Mul-T-Lock zárcsere

Becsapódott ajtónyitás

Nagyon sok lakóparkba telepítettek évekkel ezelőtt Mul-T-Lock biztonsági zárral, zárszerkezettel, zárbetéttel ellátott biztonsági ajtót, amelyek azóta is tökéletesen, kiválóan működnek.

Nagyon sok ajtón kívülről fix gombot szereltek fel, ami egyben jó, mert ha otthon vannak, akkor nem kell kulcsra zárni az ajtót, úgysem tud senki kívülről benyitni. Másrészt azonban rossz, mert ha kimegy a tulajdonos, és elfelejt magával kulcsot vinni, és behúzza ajtót, akkor nem tud visszamenni.

Ez a szituáció szinte elkerülhetetlen, majdnem mindenkivel előfordult már, akinek ilyen ajtaja van. De nem kell kétségbe esni, a megoldás kulcsa erre mi vagyunk. Roncsolásmentesen kinyitjuk a háta mögött becsapódott lakásajtót, és utána nem kell zárat cserélni!

Sokan nekiállnak ilyenkor csavarhúzóval feszegetni, de már találkoztunk olyan zárszerviz cég munkájával is, aki leflexelte a pajzsot, és úgy nyitotta ki az ajtót! Megjegyezném, egy ilyen pajzs 40-50 ezer forintba kerül, úgyhogy jól gondolják meg kit hívnak, és hogyan nyittatják ki a becsapódott ajtót! Mi garantáljuk a roncsolásmentes nyitást Budapesten és Pest megyében!

Mul-T-Lock zárbetét csere

A Mul-T-Lock ajtó zárszerkezetét Mul-T-Lock fogaskerekes zárbetétek működtetik. Itt is fellelhető a közép- és felsőkategória.

Ha elhagyta a kulcsot, új lakásba költözött, bérlőváltás történt, beragasztózták, vagy elromlott a zárbetét, cserére van szükség.

Cégünk szakembereinél kiválaszthatja az Önnek kategóriájában megfelelő Mul-T-Lock zárbetétet, amelyet kollégánk azonnal a helyszínen kicserél. Vállalunk 7x7 zárbetét, Integrator, Interactive zárbetét cserét. Az utóbbi két zárbetéthez egy másolásvédő kódkártya is tartozik.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest