Keylocx zárbetét csere műanyag ajtóban

A legtöbb műanyag bejárati ajtóban a gyári zárbetét van benne, mivel senki nem szokta ezt kicserélni. Ez elég nagy probléma, hiszen az ajtó beszerelésekor vagy átadásakor a forgalmazó egyáltalán nem a biztonsági szempontot tartotta szem előtt, hanem inkább az ajtó értékesítését. Az ügyfelek meg általában csak azt látják, hogy a kulcs az kulcs.

Igazából akkor szembesülnek a problémával, amikor betörés áldozatává válnak, mert addig senki nem gondolja, hogy a zárbetét, amit nap mint nap használnak, nemcsak kulccsal nyitható, hanem más egyéb betöréstechnikai eszközökkel is. Erre általában már csak a helyszínelő rendőr mutat rá és meséli el, hogyan is történik az ilyen egyszerű zárbetétek roncsolásmentes kinyitása.

Előzzük meg azokat a problémákat, amelyekkel szembesülhetnénk egy ilyen esemény kapcsán, olvassunk utána a dolgoknak, járjunk nyitott szemmel a világban! Ne csak arra használjuk a telefonunkat, hogy posztokat, kommenteket olvasgatunk, hanem hogy milyen biztonsági intézkedéseket lehet megtenni egy ajtó zárcseréjével a lakás védelmének érdekében!

A műanyag ajtóban a zárbetét csere történhet akár házilag vagy zárszerviz cég bevonásával. A lényeg, hogy olyan zárbetétet válasszunk, ami a könnyű, egyszerű, gyors zárnyitásokat megakadályozza! Az olcsó zárbetétek kb. ugyanazt nyújtják, mint a gyárilag benne lévők, így ne az ár alapján válasszunk, mert nem az új zárbetét a lényeg, hanem a minőség! 10-15.000 Ft alatt ne is keresgéljünk!

Amit mi zárszerviz keretein belül ajánlunk budapesti ügyfeleinknek, az az Izraelben készült, új szabadalmi védelem alatt álló Keylocx zárbetét. Ez teljes mechanikai védelemmel van ellátva, azaz fúrás-, finomnyitás-, törés-, zárpikkelés és magkihúzás ellen van védve. Ezen kívül másolásvédelemmel is rendelkezik. Gyárilag 5 darab kulcs tartozik a zárbetéthez és egy műanyag másolásvédő kódkártya. Mi a zárbetéteket minden esetben az ügyfél előtt bontjuk ki a gyári csomagolásból. Kulcsmásolással nem foglalkozunk, erre ajánlani tudunk egy profi kulcsmásoló céget.

A műanyag ajtók zárbetétjeinek cseréje nálunk több méretben is elérhető. A Keylocx zárbetét MABISZ 5-ös minősítéssel van ellátva, ami egy nagyon jó biztonsági szintnek felel meg. A tisztánlátás érdekében: 1-től 6-ig vannak a MABISZ fokozatok, a 6-os a legmagasabb, legbiztonságosabb fokozat.

A műanyag ajtó zárbetét cseréje nálunk már 34.000 Ft-ért elérhető Budapesten, ebben benne van a munkadíj és a kiváló Keylocx zárbetét is, az ajtóba megfelelő méretben.

A műanyag ajtók Keylocx zárbetét cseréjét, munkáink függvényében, akár aznap vagy másnapi kiszállással megoldjuk! Próbálunk mindenkinek a legrövidebb időn belül időpontot adni, de mivel sok a betörés, így nem mindig sikerül azonnal a munka, de törekszünk a mielőbbi teljesítésre!

A Keylocx zárbetét a precíz kialakítása miatt megakadályozza a betörést. Ez annyit jelent, hogy a zárcsere elvégzése után nem kell az ügyfélnek aggódnia az esetleges illetéktelen behatolók miatt! A Keylocx zárbetét egy olyan izraeli szabadalom, mellyel régóta kísérleteznek, hiszen aki nyitott szemmel jár a világban az tudja, hogy az izraeliek sem időt, sem pénzt nem sajnálnak arra, ami a biztonságukat elősegíti. Nem véletlenül készítették el ezt a zárbetétet, melyet a világ számos országában forgalmaznak, és amely nálunk is egy éve elérhető.

Mi is sokat teszteltük, próbálgattuk, bevizsgáltattuk, szakvéleményt kértünk róla és csak ezután álltunk neki a forgalmazásnak, az ajtókba való beszerelésnek, a teljes biztonság elérése érdekében! Telefonszámunk +36-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest