ARX műanyag ajtóvasalat zárszerviz

A legtöbb műanyag ajtóban felhúzó kilincses, négygörgős zárszerkezet van, ami különböző dorn-méretekben fordul elő. Ez ajtógyártó függvényében változik. A négygörgős vasalatoknál, a kilincstengely közepétől a zárbetét henger közepéig -főként az újaknál- 92 mm a távolság, és az előlap szélétől a kilincstengely közepéig mért távolság pedig 25, 28, 35, 40, 45 és 55 mm kivitelű lehet.

Tovább olvasom

Postaládazár nyitás, csere Budapest

A postaláda az, ami soha nem fog kimenni a divatból és a használatból, legyen bármilyen fejlett is a levél- vagy üzenetküldő rendszer (e-mail, Viber, Messenger, Whatsapp, stb.). Ám egy hivatalos szerv, hivatal nem mindig fogja minden esetben interneten keresztül elküldeni a levelet, így azért elég sokáig szükség lesz a mi munkánkra is, azaz a postaláda-zárak szervizelésére.

Tovább olvasom

Viro ajtózár, Cerutti zár cseréje, szervizelése

Szervizszolgáltatóként a több mint 20 éves Viro ajtózárakat szervizeljük, de inkább mondanánk, cseréljük, mivel az összes alkatrész, ami ezekben előfordul, mozog, tol, akaszt és egytől egyig el vannak már kopva. Tehát minden egyes alkatrész egyformán van megkopva, elkopva, így egy alkatrész cseréjével csak rontanánk a helyzeten, magyarul akadást idéznénk elő a kopott alkatrészek cseréjével.

Tovább olvasom

Zárszerviz vagyunk, nem forgalmazó

Nagyon sokan keresnek meg bennünket a műanyag bejárati ajtók problémájával, beállításával kapcsolatban. Ezzel nincs is baj, hiszen erre vagyunk, szerelünk, cserélünk zárakat, vasalatokat, zárbetéteket, kilincseket ezeken az ajtókon, mindezt helyszíni zárszerviz keretében Budapesten és környékén.

Tovább olvasom

Műanyag bejárati ajtó zárszerviz a IV. kerületben

Zárszerviz szolgáltatóként egyre több megkeresésünk van a IV. kerületből, mivel ott is nagyon sok műanyag bejárati ajtó van beszerelve. Ezeknél az ajtóknál a legtöbb probléma az ajtó élében végigfutó vasalattal, vagy más néven szalagzárral szokott lenni. Pl. folyamatosan szorul, akadozik és így van használva, majd egy idő után nem nyílik az ajtó. A műanyag bejárati […]

Tovább olvasom