Zárcsere budapesti kiszállással

Profi zárcsere, profi csapat

Cégünk elmélete szerint a profi zárszerelés és bármilyen zárral kapcsolatos szolgáltatás két dologból tevődik össze.

Nagyon fontosnak tartjuk egyrészt, hogy a zárszerelő szakember, aki a megrendelt zárcsere munkát elvégzi, a megfelelő szaktudással rendelkezzen. Egy profi zárszerelő szakember tudása azonban nem csak elméleti tudás, hanem az évek hosszú során szerzett szakmai tapasztalat, ami nagyon sokat nyom a latban. Ám önmagában a szakmai tapasztalat sem elég az elméleti tudás nélkül, mert pl. egy szakszerű zárnyitás során, igenis felkészültnek kell lenni.

A másik fontos dolog, amitől a zárcsere profi szintre emelhető, az a professzionális hozzáállás. Ezt cégünk nagyon fontosnak tartja!

Ide a következő dolgok tartozik, a profi és üzleties hozzáállás. Ilyen például, hogy ha megígérünk egy időpontot az ügyfélnek, akkor azt betartjuk. Szintén fontos, hogy ha elmondjuk az ügyfélnek a telefonban az árat, akkor arra már nem rakódik rá semmiféle extra költség a helyszínen. Nagyon fontos az ügyfél tisztelete és igényeinek, kérésének szem előtt tartása. Ezektől válik igazán profivá egy zárszerelő szakember és ettől válik professzionálissá a zárcsere tudománya is.

Zárcsere Budapest

Zárcsere szolgáltatásunk magába foglal mindent, ami az ajtón lévő zárak, zárszerkezetek, zárbetétek szerelésével, cseréjével, kódolásával, némely esetben, javításával kapcsolatos. Zárcsere szolgáltatásunkat Budapest összes kerületében, fix árakon kínáljuk megrendelőink számára.

Szakszerű zárcsere szolgáltatásunkkal eredményesen lefedjük Budapest minden kerületét, így akár Budán, akár Pesten van szükség a zárcserére, cégünk akár egy-két órán belül a helyszínen van! Zárcsere szolgáltatásunk az év 365 napján, 0 és 24 óra között, non-stop áll az Önök rendelkezésére!

Zárcsere Pest megye

Zárcsere szolgáltatásunkat nemcsak budapesti ügyfeleinknek kínáljuk, hanem pest-megyei megrendelőinknek is a rendelkezésére állunk! Pest megyében általában a főváros 20-25 km-es vonzáskörzetében vállalunk munkákat!

Legyen szó, akár kilincsemelő műanyag ajtóvasalatról, akár zárbetétcseréről, akár biztonsági ajtó trezorzárjának cseréjéről, akár kínai ajtóban zárbetét- vagy zárszerkezet cseréről, mi készen állunk!

Ügyfélszolgálatos kollégánk feltesz pár kérdést a zárakkal, ajtóval kapcsolatban és mindig pontos árat mondunk a zárcsere szolgáltatásra. Bonyolultabb esetekben, pedig kérünk egy fotót az ajtóról/zárról és az alapján már meg is tudjuk ítélni, hogy pontosan milyen fajta munkáról van szó.

Garanciális zárcsere Budapest

Cégünk esetében ez két dolgot jelent. Egyrészt 12 hónap, azaz egy év teljes körű garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára. Ez azért lényeges, mert kizárólag azok a cégek merik bevállalni a garanciát az elvégzett munkára, akik minőségi munkát végeznek. Ha valaki nem vállalja a garanciát, az nem bízik az általa elvégzett munka kiválóságában. Mi nyugodt szívvel vállaljuk a garanciát!

Így van ez a zárcserével is. Cégünk bátran vállalja a garanciát az általunk elvégzett munka, illetve az általunk helyszínre vitt zárak, zárbetétek, zárszerkezetek, vasalatok minőségére!

Azonnali zárcsere Budapest

Az első, és talán legismertebb probléma, amikor azonnali zárcserére van szükség, ha az ügyfél elhagyja a kulcsát. Ebben a gyakran előforduló szituációban zárszerelő kollégánk legelső lépése az ajtó kinyitása. A kulcsra zárt ajtó nyitása minden esetben zárfúrással, azaz zár-roncsolással történik. Ez Magyarországon jogszabállyal van szabályozva, másképp nem is szabad az ajtót, zárat kinyitni.

Ilyenkor megrongálódik a zár, de az ajtó nem sérül meg! A megrongálódott zárat pedig, így is úgy is ki kell cserélni, hiszen ezért hívtak minket.

Szakképzett kollégáink mindennap 0/24 órában állnak ügyfeleik rendelkezésére!

Hívjon minket bátran, a zárcserét azonnal megoldjuk!

Műanyag ajtó zárcsere Budapest

Műanyag ajtó zárcsere szolgáltatásunk Budapesten rövid határidőn belül vehető igénybe vehető, az ajtóban lévő zárszerkezet pontos beazonosítása után.

Műanyag ajtózár csere esetében két külön dologról beszélhetünk. Az egyik eset az, amikor a zárszerkezetet működtető zárbetétet kell kicserélnünk. A másik esetben magát a vasalatot, azaz a zárszerkezetet kell kicserélni, általában törés, rongálódás miatt. A legrosszabb eset azonban az, amikor mindkettő cserére szorul. Bármelyik zárat kell is szerelni a műanyag ajtóban, forduljon hozzánk bizalommal!

Műanyag ajtóban lévő zárszerkezetek esetében nagyon sok gyártó, sokféle fajtájú és típusú vasalatot gyárt. A legkönnyebb őket egy fotó alapján beazonosítani. Ha az ajtó élében futó vasalatot lefényképezi két vagy három részletben, akkor nem pocsékolunk el felesleges időt, nem kell kiszállási díjat fizetni, hanem a zár beazonosítása és a költségek elfogadása után, már el is végezzük a zárcserét.

Kínai, HiSec ajtó zárcsere Budapest

A kínai biztonsági ajtó alsózár és felsőzár esetében forduljon cégünkhöz! A kínai ajtót úgy lehet megkülönböztetni a többi ajtótól, hogy a kínai ajtókban a kilincs alatt található egy belső kis tekerőgomb. Ha ez ott van az ajtón, akkor biztos, hogy kínai ajtóról van szó.

Ezeknél a bejárati ajtóknál érdemes a zárbetétet egy magas kvalitású zárbetétre cserélni, amely mindennemű nyitási eljárás ellen védve van. Cégünk mindenképpen ezeket preferálja a kínai ajtóban. Természetesen tudunk szolgálni középkategóriás zárbetétekkel is, de olcsó, vacak kínai terméket nem szerelünk be! Ezek minősége nem garantálható, biztonságuk megkérdőjelezhető, és garanciát sem lehet vállalni rájuk!

Zárbetét csere Budapest

A zárbetétek cseréje több esetből kifolyólag történhet. Régebbi, elöregedett betéteket érdemes lecserélni újabb, korszerűbb típusokra, mégpedig minőségi és biztonsági szempontból. A régi, elavult, mára már korszerűtlen zárbetétek illetéktelen személyek által történő kinyitása ugyanis sokkal hamarabb megtörténhet. Ha egy fejlettebb, törésvédett, finomnyitás ellen védett zárbetéttel találja szembe magát a betörő, akkor az egyszerűbb „munkát” választja, azaz a régi típus kinyitását.

Budapesti zárcsere rövid időn belül, minőségi, izraeli zárbetétekkel, garanciával!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest