Műanyag bejárati ajtóban zárbetét csere

Budapest összes kerületében ingyenes kiszállással végzünk műanyag ajtóban zárbetét cserét, továbbá az ajtó kilincsemelős- és kulcsműködtetésű többpontos zárszerkezeteinek cseréjét.

Az általunk beszerelt zárakra és munkákra garanciát vállalunk. Gyorsan, szakszerűen, jó áron végezzük el a megrendelt zárcsere munkákat.

Szükség lehet ránk, ha forog körbe a kilincs, ha nem lehet a kulcsot a zárbetétbe behelyezni, ha nem mozognak a záródási pontok. Előfordulhat, hogy a műanyag felhúzókilincses bejárati ajtóban a zárcilinder tönkremegy, vagy ha új lakásba költözött és zárat szeretne velünk cseréltetni.

A műanyag ajtókban és a zárható teraszajtókban a gyártók egy sima, egyszerű, alap zárbetétet szerelnek be, ami biztonsági szempontból még az alap fúrásvédelemnek sem felel meg. Ilyen zárbetét pl. a fogazott kulcsos Roto, az Elzett és a Kugrin zárbetétek.

Ezekkel a zárbetétekkel több probléma is felmerülhet, pl. könnyen meghibásodnak, betörés ellen nincsenek védve, illetve nem tudhatjuk kinél maradt tartalék kulcs egy új építésű lakás átvétele után.

Természetesen a műanyag ajtó zárbetét cseréje nem egy bonyolult feladat, az ügyeskezű embereknek nem okoz problémát, de a csere során több dologra kell odafigyelni, amire egy magánszemély már nincs felkészülve. Ilyen pl. a zárbetét hossza. Minden műanyag ajtóban különböző méretű vasalatok, zárbetétek vannak beszerelve, így fontos tudni a pontos méretet és a zárbetét tulajdonságait, biztonsági fokozatát, hogy mi ellen is kell valójában az ajtót és a lakást megvédenie. Ha rövid a zárbetét, nem éri el a kulcs, ha pedig hosszú és kilóg, akkor könnyen eltörhető, és már nyitva is az ajtó.

Ha a mi cégünket bízza meg a műanyag ajtóban a cilinderbetét cseréjével, akkor mi a legmagasabb szolgáltatást biztosítjuk Önnek, ami a következőket takarja: pontos, méretazonos zárbetétet szerelünk be, továbbá különféle alternatívákat kínálunk fel a zárbetét minőségére és biztonsági fokozatára vonatkozólag. A gyári csomagolásból a zárbetétet minden esetben az ügyfél előtt bontjuk ki! Zárbetétcsere esetén ellenőrizzük a záródási pontok, rudak illeszkedését, és a munka elvégeztével számlát állítunk ki az ügyfél részére.

Minden esetben a zárbetétcsere során a vasalatokat és a kilincseket is ellenőrizzük, és ha szükségesnek tartjuk, ajánlatot adunk a megkopott felhúzókilincses szerkezet és rugótörött kilincs cseréjére is. Sokszor belefutunk olyanba, hogy alig lehet felhúzni a szerkezetet, mert annyira régi, annyira kopott. Ilyen esetben vagy nem cserélünk zárbetétet, vagy semmilyen garanciát nem vállalunk rá, mivel bármikor eltörhet a szerkezetben a rugó, ami akár az ajtó beszorulásához is vezethet.

Szervizautónk igen jól felszerelt, 6-8 fajta műanyag ajtóba való vasalattal, zárszerkezettel is el van látva. Ha nagyon akut a probléma, akkor a helyszínen rögtön kicseréljük az ügyfélnek a hibás vasalatot. A zárbetét cseréjével egy kopott, törött, rossz zár működése nem fog rendbe jönni, maximum másik kulcs fogja nyitni a zárbetétet.

A tisztánlátás érdekében, a műanyag ajtónál 3 különböző részre kell osztani a dolgokat. A kilincs, a zárbetét és a zárszerkezet/vasalat. A zárbetétet kulcselvesztés miatt cseréljük és a biztonság növelése érdekében, kilincset és a szerkezetet pedig meghibásodás és rugótörés miatt. Ezek mind külön árképzésűek a minőség és a típus függvényében.

06-30-408-89-14

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest