Ajtózárcsere cilinderes verzióra

Hazánkban igen népszerűek, és egyre jobban elterjedtek az olasz tollas kulcsos zárak a bejárati acélajtókban. Ám előfordul, hogy a kulcs hosszúsága miatt (kb. 10 cm-től), nehézkesen lehet azt elrakni, szúrja a nadrágban a lábat, kényelmetlen, stb. Sokan azt mondják, hogy hangos a szerkezet a záráskor, nehezen találnak be a kulcslyukba a szétálló fogak miatt, stb. Kinek, mi tetszik, nem vagyunk egyformák. Éppen ezért gondoltuk azt, hogy mint zárszerviz, létrehozunk egy opciós alternatívát, hogy pl. akinek tollas kulcsos Viro, Securemme, Cisa, Mottura biztonsági trezorzárja van, azoknak igény esetén át tudjuk alakítani az ajtót.

Ilyenkor olyan zárási módot alkalmazunk, ami cilinderes meghajtással működik. A biztonsági zár dobozának mérete megegyezik a tollas kulcsoséval, csak a tollas kulcs nyílásánál kell az átalakítást elvégezni ahhoz, hogy a zárbetét és a törésvédő pajzs kényelmesen elférjen.

Nagyon sok ilyen ajtót átalakítottunk már, főleg kényelmi funkció miatt, mert azért nem mindegy, hogy 12 cm-es kulcsot hordunk a nadrágzsebben, vagy egy 5 cm-est.

A biztonsági oldalt nézve, törés esetén mindegyik zárbetét megállja a helyét az átalakításnál, illetve a fúrásnál is, mert a zárra felcsavarozott acél törésvédőt se megfúrni, se leszakítani nem lehet. A kérdés csak az, hogy a zármanipulációs nyitás ellen milyen védelmet tegyünk? Ahhoz, hogy 100 százalékos védelmet tudjuk nyújtani, olyan zárbetétet kell az átalakításnál behelyezni, ami valamilyen technikai, speciális kialakítással van védve. Ilyen pl. egy mozgó alkatrész, mágnes pogácsák, kígyómarás a kulcsban, interaktív - dupla csapos rendszer a zárbetétben, stb.

Ha mindezeket a védelmeket egy zárbetétben keresik, akkor az általunk ajánlott és forgalmazott, izraeli, interaktív csapos RB LOCXIS törésvédett zárbetétet javasoljuk. A pajzs együttes alkalmazásával, a 100 százalékos biztonság elérhető. A zárbetét előnye, hogy vészfunkcióval is működtethető, ami azt jelenti, hogy ha a kulcsot az egyik oldalon a zárbetétben hagyjuk, attól még a másik oldalról ki lehet nyitni a zárat a másik kulcsával. További előny, hogy az átalakítás után a zárbetét egy tekerőgombbal ellátható, így belülről egy ráfordítással könnyedén zárható a zárszerkezet, így nem kell a kulcsokkal vacakolni.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

A trezorzár szerkezetek fogaskerék működéssel bírnak, ami halk, precíz funkciót biztosít. Az átalakítás után sokkal finomabban, könnyedebben, halkabban lehet a zárást-nyitást biztosítani.

Mivel az RB kulcsai szabadalmi védelemmel is el vannak látva, így a kulcsok csak két budapesti zárszaküzletben másolhatók, duplikálhatók, és kizárólag a hozzá tartozó kódkártya jelenlétével.

Mivel az RB kulcsai szabadalmi védelemmel el vannak látva, a kulcsai kizárólag a hozzá tartozó kódkártya jelenlétével másolhatók.

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest