Dierre gyors- és szakszerviz ügyeleti jelleggel

Sokan nem is gondolják, hogy milyen fontos lehet egy gyorsszerviz tevékenysége, hiszen mikor baj van, nem nyílik egy ajtó, valaki rosszul van egy lakásban, vagy netán a zárba ragad a kulcs, bepánikolnak az emberek és azt sem tudják, kihez forduljanak. A gyorsszerviz arra hivatott, hogy a bajba jutott ügyfelek problémáit megoldja, a lakásba ragadtakat ki-, a lakásból kinnrekedőket pedig beengedjék. Költözéskor vagy kulcsvesztés estén kicseréljék a bonyolult szerkezetű, ámde biztonságos Dierre zárakat.

Tovább olvasom

Dierre ajtó zárcseréje Budapesten, kulcsvesztés miatt

Főként az új építésű lakásoknál jellemző a Dierre ajtók, zárak használata, tollas kulcsos vagy cilinder-zárbetétes működtetésben. A tollas verziót már nem nagyon szerelik, inkább elterjedtebb a rövidebb kulcsos változat, azaz a cilinderbetétes kivitel. Ettől függetlenül a tollas kulcs elhagyásakor ezeket a zárakat is át tudjuk kódolni vagy ki tudjuk cserélni.  A cilinderbetéteket pedig Dierre New Power zárbetét helyett, másolásvédett Iseo R90 típusra cseréljük. Ennek a zárbetétnek a legnagyobb előnye a 100 % biztonság mellett, hogy a zárbetéthez tartozó 5 kulcson kívül az ügyfél kap egy kódkártyát, amire nagyon kell vigyáznia. Ezzel tudunk pótkulcsokat rendelni Olaszországból, mert Magyarországon ezt a kulcsot nem másolják, így illetéktelen kezébe nem juthat a tulajdonos kulcsa.

Tovább olvasom

Viro szakszerviz Budapest területén kiszállással

Amikor egy Viro zár tönkremegy, a nagy csodálkozás ellenére majdnem 100 ezer forintba kerül a csere. Ám ha végiggondoljuk azt, hogy az elmúlt 20 évben napi rendszerességgel használtuk nyitottuk, zártuk legalább 10-szer, akkor csoda hogy eddig bírta. Abszolút nem újdonság, hogy ennyi idő alatt elfáradt a zár. A jobbik esetben, nem ragadtak kívül az ajtón, mint más szerencsétlenek, akik nem figyelnek oda azokra a jelekre, mint pl. ha a kilincset nehéz lenyomni, illetve, ha akadozik a zár, a nyitás-zárás játszadozással működik csak.

Tovább olvasom

Mennyibe kerül egy zárcsere Budapest kerületeiben?

Ez a leggyakoribb kérdés, amit a telefonban elsőként feltesznek az érdeklődők. Ugyanakkor a kérdés ennél összetettebb, mert nem mindegy, hogy mit, miben és hol kell cserélni, továbbá, hogy nyitás is szükséges-e vagy nem. Ezeket a kérdéseket mindenképp tisztázni kell, mielőtt árat tudunk mondani. A beazonosítás kérdezz-felelek formában történik, vagy fotó alapján. Mai blogukban a zárcsere témakörében igyekszünk kellő információt adni az érdeklődőknek. Tartson velünk!

Tovább olvasom

Postaládazár kinyitása és cseréje Budapesten

A postaláda zárcsere egy hálátlan művelet, nem a zsíros munkák egyike. Mi azonban szívesen megcsináljuk, van rá szakemberünk. Heti 8-10 alkalommal nyitunk és cserélünk postaláda zárakat Budapesten. Azért is hívjon ehhez szakembert, mert mi nem feszegetjük fel az ajtót/zárat, illetve legalább 10 fajta postaládazár van jelen a szervizautónkban.

Tovább olvasom

Komplett zárszerviz megoldások Budapest területén, kiszállással

Nagyon régóta űzzük ezt a vállalkozást ebben a szakmában, talán a legelsők között voltunk, akik gyorsszerviz jelleggel helyszíni zárszerelést végeztünk. Először még újságokban, lift-reklámokban hirdettük a szolgáltatásokat, ezzel megvetve lábunkat a piacon. Majd az internet berobbanásával egyidejűleg, mi is nagy fejlesztéseket csináltunk szakszervizünkben.

Tovább olvasom

Nívó ajtózár problémák, megoldások

A hazai gyártású, 100 százalékosan acélból és lemezből készült, faborítású Nívó ajtó szintén nagy népszerűségnek örvend. Az első ajtók több mint 20 éve lettek beszerelve, ezek még 3 záras kivitelűek voltak. Mostanra a középső zár meghibásodása szokott a legyakrabban előfordulni. Ám ott sem a zárás mechanizmusával van baj, hanem a zárnyelv rugója törik el vagy csak egyszerűen elfárad és nem tudja többé azt a feszítő hatást kifejteni, ami a kilincset egyenes állapotba húzná vissza.

Tovább olvasom

Cisa ajtózárszerviz, helyszíni csere, kódolás, javítás

A fekete kulcsos Cisa zárak 3 irányba záródó típusa főként biztonsági ajtókban található. Ez már egy komoly kategória, nem a vacak, kínai lemezajtó. Itt nem spóroltak az anyaggal, acéllemez és váz, kívül-belül vastag faborítás a jellemző, illetve minőségi díszítőelem, kilincs, címke, rozetta, strapabíró kulcsokkal. Ha szakszerűen van beépítve, az ajtó 20-25 évig kibírja, nem lesz vele gond. Ettől függetlenül lehetnek más jellegű igények az ajtó kapcsán, pl., ha kívülről fix gomb található az ajtón, és a kulcsot a zárban hagyjuk és behúzzuk azt, kizárjuk magunkat. Ebben az esetben hívhat minket, mi sérülésmentesen kinyitjuk Önnek, Budapest területén már 20.000 Ft-tól.

Tovább olvasom