Trezor ajtók zárcsere

Zárcsere Budapest csapatunk Budapesten, Pest megyében, illetve vidéken vállalja a Magyarországon forgalomban lévő, összes, olasz gyártó által kínált tollas kulcsos zárszerkezetek cseréjét, szerelését, szervizelését, kódolását, nyitását.

Atra-Dierre, Cisa, CR, Iseo, Mottura, Moia, Sab, Potent, Viro-Cerutti, Sceuremme

Atra (Dierre)

A Dierre zár kitűnő, megbízható szerkezet. Tollas kulcsos meghajtású, háromirányú, van belőle külön jobbos- és balos kivitel, mert zárnyelve nem fogatható. Előnye, hogy kódolható a zár egy új kulcskészletre. Van belőle három rudas és négy rudas változat, tollas kulcsos és cilinderes kivitel. Nagyon sok budapesti lakóparkban találkozhatunk ilyen ajtókkal, zárakkal.

Cisa

A Cisa zár, több mint 25 éve van jelen a piacon. Halk, precíz szerkezet. A zárnyelve fordítható jobbosról balosra. Létezik belőle fixlamellás és kódolható változat. Háromirányú, szerkezet, négyfordulatos zárás. Egy fekete műanyag van a kulcs fejére húzva. Szintén cilinderes, tollas kulcsos és azok kombinációja van jelen a magyar piacon.

CR

Több vidéki cég által gyártott ajtóban találhatjuk meg a CR zárat. Csapdanyelve a negyedik rudazat felett található. Régebben a CR T Cambio-val szerelték az ajtókat. A kulcs feje fémszínű, az egyik sarka lecsapott és a CR mod dep felirat található rajta. Négy ütemre reteszeli a zárat, három irányba biztosítja az ajtót. A szerkezet nem kódolható. A nyelve egy csavar kitekerésével jobbosról balosra állítható.

Iseo

Az Iseo biztonsági zár egy széles palettát felsorakoztató zárgyártó cég terméke. Mind a Mottura, a Securemme, Cisa, Dierre zárakkal egy az egyben kompatibilis trezorzárakat gyárt. Zárnyelve állítható jobbos és balos irányra. Kulcsprofilja masszív, egyedi. Nagyon megbízható szerkezet, amely szintén három irányba zár. Csapdanyelve alul található.

Mottura

Talán az egyetlen zár Magyarországon, amelyből a legtöbbet adtak el a piacon. Háromirányú záródást biztosít. Kettő- és négy zárással lehet a zárat bezárni. A gyártó fixlamellás és cserélhető lamellás kivitelben készíti ezeket a zárakat. Minőségileg nagyon megbízható. Van belőle védett profilú kivitel is, az ún. MyKey kulcsos verzió, ami azt jelenti, hogy a kulcshoz egy védőkártya tartozik, amivel az ügyfél a másolásra való jogosultságát bizonyítja.

Moia

A Moia zárszerkezet egy új generációs kivitel a magyar piacon, mert csak 4-5 éve szerelik a biztonsági ajtókba. Nagyon megbízható, halk, strapabíró szerkezet. A zárak közül a legolcsóbb beszerzési forrást tudják számunkra biztosítani. Minősége vetekedik a többiével. Ezt a trezorzárat cégünk forgalmazza, szereli. Tartunk belőle tollas kulcsos és cilinderes verziót is. Fixlamellás szerkezet. Jobbos- és balos kivitelre állítható.

S.a.b.

A Sab egy nagyon régi családi vállalkozáson alapuló olasz zárgyártó cég. A zárjai annyira egyediek, hogy még egyik gyártó sem koppintotta le a méreteit. A zárjaik a mai napig, lassan már 20 éve működnek az ajtókban. Magyarországon egyféle tollas kulcsos szerkezet van használatban. A zárszerkezet három irányba zár, négy félfordulattal. Csapdanyelve balos- és jobbos verzióban használható, és a rudak felett található. Nagyon jó minőség, a legfinomabban működő szerkezet a piacon.

Potent

A Potent zárgyártó egy torinói cég. Cégünk közvetlen kapcsolatot ápol velük. Zárszerkezetük csakis kódolható verzióban létezik, emiatt is tudtak fennmaradni hosszútávon, a piacon. Biztonsági ajtókba, rácsokba, tollas kulcsos verzióban szerelik őket. Cégünk rászegző zárakat is vásárol közvetlenül a cégtől. Csapdanyelve forgatható és a rudazatok alatt található meg. Szintén háromirányú és négyfordulatos.

Viro-Cerutti

A Viro zár a második legtöbbet eladott zárszerkezet a piacon.  Több ezer darab lett beszerelve az elmúlt 25 évben. Eleinte a Viro cég gyártatta a Ceruttival a zárakat és így hozták forgalomba. Most már a gyártó a saját nevén futtatja tovább, ami a Cerutti. A zárnyelve nem fogatható, ezért van külön balos- és jobbos kivitel is. Megbízható szerkezet. A zár cseréjekor érdemes a kilincset is lecserélni, mert a régi nehéz rézkilincs megeszi a zárszerkezet visszahúzó rugóját.

Sceuremme

A Securemme zárszerkezet főként cserélhető lamellás kivitelben van elterjedve Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges teljes zárat cserélni, hanem csak a nukleó zárközepet. Kulcsa másolás ellen van védve, csak az adott helyen és a kártya felmutatásával történik. Szintén négy rúd és a zárnyelv jön ki a zár elejéből. Ez a zárnyelv nem forgatható.

Cégünk vállalja a fenti olasz trezorzárak szakszerű cseréjét, raktárkészletről, azonnal, garanciával és kedvező áron! Hívjon minket!