Dierre ajtózár csere

Cégünk Dierre ajtózárak cseréjével foglalkozik, raktárkészletről, rövid kiszállási határidővel. Főként Budapesten vállaljuk a Dierre ajtózárak cseréjét és kódolását, de ha nem annyira sürgős az ügyfél számára, akkor Pest megyében és vidéken is vállalunk zárcsere munkákat. Ezeknek a díjairól minden esetben egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, mivel más árképzést használunk, mint budapesti Dierre zárcsere szolgáltatásunknál.

A Dierre zárakkal kapcsolatban a következő szolgáltatásokkal tudunk az ügyfelek rendelkezésére állni.

  • kulcselvesztés miatti zárcsere vagy zárkódolás
  • azonnali helyszíni Dierre zárcsere
  • Dierre zárkódolás
  • becsapódott ajtók nyitása
  • Dierre ajtóbeállítás

Minden esetben mi visszük a helyszínre a zárakat, kulcsokat, melyeket a gyári csomagolásból az ügyfél előtt bontjuk ki. Az ügyfél által megvásárolt Dierre zárakat nem szereljük be, mert nagyon sokszor nem a megfelelő típust veszik meg, hosszabb vagy rövidebb kulcs kerül megvásárlásra és ilyenkor feleslegesen mentünk ki a helyszínre, akár egy távolabbi kerületbe, amit az ügyfél vagy megért, vagy nem.

Mikor fontos a Dierre zárcsere?

A legtöbb Dierre ajtó zárcserét az ügyfelek kulcselvesztés miatt rendelik meg tőlünk, vagy új lakásba költözés miatt. Vállalunk és végzünk továbbá Dierre ajtó-zárcserét hatósági zárnyitás miatt, zár meghibásodás miatt, esetleg betörési kísérlet, rongálás miatt.

Hívjon minket az év 365 napján! Jól felszerelt Dierre szervizautónk a helyszínen minden problémát elhárít! Fel vagyunk készülve mindenfajta nem várt probléma elhárítására is!

A Dierre zárakból sokfajta van a magyar piacon, akár alsó- vagy felső zár, tollas kulcsos vagy cilinderes, esetleg a kettő ötvözete, ezért minden Dierre zárcserének más ára van.

Például a helyszíni zárkódolás kulcselvesztés esetén 54.000 Ft, a sérülésmentes becsapódott Dierre ajtózár-nyitás Budapesten 20.000 Ft, Dierre ajtózárbetét csere 48.000 - 76.000 Ft, Dierre tollas kulcsos zárszerkezet csere kopás/elhasználódás miatt 95.000 Ft. A végleges árat mindig a diszpécser mondja a munka beazonosításakor a telefonba! Ám ha mód van rá, egy fotót kérünk az ajtózárról emailben, mms-ben, Viberen, így ki tudjuk zárni a félreértéseket.

Várjuk hívásukat!

06-30-408-8914

E-mail cím: profizar@gmail.com

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest