Cerutti Viro zárcsere Budapest

Zárszerviz szolgáltatásaink során a mai napig találkozunk még mindig működő, olasz Viro zárral ellátott ajtóval, de ezek már igencsak megviselt, viharvert állapotban vannak. Nehezen lehet zárni, nyitni őket, a kilincset nagyon nehéz lenyomni, így érdemes ezt a zárszerkezetet egy újabbra kicserélni. Ez azonban már nem Viro, hanem Cerutti márkanévre elnevezett zárszerkezet lesz. A Cerutti zárat ugyanaz a gyár gyártja, mint a Virot, csak már saját márkanév alatt futtatja. A zár minősége és paraméterei teljesen ugyanazok, nem lesz vele semmilyen probléma az elkövetkező években.

A Viro-Cerutti zárcserét akár egy munkanap alatt is el tudjuk végezni. A zárat raktárkészleten tartjuk, külön jobbos- és külön balos kivitelben. Az árainkról érdeklődjön telefonszámunkon, mi készségesen segítünk mindenkinek ez ügyben.

A Viro záras ajtó egy masszív ajtó, csakis olyan zárszerviz céggel dolgoztasson, aki ezeknek a specialistája, mint például mi vagyunk. Mivel ez egy bonyolult, összetettebb feladat, nem minden zárszerviz vállalkozás látja ezt át, még mindig vannak olyanok, akik ilyen zárat még nem láttak, ilyennel nem dolgoztak. Őket jobb ezeknél a munkáknál kihagyni, mert egy Viro/Cerutti zárcsere nem azonos egy sima Elzett zárnak a cseréjével.

A Viro/Cerutti zárszerkezet hasonló elven működik, mint olasz társai. A zár háromirányú, a zártüskéit előrefele tolja ki a tollas kulcs négyszeri elfordításával, továbbá felfelé és lefelé is mozgat egy-egy rudazatot, melyek felfelé és lefelé zárnak. Ezáltal érjük el a háromirányú záródást. A masszív acélrudazatoknak köszönhetően az ajtó bármilyen feszegetés hatására a helyén marad, abszolút nem hasonlítható össze a ma divatos, olcsó kínai vagy műanyag ajtókkal.

Viro és Cerutti ajtózár cserét Budapest összes kerületében vállalunk, előre egyeztetett időpontban. Számlás, garanciális munkát végzünk, megbízható és tapasztalt szakembereink végzik el ezt a feladatot gyorsan, szakszerűen, rugalmas időbeosztással. A Viro Cerutti zárcserénél muszáj odafigyelni a nyitási irányra (jobbos vagy balos) és hogy kifelé vagy befelé nyíló bejárati ajtóról van-e szó. Mi minden esetben a zárcsere során javasoljuk az új, esztétikus, saját beépített rugóval rendelkező kilincsgarnitúra felszerelését is.

Munkánkat megkönnyíti, ha az ügyfél lefotózza az ajtó éléből kijövő négy darab zárrudat, majd átküldi nekünk a fotót, ezáltal tudjuk, milyen munkafolyamattal, mennyi idővel kell kalkulálnunk. A zárcsere alkalmával 3 darab gyári kulcsot adunk át az ügyfeleknek. A kulcsokat az ügyfél előtt bontjuk ki a gyári csomagolásból. Kulcsmásolással nem foglalkozunk, de tudunk ajánlani jó kulcsmásoló szakembert, aki profi módon lemásolja ezeket a Viro, Cerutti kulcsokat.

Előzze meg azt, hogy a régi, akadozó zárszerkezet kizárja a saját lakásából! A mára már lassan 20 éves Viro zárak előbb utóbb feladják a harcot, megállnak és az ajtó ilyenkor zárva marad. Ez mindig akkor történik meg, amikor a legsietősebb a nap, vagy időpontra megyünk, ám az ajtó nem enged.

A Viro Cerutti zárcsere telefonon megrendelhető. Minden esetben az árat előre közöljük az ügyféllel.

Hívjon minket hétköznap, hétvégén! Ha nem ér minket el, hívjon többször, mert sokszor terheltek a vonalak és nem mindig tudjuk az összes hívást fogadni.

Válassza a minőséget, válassza a zarcserebudapest.eu csapatát, hívjon minket! Záródjon jól Önnek is a napja!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest