Postaládazár nyitás, csere Budapest

A postaláda az, ami soha nem fog kimenni a divatból és a használatból, legyen bármilyen fejlett is a levél- vagy üzenetküldő rendszer (e-mail, Viber, Messenger, Whatsapp, stb.). Ám egy hivatalos szerv, hivatal nem mindig fogja minden esetben interneten keresztül elküldeni a levelet, így azért elég sokáig szükség lesz a mi munkánkra is, azaz a postaláda-zárak szervizelésére.

Tovább olvasom

Viro ajtózár, Cerutti zár cseréje, szervizelése

Szervizszolgáltatóként a több mint 20 éves Viro ajtózárakat szervizeljük, de inkább mondanánk, cseréljük, mivel az összes alkatrész, ami ezekben előfordul, mozog, tol, akaszt és egytől egyig el vannak már kopva. Tehát minden egyes alkatrész egyformán van megkopva, elkopva, így egy alkatrész cseréjével csak rontanánk a helyzeten, magyarul akadást idéznénk elő a kopott alkatrészek cseréjével.

Tovább olvasom

Zárszerviz vagyunk, nem forgalmazó

Nagyon sokan keresnek meg bennünket a műanyag bejárati ajtók problémájával, beállításával kapcsolatban. Ezzel nincs is baj, hiszen erre vagyunk, szerelünk, cserélünk zárakat, vasalatokat, zárbetéteket, kilincseket ezeken az ajtókon, mindezt helyszíni zárszerviz keretében Budapesten és környékén.

Tovább olvasom

Műanyag bejárati ajtó zárszerviz a IV. kerületben

Zárszerviz szolgáltatóként egyre több megkeresésünk van a IV. kerületből, mivel ott is nagyon sok műanyag bejárati ajtó van beszerelve. Ezeknél az ajtóknál a legtöbb probléma az ajtó élében végigfutó vasalattal, vagy más néven szalagzárral szokott lenni. Pl. folyamatosan szorul, akadozik és így van használva, majd egy idő után nem nyílik az ajtó. A műanyag bejárati […]

Tovább olvasom

Roto vasalat csere műanyag ajtóban kiszállással

Rengeteg műanyag bejárati- és teraszajtó van telepítve Budapesten, Pest megyében és vidéken, amelyikben Roto márkanévvel ellátott felhúzókilincses, kulcsvezérlésű vagy bukó-toló-nyíló funkciójú többpontos zárszerkezet van. Ezeket rendszeresen karban kell tartani. A karbantartással érdemes egy Roto zárszerviz céget kell megbízni, hogy biztosítsa a hosszútávú működést a nyílászáróknak.

Tovább olvasom

Lakásvédelmi tippek a betörés megelőzésére

Mai írásunkban szeretnénk pár olyan dologra is felhívni az emberek figyelmét, ami esetleg számukra eddig nem volt aktuális vagy fontos, mégis érdemes lenne tudni egy laikus embernek. Mindez a biztonságtechnika fejlődéséről, a biztonság fokozásáról szó, illetve, hogy a betörők is már mennyire lépést tartanak az új fejlesztésekkel.

Tovább olvasom

Műanyag ajtózárak fajtái, típusai

A műanyag-ajtó zárak általában, ahogyan a nevükben is benne van, műanyag bejárati ajtóba vannak beszerelve. Majdnem minden esetben az ajtó élében végigfutó zárszerkezet (vasalat) a jellemző. Működési elvüket tekintve, van kulcsműködtetésű és kilincsemeléses típus. Lényegében mind a kettő a zárást szolgálja, csak másképp kell használni nyitáskor, záráskor.

Tovább olvasom