Biztonságos zárbetét csere profitól

Minden esetben szakszerviz céget bízzon meg egy zár vagy zárbetét cseréjével! Miért mondjuk ezt? Mert a vállalkozás rendelkezik ajtóismerettel, így a szakember tudni fogja, hová és milyen zárat érdemes beszereltetni. Nyilvánvaló, hogy egy kertkapuba nem teszünk betörésbiztos zárat, de a bejárati ajtóba már elkel a magasabb biztonsági fokozat. Minden esetben konzultáljon szakemberrel, hogy mit érdemes beszereltetni, mit ajánl és az milyen költségekkel jár, kérdezzenek rá a munkadíjra, kiszállási díjra, anyagköltségre. A legfontosabb tényező mindig a minőség és biztonság, majd ezután az ügyfél előtt történő gyári csomagolás kibontása. Ez egy bizalmi szakma, ezzel soha nem szabad játszani!

Tovább olvasom

Nívó ajtóba zárbetét csere

A magyar Nívó ajtógyártó vállalat nagyon sok jó, biztonságos bejárati ajtót telepített már a lakosság számára az elmúlt években. A beszerelt ajtók száma több tízezerre tehető. Ez azt jelenti, hogy sok embernek védi az otthonát ez az egy-, két- vagy három zárral ellátott, jó minőségű bejárati ajtó.

Tovább olvasom

TerraSec kétzáras bejárati ajtó

TerraSec bejárati ajtó külső formára, kinézetre ugyanaz, mint konkurens társai, a HiSec és a Secdoors ajtó, csak más névvel van ellátva. Biztonsága, több pontos záródása szintén hasonló. Az alapmegoldás tulajdonképpen ugyanaz, mint ezeknél az ismertebb, hazánkban régebben jelenlévő ajtóknál, maximum Kínának másik tartományában készül. Felesleges is szépíteni a dolgot, egy másik márkanév sajnos nem fog javítani az ajtó biztonsági fokozatán.

Tovább olvasom

Lakossági ajtózárszerviz Budapesten HiSec és Secdoors ajtón

Ez a két ajtótípus az, amelyekkel a leggyakrabban találkozunk a kiszállásos szerviz folyamán. Mondhatni azt is, ha egy rövid látogatást tesz bárki pl. egy békásmegyeri társasház emeletein, hogy minden második ajtóról messziről rikít, hogy kínai. Ezzel lehet, hogy az emberek nincsenek tisztában, de mi, szerelők látjuk és csodálkozunk, hogy milyen mennyiségben van elterjedve ez a két ajtó budapesti viszonylatban.

Tovább olvasom

ARX műanyag ajtóvasalat zárszerviz

A legtöbb műanyag ajtóban felhúzó kilincses, négygörgős zárszerkezet van, ami különböző dorn-méretekben fordul elő. Ez ajtógyártó függvényében változik. A négygörgős vasalatoknál, a kilincstengely közepétől a zárbetét henger közepéig -főként az újaknál- 92 mm a távolság, és az előlap szélétől a kilincstengely közepéig mért távolság pedig 25, 28, 35, 40, 45 és 55 mm kivitelű lehet.

Tovább olvasom