Műanyag ajtó zárbetét cseréje budapesti kiszállással

Az igen népszerű műanyag bejárati ajtó felhúzó/felemelő kilincses változatban kiemelkedően nagy számban fordul elő Budapesten. Ám mondhatjuk azt is, hogy szinte országszerte népszerű az ilyen típusú PVC ajtó, főleg az árfekvése, a gyorsan történő beépíthetősége, a könnyű tisztítása miatt.

A kilincs-emelős változat után a másik népszerű fajta a kulcs-működtetésű kivitel, ami hasonló az előbb említetthez, csak a kulcs fordításának hatására tolódnak ki a zárszerkezet rudjai, görgői. Mindkét műanyag ajtó estében fontos a szakszerű, precíz beépítés, mert a zárdobozban a fogaskerekek a szorulás hatására ledarálódnak és ez az ajtó nehézkes kinyitásához vezethet. Így egy idő után a zár tönkremegy, az ajtó nyithatatlanná válik. Előzzük meg ezt!

A műanyag ajtók szerkezetét minden esetben zárbetét hajtja. Ajtóvastagság függvényében, különböző méretű és minőségű zárbetéteket lehet bennük cserélni. Amit mi célszerűnek tartunk, az az izraeli törésvédett RB LOCXIS zárbetét, amely MABISZ 6-os minősítéssel bír. De megemlíthetjük a szintén izraeli, mozgó alkatrészes, törés- és másolásvédett MABISZ 5-ös tanúsítvánnyal bíró, 5 kulccsal ellátott RB Keylocx zárbetétet is, mely szintén kiváló a műanyag bejárati ajtókba és kedvezőbb árfekvésű. További részletek az RB zárbetétekről itt: http://www.rbzarbetet.hu/

A műanyag ajtó zárbetét-cseréjéhez azért érdemes szakembert hívni, mert nem minden esetben jön ki a rögzítő csavar a zárszerkezetből. Ilyenkor általában addig tekergetik, míg ledarálódik a csavar feje és nem lehet kiszedni a zárdobozból. Nekünk ehhez speciális csavarkihajtó fejünk van, vagy pedig a zárbetét roppantásával ki tudjuk venni, majd a zárbetétet egy jó minőségű zárbetétre a helyszínen azonnal ki tudjuk cserélni.

Műanyag ajtószerviz szolgáltatónk Budapest minden kerületében vállal gyors zárbetétcserét a műanyag bejárati ajtókban. Minden zárcserekor az ügyfél előtt bontjuk a betét gyári csomagolását és 3 vagy 5 darab kulcsot adunk az ügyfélnek a zárhoz.

Két opciót tudunk felajánlani a zárbetét cserére. Az egyik az izraeli, másolásvédett LOXCIS zárbetét, amely teljes körű biztonsági védelemmel van ellátva. A komplett költség munkadíjjal együtt itt 46.000 Ft. Ennek a betétnek a kulcsai csakis a saját kódkártyájával másolhatók a Budapest III. kerületi Kerék utca 4. alatt található szaküzletben. A másik lehetőség az RB Keylocx zárbetét. Ez a zárbetét törés-, fúrás- és finomnyitás és másolás ellen védett, MABISZ 5 tanúsítvánnyal. A Keylocx zárbetét csere komplett ára 34.000 Ft.

Mindkét zárbetét teljes méretszortimentjét tartjuk a szervizautónkban. Ezért is érdemes minket hívni, mert nagyon változó méretek lehetnek az ajtóba beszerelve, amelyek nálunk készleten vannak. Nézzük néhány példát: 35/45 mm, 45/45 mm, 40/50 mm, 40/70 mm, 55/45 mm.

Tulajdonképpen a műanyag ajtó zárszerviz szolgáltatásunk egy mobil zárszaküzlet, ami házhoz megy. Az ügyfél korrekt áron tud tőlünk vásárolni és mi helyszíni szakszerű zárszereléssel egészítjük ki a szolgáltatást. Ezzel Ön időt nyer, pénzt spórol és garanciát is kap, amely saját, házi szerelés esetén nem áll fenn. Ne bajlódjon a műanyag ajtó zárbetét cseréjével, bízza ezt szakemberekre! Minden műanyag ajtó zárbetét cseréjére egy év teljes körű garanciát biztosítunk! Az általunk beszerelt zárak minőséget képviselnek, melyet a MABISZ jóváhagyott!

Hívja éjjel nappal elérhető ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámokon, rendelje meg a zárbetét cserét! Mi gyors kiszállással végezzük el a feladatunkat!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest