Postaláda zárcsere árak

Napjainkban, annyi minden más tárgyhoz hasonlóan, a postaláda is szerepet játszik. Erre persze nem fektetünk nagy hangsúlyt, maximum naponta megnézzük jött-e valami levél, szórólap, valami érdekes reklámújság, aztán folytatódik tovább ugyanúgy a nap.

Egy pár szót ejtenénk azért a postaládáról és zárjairól. Nem egy atombiztos találmány, de mégis a hétköznapjaink levelei, csekkjei, újságjai érkeznek meg ide. Úgyhogy fontos feladat, hogy jól nyíljon, záródjon a postaláda, jó legyen a kulcs és az esetleges kulcsmásolat. Fontos tisztán tartani a postaládát és az is fontos, hogy lehetőleg más ne férjen hozzá.

Valaki zárt lépcsőházban használja a levélszekrényt, vannak, akiknek a kerítésre, kertlapura van felszerelve, ahol télen, nyárón, hóban, napsütésben teszi a feladatát.

Itt megragadnánk az alkalmat egy kis tájékoztatásra és az árak közzétételére.

Postaládazár-nyitás

A postaláda zárak nyitását, működőképesség esetén, roncsolásmentesen el tudjuk végezni. Ha esetleg valahol meglesz a kulcs, akkor azt tovább lehet majd használni. Ennek a szolgáltatásunknak a munkadíja bruttó 20.000 Ft, Budapest területén. Erről az összegről a helyszínre érkező zárszervizes kolléga, a munka elvégzése után kiállít egy számlát az ügyfélnek.

Postaládazár-csere

A postaládák zárcseréje még az újabb postaládáknál sem okoz problémát. Eddig még minden levélszekrény ajtaján tudtunk zárat cserélni. Budapest minden kerületében egy két kulcsos lemezszekrény, levélszekrény vagy postaládazár cseréje, bruttó 20.000 Ft összegbe kerül.

Postaláda egyengetés, helyreállítás

Amennyiben valaki Önnek kárt okozott a postaládájában, azt felfeszítette, megrongálta a szekrény ajtaját, és a zár működik, csak esztétikailag szúrja a szemét, akkor Önnek ránk van szüksége! Megpróbáljuk kiegyengetni, visszaegyenesíteni a postaláda ajtaját. Persze az eredeti állapotot már nem tudjuk visszaállítani, és ahol a festék lejött, ott marad is olyan. Ennek a szolgáltatásnak a munkadíja bruttó 20.000 Ft, Budapest területén.

Kiszállási díj

Cégünk akár nyitás, vagy postaládazár-csere munkák esetén, Budapest területén kiszállási díjat nem számol fel, azaz a kiszállási díj 0 Ft. Ez a megrendelt munkákra vonatkozik csak, melyeknek munkadíja van, bruttó 20.000 Ft.

Ha Ön nem budapesti, hanem Pest megyei lakos, akkor árainkról az ügyfélszolgálattal tud egyeztetni.

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest