akut a probléma, csak érdeklődni szeretne a dunakeszi zárszerviz feltételeiről, szolgáltatásairól, akkor írhat nekünk emailt a profizar@gmail.com címre. Minden levélre válaszolunk!

Hívjon minket, ha problémája akad, vagy már akadozik a zár, ami nem megfelelően működik.

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest