KFV vasalat szerviz, csere, javítás

A műanyag ajtóban vagy fa ajtóban lévő többpontos ajtózárak közül sokfélét találunk. Alu- és acélajtók biztonsági zárjai között is hatalmas a választék. Zárszervizünk a zárak és zárbetétek területén magas biztonsági és minőségi fokozatú választékot biztosít a meghibásodott bejárati ajtókkal kapcsolatban.

Tovább olvasom

Kínai ajtó helyszíni zárcseréje jó zárbetéttel

Szinte minden második ajtó kínai Budapesten, ami még nem is lenne gond. A problémák ott kezdődnek, hogy az eredeti kínai betétek vannak bennük, melyekkel a gyár felszerelte őket, ezek nem lett lecserélve, így a lakás támadhatóvá válik emiatt. A kínai ajtók betörési statisztikája óriási növekedési tendenciát mutat mostanság, és a legtöbbjük a betét gyengeségén miatt vihető végbe.

Tovább olvasom

TerraSec zárcsere, másodzár szerelés

A TerraSec ajtók népszerűsége is rohamosan nő, kezdi utolérni a HiSec és Secdoors ajtókét. Ennek maximum a betörők örülnek, hiszen több lehetőség van arra, hogy könnyedén, hang és zaj nélkül bejuthassanak idegen lakásokba. Ennek megelőzésére ajánlatos és érdemes az alsó és felső zárbetétet azonnali kidobni, és helyettük két jó minőségű, Mabisz 5 és 6 besorolású, biztonsági zárbetét beszerelését elvégeztetni.

Tovább olvasom

HiSec ajtó kilincs csere, alsó – felső zárcsere

Budapest területén ügyeleti jelleggel, az év 365 napján, nonstop vállalunk sürgősségi ajtózárcserét lakáskulcs vesztés miatt vagy új lakásba költözés érdekében. Betörés utáni helyreállítás kapcsán szintén, rugó- vagy kilincstörés miatt vállalunk pajzs cserét, jó áron, garanciával, megbízható, leinformálható, több mint 10 éve a zárszerelői szakmában dolgozó szakemberekkel!

Tovább olvasom

Kale ajtózár-szerviz, zárcsere Budapest

A bejárati ajtó szempontjából megkülönböztetünk egy-, két- és három zárral ellátott ajtókat, befelé- és kifelé nyíló kiviteleket, tollas kulcsos és cilinderes meghajtású zárszerkezeteket, egy- vagy több ponton záródó biztonsági zárakat és különböző zárbetéteket. Bármelyik lehet a felsoroltak közül a bejárati ajtóba beszerelve.

Tovább olvasom

Cisa ajtó zárcseréje kódolással

Vannak olyan olasz tollas kulcsos biztonsági zárszerkezetek, amelyeket át lehet állítani másik kulcsnyitásra zárszerelő szakember segítségével. Persze ennek megvannak a maga feltételei. A zárnak hibátlanul, akadálymentesen kell működnie, ellenkező esetben a régi szerkezetet a vadonatúj kulcsok nem fogják működtetni! Ezért sem ajánljuk a házi kódolást, mert könnyen belefuthatnak ebbe a problémába és onnan már a laikus ember számára nincs tovább, az ajtó nem működik, a zár nem záródik.

Tovább olvasom

Kínai biztonsági ajtókilincs cseréje

Gyorsszerviz szolgáltatásunk mindenki számára elérhető. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel senkinek, az előre, telefonban leegyeztetett fix áron dolgozunk. Mindenfajta ajtóval foglalkozunk, de a kínai ajtók kilincseire összpontosítunk elsősorban, hiszen a legtöbb probléma ezekből adódik, ilyen a kilincs- és rugótörés, illetve a zárbetétek betörők általi sérülésmentes és gyakori feltörése.

Tovább olvasom

Izraeli Mul-T-Lock ajtózárbetét cseréje

Ügyeleti jellegű zárszerviz vállalkozásunk Mul-T-Lock zárbetétek cseréjével foglalkozik. Pontosabban izraeli zárbetét cserével. Mióta a Mul-T-Lock kivitte a gyártását Kínába, azóta sajnos nagyot romlott a minőség, amit mi nem engedhetünk meg magunknak. Épp ezért saját beszerzésű, valósan Izraelben készült, a híres Rav-Bariach által gyártott zárbetéteket alkalmazunk.

Tovább olvasom

Otthonunkba történő betörés megelőzése

Remélem mindenki egyetért velünk, hogy helyezzük a biztonságot előtérbe, azt pedig csak jó minőségű, masszív, nem olcsó zárakkal, zárbetétekkel lehet elérni. A mai ajtók már nem azok a típusok, melyekből csak egyszerűen kirántom a betétet, veszek egyet és beteszem. Már más technológia alapján működik az ajtó, szélesebb a betétek mérettartománya és a többpontos záródásnak köszönhetően, egy zárszerkezet cseréhez zárszerviz céget kell hívni.

Tovább olvasom