Zárcsere Budapesten

Gyorsszervizünk ügyeleti jelleggel, a város és belváros egész területén gyors kiszállással végez zárszerviz tevékenységet. A zárcsere szolgáltatás Budapesten kiszállási díj nélkül történik. Az általunk beszerelt és helyszínre vitt termékek, azaz zárak minősége kiváló és megbízható, éppen ezért a zárcsere mindig garanciális. Kínai zárakat nem forgalmazunk, éppen a megkérdőjelezhető minőségük miatt.

Tovább olvasom

Zárcsere Budapest összes kerületében kiszállással

Gyorsan, szakszerűen, hatékonyan vállalunk minden budapesti lakos számára profi zárszerviz szolgáltatást a főváros minden kerületében, extra kiszállási díj felszámolása nélkül! Nálunk csak az elvégzett zárcsere vagy zárszerviz szolgáltatás fix árát kell megfizetnie, napszaktól, időponttól függetlenül, a helyszínre érkező zárszerelő szakembernek! Csak készpénzes fizetést fogadunk el, átutalással nem dolgozunk!

Tovább olvasom

CR biztonsági ajtózár csere Budapesten

A CR zárak kulcsainak hossza 8-10 cm között van. A kulcsfejen a CR mod dep felirat olvasható. Maga a zárszerkezet fixlamellás szerkezetű, tehát nem kódolható a zár. A zártest éléből négy tüske tolódik ki a kulcs elfordításakor, plusz a kilincs lenyomására reagáló ún. zárnyelv/csapdanyelv, amely jobbos- és balos záródásra állítható. Nagyon sok CR biztonsági zár van beszerelve a magyarországi ajtókba.

Tovább olvasom

Dunakeszi zárszerviz

Szakszerűen, gyorsan, hatékonyan vállaljuk dunakeszi lakosok számára a bejárati ajtók zárjainak cseréjét, kulcselvesztés miatti zárnyitást, ajtónyitást, kívül fix gombos ajtó esetén a sérülésmentes becsapódott ajtónyitást, másodzár és hevederzár felszerelését.

Tovább olvasom

Zárszerviz Budapest IV. kerület

Zárszerviz szolgáltatást vállalunk Budapest IV. kerületében és a környéken, minden utcában! Tapasztalt zárszerelő szakemberekkel dolgozunk, megbízható, leinformálható ajtózárszervizként funkcionálunk, idestova 15 éve. Folyamatosan képezzük magunkat a biztonság területén, a zárbetétek legmagasabb fokozatáig, illetve az össze forgalomban lévő bejárati ajtózárig.

Tovább olvasom

Zárszerviz Budapest III. kerület

Fő profilunk a zárszerviz ellátás Budapest III. kerületében. Gyors helyszíni zárcsere, illetve ajtónyitás, hevederzár szerelés, minőségi zárbetétek beszerelése a specialitásunk. Gyorsszervizünk ügyeleti jelleggel Budapest III. kerületében szinte minden részen vállal zárcsere szolgáltatást, elsősorban bejárati ajtók vonatkozásában. Beltéri ajtók zárjainak cseréjével, zárjainak nyitásával, kilincs cseréjével nem foglalkozunk, azokhoz általában asztalos szakembert szoktunk ajánlani, ők jobban ráérnek a beltéri fa ajtókkal foglalkozni.

Tovább olvasom

Postaládazár nyitás, csere Budapesten

Mint minden zárszerviz szolgáltatásnak, a postaládazár nyitás és postaládazár csere szolgáltatásnak is díja van. Ez ugyanolyan szolgáltatás, mint egy sima műanyag- vagy kínai ajtó zárbetét cseréje. Ezt a műveletet azonban a legtöbb zárszerviz vállalkozás nem annyira kedveli, pláne, ha olyan kerületben kell elvégezni, mint pl. az V. kerület, ahol meg sem lehet állni.

Tovább olvasom

A legtöbb betörés Budapesten történik

Több mint 15 éves zárszervizes tapasztalatunk alapján, minden év elején átnézzük az előző évi összesítésünket, hogy hová, hogyan, mikor és milyen módszerrel jutottak be a betörők Budapesten. A 2018 évi bűncselekmények egyáltalán nem mutatnak javuló tendenciát, még akkor sem, ha a sajtó ezt írja.

Tovább olvasom