Lakásvédelmi tippek a betörés megelőzésére

Mai írásunkban szeretnénk pár olyan dologra is felhívni az emberek figyelmét, ami esetleg számukra eddig nem volt aktuális vagy fontos, mégis érdemes lenne tudni egy laikus embernek. Mindez a biztonságtechnika fejlődéséről, a biztonság fokozásáról szó, illetve, hogy a betörők is már mennyire lépést tartanak az új fejlesztésekkel.

Tovább olvasom

Műanyag ajtózárak fajtái, típusai

A műanyag-ajtó zárak általában, ahogyan a nevükben is benne van, műanyag bejárati ajtóba vannak beszerelve. Majdnem minden esetben az ajtó élében végigfutó zárszerkezet (vasalat) a jellemző. Működési elvüket tekintve, van kulcsműködtetésű és kilincsemeléses típus. Lényegében mind a kettő a zárást szolgálja, csak másképp kell használni nyitáskor, záráskor.

Tovább olvasom

Kale biztonsági ajtózár-csere Budapest

Azok a Kale bejárati ajtók, amelyekben lassan kezd tönkremenni a zárszerkezet, főként társasházakban, lakóházakban találhatók meg nagyobb számban. De a múltkori munkát, pl. egy családi háznál végeztük el, mely nagyon akut volt, a zár akadozott, nehezen lehetett a harmadik fordulatot rázárni.

Tovább olvasom

Zárcsere, zárbetét csere angolul

Budapesti zárszerviz cégünk azon kevesek egyike, akiknél folyékony angol nyelvű társalgás is folyik az ügyfelekkel, ugyanis angolul beszélő diszpécser fogadja a külföldi hívásokat. Erre egyre nagyobb igény van, hiszen nemcsak külföldi diákok tanulnak nálunk, hanem különböző országokból laknak itt emberek vagy van ingatlanjuk, akiknek igényük van az angol nyelv megértésére.

Tovább olvasom

Zárcsere Budapesten

Gyorsszervizünk ügyeleti jelleggel, a város és belváros egész területén gyors kiszállással végez zárszerviz tevékenységet. A zárcsere szolgáltatás Budapesten kiszállási díj nélkül történik. Az általunk beszerelt és helyszínre vitt termékek, azaz zárak minősége kiváló és megbízható, éppen ezért a zárcsere mindig garanciális. Kínai zárakat nem forgalmazunk, éppen a megkérdőjelezhető minőségük miatt.

Tovább olvasom

Zárcsere Budapest összes kerületében kiszállással

Gyorsan, szakszerűen, hatékonyan vállalunk minden budapesti lakos számára profi zárszerviz szolgáltatást a főváros minden kerületében, extra kiszállási díj felszámolása nélkül! Nálunk csak az elvégzett zárcsere vagy zárszerviz szolgáltatás fix árát kell megfizetnie, napszaktól, időponttól függetlenül, a helyszínre érkező zárszerelő szakembernek! Csak készpénzes fizetést fogadunk el, átutalással nem dolgozunk!

Tovább olvasom

CR biztonsági ajtózár csere Budapesten

A CR zárak kulcsainak hossza 8-10 cm között van. A kulcsfejen a CR mod dep felirat olvasható. Maga a zárszerkezet fixlamellás szerkezetű, tehát nem kódolható a zár. A zártest éléből négy tüske tolódik ki a kulcs elfordításakor, plusz a kilincs lenyomására reagáló ún. zárnyelv/csapdanyelv, amely jobbos- és balos záródásra állítható. Nagyon sok CR biztonsági zár van beszerelve a magyarországi ajtókba.

Tovább olvasom

Dunakeszi zárszerviz

Szakszerűen, gyorsan, hatékonyan vállaljuk dunakeszi lakosok számára a bejárati ajtók zárjainak cseréjét, kulcselvesztés miatti zárnyitást, ajtónyitást, kívül fix gombos ajtó esetén a sérülésmentes becsapódott ajtónyitást, másodzár és hevederzár felszerelését.

Tovább olvasom