Sab zárcsere

Budapesti zárszervizünk vállal gyors Sab zárcserét olyan többpontos biztonsági ajtókban, amelyekben a tollas kulcsos Sab zár található.

A Sab zár egy olasz, magas biztonsági fokozatú, négyfordulatos, hosszú, tollas kulcsokkal működő zárszerkezet, mely háromirányú záródást biztosít. A Sab zár ismertetőjele a kulcs fején lévő fekete műanyag, benne a Sab logóval, felirattal. Raktárkészletről biztosítjuk az ügyfelek számára a zárcserét. A 1580-as szériából 88.000 forintba kerül a Sab zárcsere komplett költsége, ami az ajtófelépítés függvényében, egy - másfél órát vesz igénybe, ez mindig az ajtó szerkezetétől függ.

Sajnos vannak olyan biztonsági ajtó megoldások, ahol az ajtógyártó a burkolatot ráragasztotta, így annak az eltávolítása elég nehézkes és körülményes, mivel a ragasztó nem engedi el. Volt már rá példa, hogy egy Sab zárcsere után belső burkolatot kellett cserélni, mert az csak darabokban jött le. Alapjában véve gyorsan és hatékonyan tudjuk a zárcserét elvégezni Budapest összes kerületében. Jól felszerelt szervizautónk segítségével, a helyszínen ellátunk és elhárítunk minden problémát.

A Sab egy olyan biztonsági zár, amelyet cégünk forgalmaz. Az esetek többségében nem zárjavítást, hanem zárcserét alkalmazunk. Magyarországon egyelőre a Sab zárakból kétfajtát szerelünk, cserélünk, de nincs is többre szükség, mert csupán ezek vannak jelen a magyar piacon. Ha szükséges, akár aznapi kiszállást és zárcserét tudunk biztosítani, természetesen rejtett költségek nélkül. Minden Sab zárcserére garanciát vállalunk és az elvégzett munkáról számlát adunk.

A Sab zár 3 kulccsal van ellátva gyárilag, melyeket mindig az ügyfél előtt bontunk ki a csomagolásból.

Sab zárcsere Budapesten egész évben!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest