Postaláda zárcsere Dunakeszire történő kiszállással

Bár a legtöbb postaládazár-csere szolgáltatást a fővárosból rendelik meg tőlünk, de egyre nagyobb igény mutatkozik erre a környező városokban is, például Dunakeszin. Itt is elhagyják a kulcsot az ügyfelek, ellopják tőlük, beletörik azt a levélszekrénybe. Próbálunk minél előbb az ügyfél segítségére sietni, így bátran fordulhatnak hozzánk a dunakeszi lakóparkokban, vagy lakótelepen élők.

Kiválóan és teljes körűen felszerelt szervizautóinkban sokfajta postaládazár van raktáron, így még egyszer sem fordult elő, hogy nem volt nálunk olyan zár, amely az adott postaládába kellett volna. Bármilyen postaládazárral kapcsolatban hívhat minket, akár aznapi postaládazárcsere szolgáltatást tudunk nyújtani Dunakeszin.

Postaládazár-csere Dunakeszin új kulcsok cseréjével

Gyorsszolgálat lévén, a Budapest szomszédságában lévő Dunakeszin is vállalunk postaládazár nyitást és cserét, akár aznapi helyszíni kiszállással.

Gyorsan, pontosan, a megbeszélt időpontban teljesítjük a napi zárszervizes feladatokat, és próbálunk minden ügyfél késérésnek eleget tenni, bármikor is legyen ránk szükség! Nonstop vállalunk zárcserét, ünnepnapokon és hétvégén is! Bármilyen postaládazárja is van, Anbo, Elzett, Elga, Silmec, csőkulcsos vagy fogazott, bennünket hívhat, velünk számolhat a postaládazár-csere folyamán.

Postaládazár-csere jó áron helyszíni kiszállással

Figyelembe véve, a cégekre rótt kimagasló adóterheket, az üzemanyag árakat, parkoló díjakat, megpróbálunk nyereségesen, de olcsón dolgozni, hogy mindenki elégedett legyen. A postaládazár-cserét viszonylag normális, szabott árakon végezzük el, ami azt jelenti, hogy minden postaládazár-cserét, egységes, fix árban vállalunk.

Kiszállási díjat külön Dunakeszin sem számolunk fel, így Önnek bruttó 20.000 forintos költséggel kell számolni a postaládazár-csere vonatkozásában. Ez az összeg tartalmazza a mi munkadíjunkat, egy postaládazárat/szerkezetet, a hozzá tartozó 2 db kulccsal együtt. Minden elvégzett munkáról számlát adunk!

Postaládazár-csere kiszállási díj nélkül Dunakeszire

Sokan tévhitben vannak a kiszállási díj fogalmával. Fontosnak tartjuk elmagyarázni, hogy pontosan mit is jelent, hogy nincs kiszállási díj.

Ha nem lenne valahová beépítve az általunk elhasznált üzemanyag ára, akkor valószínűleg csődbe is mennénk. Sokan azt gondolják, hogy kimegyünk, megnézzük a problémát, mondunk egy árat, és ha ő elfogadja, akkor jó, ha nem, akkor eljövünk pénz nélkül. Ez nem így van.

Mi mindig elmondunk előre mindent az ügyfélnek, hogy soha ne legyen félreértés. Megkérdezzük, hogy pontosan hol is kell elvégezni a zárcserét. Beazonosítjuk a zárcsere mibenlétét, majd az ügyfelet tájékoztatjuk arról, hogy a munkát mikor tudjuk elvégezni és pontosan mennyit kell ezért fizetni.

Ha az ügyfél elfogadja az árat, akkor a megbeszélt időre ott vagyunk, ha pedig sokallja, akkor van más választása, ám mi nem tudunk és nem is akarunk fölöslegesen kimenni. Mindez igaz a postaláda zárakra is. Dunakeszi vonatkozásában nem számolunk fel külön kiszállási díjat!

Postaládazár-csere garanciával zárszerelő szakemberrel

Cégünk alapvető elve, hogy csakis olyan munkát adunk ki a kezünkből, ami normálisan működő zárat eredményez, valamint minőségi anyagfelhasználásból ered. Mindezeket együttesen biztosítja a profi szakszervizünk.

Valljuk, hogy nem szabad olyan munkát kiadni a kezünkből, ami hanyagságra, minősíthetetlen munkavégzésre utal, ami a nem odafigyelésről szól. Mi azt gondoljuk, hogy az elvégzett munka minősíti az embert, a mi esetünkben a céget, úgyhogy mi csak minőségi munkát adunk ki a kezünkből!

A postaláda-zárcsere munkát csak számlaadással végezzük. A beépített postaláda-zárakra, a törvényben előírt, egy év teljes körű garanciát biztosítjuk.

Postaládazár-csere házilag nem ajánlott

Nagyon sok ügyes kezű, barkácsolós ember él a földön, nem is igényel egy postaládazár-csere magas, diplomás végzettséget. Ezt a műveletet el is lehet házilag végezni. Azonban, ha véletlenül nem olyan méretű postaládazárat vesznek, mint ami jelen pillanatban benne van, akkor az nem fog belemenni, faragni kell, amihez nincs szerszám. Ha esetleg nincs nyitva, akkor nem tudják azt sérülésmentesen kinyitni, úgy, ahogy mi nyitjuk, hanem feszegetik, széttörik.

Mindenféleképp tanácsoljuk, ne álljon neki, hanem hívja cégünket! Aznapi munkavégzéssel, kiszállási díj nélkül, bruttó 20.000 forintért rongálásmentesen kinyitjuk és zárat cserélünk bármilyen postaládában, levélszekrényben.

Postaládazár szerviz Dunakeszi lakosoknak munkanapokon

Dunakeszin is szolgáltató postaládazár-szervizünket azért hoztuk létre, hogy a dunakeszi lakosok igényét és kényelmét is ki tudjuk szolgálni, mind zárnyitási-, mind zárcsere feladatok területén.

Törekszünk arra, hogy mindenki minőségi szolgáltatást kapjon, akár aznapi szolgáltatással. A postaládazár szerviz az a tevékenységi kör, amit a zárszervizes kollégák nem igazán szeretnek elvégezni, mert macerás, bonyolult, nem lehet sokat keresni vele, stb. Így ez a feladat szinte csak ránk hárul, de mi nagyon szívesen el is látjuk ezt a fajta szolgáltatást.

Szakszerviz révén, nálunk nincsenek kétszeri kiszállások, a szervizautónkban 10-15 különböző fajta postaládazárat, levélszekrény-zárat tartunk készleten, amellyel az esetek 99 százalékát le tudjuk fedni.

Az 1 százalék esetében pedig, ha valamilyen egyedi, speciális zárral állunk szemben, akkor utánanézünk, hogy hogyan és mikorra tudjuk azt beszerezni, de ez nagyon ritkán fordul elő.

Dunakeszi postaládazárcsere szolgáltatásunk ügyfélszolgálati telefonszáma:

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest