TerraSec kétzáras bejárati ajtó

TerraSec bejárati ajtó külső formára, kinézetre ugyanaz, mint konkurens társai, a HiSec és a Secdoors ajtó, csak más névvel van ellátva. Biztonsága, több pontos záródása szintén hasonló. Az alapmegoldás tulajdonképpen ugyanaz, mint ezeknél az ismertebb, hazánkban régebben jelenlévő ajtóknál, maximum Kínának másik tartományában készül. Felesleges is szépíteni a dolgot, egy másik márkanév sajnos nem fog javítani az ajtó biztonsági fokozatán.

Tovább olvasom

Lakossági ajtózárszerviz Budapesten HiSec és Secdoors ajtón

Ez a két ajtótípus az, amelyekkel a leggyakrabban találkozunk a kiszállásos szerviz folyamán. Mondhatni azt is, ha egy rövid látogatást tesz bárki pl. egy békásmegyeri társasház emeletein, hogy minden második ajtóról messziről rikít, hogy kínai. Ezzel lehet, hogy az emberek nincsenek tisztában, de mi, szerelők látjuk és csodálkozunk, hogy milyen mennyiségben van elterjedve ez a két ajtó budapesti viszonylatban.

Tovább olvasom

ARX műanyag ajtóvasalat zárszerviz

A legtöbb műanyag ajtóban felhúzó kilincses, négygörgős zárszerkezet van, ami különböző dorn-méretekben fordul elő. Ez ajtógyártó függvényében változik. A négygörgős vasalatoknál, a kilincstengely közepétől a zárbetét henger közepéig -főként az újaknál- 92 mm a távolság, és az előlap szélétől a kilincstengely közepéig mért távolság pedig 25, 28, 35, 40, 45 és 55 mm kivitelű lehet.

Tovább olvasom

Postaládazár nyitás, csere Budapest

A postaláda az, ami soha nem fog kimenni a divatból és a használatból, legyen bármilyen fejlett is a levél- vagy üzenetküldő rendszer (e-mail, Viber, Messenger, Whatsapp, stb.). Ám egy hivatalos szerv, hivatal nem mindig fogja minden esetben interneten keresztül elküldeni a levelet, így azért elég sokáig szükség lesz a mi munkánkra is, azaz a postaláda-zárak szervizelésére.

Tovább olvasom

Viro ajtózár, Cerutti zár cseréje, szervizelése

Szervizszolgáltatóként a több mint 20 éves Viro ajtózárakat szervizeljük, de inkább mondanánk, cseréljük, mivel az összes alkatrész, ami ezekben előfordul, mozog, tol, akaszt és egytől egyig el vannak már kopva. Tehát minden egyes alkatrész egyformán van megkopva, elkopva, így egy alkatrész cseréjével csak rontanánk a helyzeten, magyarul akadást idéznénk elő a kopott alkatrészek cseréjével.

Tovább olvasom