Zárszerviz Budapest IV. kerület

Zárszerviz szolgáltatást vállalunk Budapest IV. kerületében és a környéken, minden utcában! Tapasztalt zárszerelő szakemberekkel dolgozunk, megbízható, leinformálható ajtózárszervizként funkcionálunk, idestova 15 éve. Folyamatosan képezzük magunkat a biztonság területén, a zárbetétek legmagasabb fokozatáig, illetve az össze forgalomban lévő bejárati ajtózárig.

Tovább olvasom

Zárszerviz Budapest III. kerület

Fő profilunk a zárszerviz ellátás Budapest III. kerületében. Gyors helyszíni zárcsere, illetve ajtónyitás, hevederzár szerelés, minőségi zárbetétek beszerelése a specialitásunk. Gyorsszervizünk ügyeleti jelleggel Budapest III. kerületében szinte minden részen vállal zárcsere szolgáltatást, elsősorban bejárati ajtók vonatkozásában. Beltéri ajtók zárjainak cseréjével, zárjainak nyitásával, kilincs cseréjével nem foglalkozunk, azokhoz általában asztalos szakembert szoktunk ajánlani, ők jobban ráérnek a beltéri fa ajtókkal foglalkozni.

Tovább olvasom

Postaládazár nyitás, csere Budapesten

Mint minden zárszerviz szolgáltatásnak, a postaládazár nyitás és postaládazár csere szolgáltatásnak is díja van. Ez ugyanolyan szolgáltatás, mint egy sima műanyag- vagy kínai ajtó zárbetét cseréje. Ezt a műveletet azonban a legtöbb zárszerviz vállalkozás nem annyira kedveli, pláne, ha olyan kerületben kell elvégezni, mint pl. az V. kerület, ahol meg sem lehet állni.

Tovább olvasom

A legtöbb betörés Budapesten történik

Több mint 15 éves zárszervizes tapasztalatunk alapján, minden év elején átnézzük az előző évi összesítésünket, hogy hová, hogyan, mikor és milyen módszerrel jutottak be a betörők Budapesten. A 2018 évi bűncselekmények egyáltalán nem mutatnak javuló tendenciát, még akkor sem, ha a sajtó ezt írja.

Tovább olvasom

Kínai ajtó felső zárcseréje

Mind a HiSec, mind a Secdoors Magyarországon egyre népszerűbb ajtók két darab különálló zárszerkezettel rendelkeznek. Egy alsó többpontos kétfordulatos és egy felső kétfordulatos egyirányú zártesttel. A HiSec ajtónál kívül-belül kulcsos a zárbetét és általában 45/45, 43/43 vagy 40/45 mm-es, aszimmetrikus osztású zárbetétet kell a zárbetétcsere során beszerelni.

Tovább olvasom

Helyszíni zárcsere Budapest kerületeiben

Több mint 15 éve szolgáltatunk helyszíni zárcserét Budapest kerületeiben a már meglévő -és reméljük egyre bővülő- ügyfélkörünk számára. Megbízható zárszerelő szakemberekkel, minőségi zárakkal, egy év garanciával, jótállással, illetve a munka végeztével számlaadással állunk a megrendelőink rendelkezésére.

Tovább olvasom