Securemme zárcsere

Zárszerviz cég révén egyre több olyan visszajelzést kapunk ügyfeleinktől, amikor betörésre panaszkodnak, vagy jobb esetben a szomszédhoz törtek be, mégpedig úgy, hogy sértetlenül kinyitották az ajtót, majd vissza is zárták azt. Ilyenkor az emberek megijednek, és próbálnak különböző megoldásokkal „segíteni” minket, bár ezt inkább bízzák ránk, mert nekünk ez a szakterületünk. Leírjuk, hogy milyen módszerrel történhet az ilyen típusú betörés, illetve hogyan lehet védekezni ellene. Tartsanak velünk!

Ebben a lakóparkban többnyire Securemme trezorzárral ellátott ajtók vannak. Sérülésmentesen kinyitni ezeket a zárakat csak kétféleképpen lehet. Az egyik eset, amikor ún. lamella-emelgetéssel nyitják ki, amelyre a zárszerkezet úgy reagál, mintha a saját kulcsa lenne. Azonban fontos tudni, hogy ez időigényes feladat! Ez nagyon fontos. Itt nem egy-két percről beszélünk, hanem kb. 20-30 perc időintervallumról! Nem gondolnánk, hogy erre van ennyi idő, ott térdepelni, figyelni, türelemjátékot játszani és ezzel a módszerrel kinyitni az ajtót. A lebukás veszélye óriási, 5 percnél több idő az ajtónyitásra nincs! Ezt mind a rendőrségi statisztika, mind az évtizedes zárszerelői tapasztalatunk alátámasztja.

Arról már nem is beszélve, hogy a hozzánk forduló ügyfelek 90 százaléka azt állítja, hogy vissza is zárják az ajtót. Ebben az esetben egy újabb fél óra, míg ezt megvalósítják, és már náluk a zsákmány. Egy kicsit gondolkodjunk betörő fejjel: megvan amiért jöttünk, nem buktunk le, az ajtót is kinyitottuk, mehetnénk. Önök töltenének akár egy percet is azzal, hogy kulcsra zárják? Ugye, hogy nem? Véleményünk és meggyőződésünk, hogy ebben a lakóparkban nem ezzel a módszerrel nyitogatják a Securemme záras ajtókat.

A valószínűbb és az egyszerűbb nyitási módszer inkább az, hogy anno, mikor 15 évvel ezelőtt építették ezeket a lakásokat, akkor valakinél maradtak kulcsok, amelyeket akár be is sorszámozhattak. Az évek elteltével kifigyelve esetleg az ottani lakók mozgását, a régi saját kulccsal visszamennek az adott lakásba. Persze ez a mi teóriánk, mert sokkal jobban megállja a helyét, mint az előbbi álláspont.

Ezzel a módszerrel, saját kulccsal nyitnak/zárak vissza ajtókat, sérülésmentesen, nyommentesen és pár másodperc alatt. Ha még ki is figyelték a lakókat, akkor a lebukás veszélye igen csekély.

Nem igazán kell másodzárakban gondolkodni. A legegyszerűbb megoldás, ha a régi Securemme zárszerkezetet egy az egyben kicseréljük egy újra. Az új Securemme zár a paramétereiben megegyezik a régivel, azonban technikai újítások lettek a záron elvégezve. Ezek biztonságosabbá teszik, manipulációs nyitás ellen szintén védetté teszik a zárszerkezetet.

A zárhoz egy szervizkulcs tartozik, amely kettőre reteszeli a zárat. A kulcson fel van tüntetve, hogy szervizkulcs. A 3 db gyári kulcs egy külön lefóliázott, fekete tasakban van.

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk! A zárakat raktárkészletről tudjuk biztosítani, és garantáljuk, hogy ehhez nincs senkinek másolt kulcsa. Még megjegyeznénk, hogy eleve maga a kulcsprofil is másfajta, mert ebbe a zárszerkezetbe a régi Securemme kulcs még csak bele sem helyezhető! A Securemme zárcsere ára kompletten, munkadíjjal együtt bruttó 88.000 Ft.

Amennyiben cserélhető lamellaköteges az ajtózár, akkor a lamellaköteg csere díja bruttó 62.000 Ft.

Securemme zárcsere miatt hívjon minket! Akár aznapi munkával megoldjuk a problémát, és kizárjuk a betörést és azt, hogy másnak is kulcsa legyen a lakáshoz!

Nonstop hívható telefonszám:

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, securemme zárcsere, securemme zárcsere Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, securemme zárcsere, securemme zárcsere Budapest