Kínai ajtó felső zárcseréje

Mind a HiSec, mind a Secdoors Magyarországon egyre népszerűbb ajtók két darab különálló zárszerkezettel rendelkeznek. Egy alsó többpontos kétfordulatos és egy felső kétfordulatos egyirányú zártesttel. A HiSec ajtónál kívül-belül kulcsos a zárbetét és általában 45/45, 43/43 vagy 40/45 mm-es, aszimmetrikus osztású zárbetétet kell a zárbetétcsere során beszerelni.

Tovább olvasom

Helyszíni zárcsere Budapest kerületeiben

Több mint 15 éve szolgáltatunk helyszíni zárcserét Budapest kerületeiben a már meglévő -és reméljük egyre bővülő- ügyfélkörünk számára. Megbízható zárszerelő szakemberekkel, minőségi zárakkal, egy év garanciával, jótállással, illetve a munka végeztével számlaadással állunk a megrendelőink rendelkezésére.

Tovább olvasom

Superlock ajtózárcsere Budapesten

Amit ezekről az ajtókról tudni kell, hogy Izraelben készültek és valamilyen építtető kapcsán kerületek be az országba. Főként kisebb és nagyobb társasházak bejárati ajtóin keresztül találkozhatunk velük. Zárszervizes tapasztalataink alapján Budapest szinte minden kerületében találkozunk az izraeli Superlock bejárati ajtóval, amelyekben egy hárompontos bevésőzár szerkezet található, amit egy fogaskerekes zárbetét hajt.

Tovább olvasom

Secdoors kilincs csere Budapest

A Secdoors kínai bejárati ajtóból nincs annyi, mint a HiSec biztonsági ajtóból, viszont a kilincsprobléma ugyanolyan számottevő, mint a vetélytársánál. Aki bármelyik ajtóval rendelkezik, vagy utána olvasott egy kicsit, hogy mit is tud az ajtó, illetve milyen problémák merülnek fel vele kapcsolatban, elég megosztó véleményekkel találkozhat. Vannak pozitív, de sokkal inkább negatív vélemények. A pozitívokat azok írják, akiknek a jó szériából jutott, amivel nincs semmilyen probléma, de ez a ritkább eset.

Tovább olvasom

Dierre Go ajtó zárszerviz Budapest

A Dierre Go biztonsági ajtó igen nagy népszerűségnek örvend a magyar ajtók piacán, mind megjelenésével, mind az árával, illetve a biztonsági besorolásával egyaránt. Lépcsőházak bejárati ajtajának beszerelésére tökéletes választás a Dierre Go ajtó, mert a prémium kategória és a kínai ajtó kategória között helyezkedik el, nagy sikereket érve el ezzel.

Tovább olvasom

Ajtózárcsere Dunakeszi

A Dunakeszin élők ajtói ugyanolyan szervizellátást igényelnek, mint budapesti ügyfeleinkéi. Ezt mi tudjuk is biztosítani, mégpedig a budapesti árakon. Dunakeszin semmilyen felárat nem számolunk fel a pesti árakhoz képest!

Tovább olvasom