Zárcsere a műanyag ajtókban

Kilincs csere

A műanyag kilincsek az évek alatt elég sokszor kerülnek lenyomásra, illetve felhúzásra. Főként a kilincsfelhúzós szerkezetnél van nagyobb igénybevételnek kitéve a kilincs.

Amelyik kilincsben nincsen gyárilag benne a rugó, az a zárszerkezet rugójára van hagyatkozva, illetve amelyik kilincsnek nem olyan masszív, erős a szerkezete, azok nagyon hamar lefittyednek, eltörnek, lötyögőssé válnak. Nagyon sok olyan műanyag ajtókilinccsel találkoztunk, amin a csavarok fellazultak, a kilincs ki van kopva a címkéből, lötyög az egész és koptatja a műanyag ajtó felületét.

Ezeken úgy tudunk segíteni, hogy egy új kilincset szerelünk fel, amelynek masszív, erős a belseje, és amelynek rugó vezérli a működését.

Felhúzó kilincses műanyag ajtók kilincs-cseréjét vállaljuk Budapesten, illetve Pest megyében, fehér, barna, rozsdamentes, vagy igény esetén, más színekben, 85, 90, 92 mm dorn-méret esetében.

Zárszerkezet csere

A műanyag ajtók vasalatai lehetnek felhúzó kilincses-, és kulcsműködtetésű változatúak.

Ezen belül görgős, csúszkás, kampós, tüskés, hengeres kivitelűek, egy- vagy kétcilinderesek. 16 mm szélességű előlaptól kezdve a 24 mm-ig bezárólag, egyenes- vagy hajlított profilú, illetve különböző minőségű és márkájúak lehetnek.

Magyarországon, a szerviz során a következő vasalatokkal dolgozunk: GU, Maco, Roto, Schüring, Pavo, KFV, Schüco, Metalplast, Winkhouse, Sab. Ezekből a vasalatokból különféle méretek vannak, de mi ennek ellenére próbálunk minél nagyobb készletet tartani, hogy ezáltal az ügyfeleink elromlott vasalatát minél előbb ki tudjuk cserélni.

Zárbetét csere

A kilincsemeléses és kulcsműködtetésű ajtók a zárbetét elfordításával záródnak, amit kívülről kulcs, belülről pedig akár tekerőgomb is hajthat.

Az ajtók vastagságú miatt elég hosszú zárbetét szükséges a műanyag ajtókba. A leggyakoribb mértek 35/45, 45/45, 40/40 mm méretekben váltakozhatnak. Lehetnek azonban ettől eltérőek is, ez nincs kőbe vésve. Amit ajánlunk az mindenféleképpen egy jó minőségű zárbetét, silány kínai terméket nem szerelünk. Kizárólag közép- és felsőkategóriás zárbetétet használunk. Ez a garancia, illetve az ügyfél ajtó biztonságának a növelése miatt is fontos.

Ezekhez a zárbetétekhez általában 3 kulcs tartozik. A prémium kategóriás zárbetétekhez még egy másolás-védelmi kártya is tartozik.

A középkategóriás zárbetét csak fúrás ellen van védve, se törés-, se magkihúzás, se másolás ellen nincs védelme. Ezzel szemben a felsőkategóriás zárbetét, interkatív csap a csaprendszerű, fúrás-, savazás-, finomnyitás-, magkihúzás-, törés-, és másolás ellen véd.

Akár közép-, akár felsőkategóriás zárbetétet szeretne, cégünk rövid határidőn belül kicseréli a zárbetétet, szakszerűen és garancia vállalással.

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest