Cisa ajtó zárcseréje kódolással

Vannak olyan olasz tollas kulcsos biztonsági zárszerkezetek, amelyeket át lehet állítani másik kulcsnyitásra zárszerelő szakember segítségével. Persze ennek megvannak a maga feltételei. A zárnak hibátlanul, akadálymentesen kell működnie, ellenkező esetben a régi szerkezetet a vadonatúj kulcsok nem fogják működtetni! Ezért sem ajánljuk a házi kódolást, mert könnyen belefuthatnak ebbe a problémába és onnan már a laikus ember számára nincs tovább, az ajtó nem működik, a zár nem záródik.

Tovább olvasom

Kínai biztonsági ajtókilincs cseréje

Gyorsszerviz szolgáltatásunk mindenki számára elérhető. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel senkinek, az előre, telefonban leegyeztetett fix áron dolgozunk. Mindenfajta ajtóval foglalkozunk, de a kínai ajtók kilincseire összpontosítunk elsősorban, hiszen a legtöbb probléma ezekből adódik, ilyen a kilincs- és rugótörés, illetve a zárbetétek betörők általi sérülésmentes és gyakori feltörése.

Tovább olvasom

Izraeli Mul-T-Lock ajtózárbetét cseréje

Ügyeleti jellegű zárszerviz vállalkozásunk Mul-T-Lock zárbetétek cseréjével foglalkozik. Pontosabban izraeli zárbetét cserével. Mióta a Mul-T-Lock kivitte a gyártását Kínába, azóta sajnos nagyot romlott a minőség, amit mi nem engedhetünk meg magunknak. Épp ezért saját beszerzésű, valósan Izraelben készült, a híres Rav-Bariach által gyártott zárbetéteket alkalmazunk.

Tovább olvasom

Otthonunkba történő betörés megelőzése

Remélem mindenki egyetért velünk, hogy helyezzük a biztonságot előtérbe, azt pedig csak jó minőségű, masszív, nem olcsó zárakkal, zárbetétekkel lehet elérni. A mai ajtók már nem azok a típusok, melyekből csak egyszerűen kirántom a betétet, veszek egyet és beteszem. Már más technológia alapján működik az ajtó, szélesebb a betétek mérettartománya és a többpontos záródásnak köszönhetően, egy zárszerkezet cseréhez zárszerviz céget kell hívni.

Tovább olvasom

Kínai ajtózár és kilincs csere

Budapesti gyorsszolgálatunk egész évben vállal minőségi zárbetét cserét, ügyeleti jelleggel, kiszállási díj nélkül, kínai lemezajtókban, egy- és kétzáras kivitelűben egyaránt, akár betörés után, akár új lakásba költözés vagy kulcselvesztés miatt.

Tovább olvasom

Securemme tollas kulcsos ajtózár átalakítás

Egyre többen keresnek meg minket zárszerviz keretein belül, hogy alakítsuk át a jó öreg tollas kulcsos, négyfordulatos Securemme zárat, mégpedig könnyen kezelhető, kézárbetéten hordható, igen magas biztonsággal bíró, rövid kulcsos, európai profilú zárbetétes működésre. Nálunk ez rutinmunka, hiszen több százat megcsináltunk már. Ismerjük a fogásokat, tudjuk a lépéseket, tapasztalatunk van benne. A lenti fotókon meg is lehet nézni, milyen volt és milyen lett az ajtózár az átalakítás után.

Tovább olvasom

Kínai ajtók zárjainak cseréje, szervizelése

Budapesti nonstop zárszerviz cégünk ügyeleti jelleggel vállalja és végzi el a HiSec, Secdoors, TerraSec és a barkácsáruházban kapható kínai, világító kilincses, több ponton záródó bejárati ajtók szervizelését. Az alábbi sorokban tájékozódhat a kínai ajtókról és a mi zárszerviz tevékenységünkről.

Tovább olvasom

Félkaros biztonsági másodzár

A félkaros másodzárak felszerelése igen népszerű megoldás, melyekből az elmúlt 15 évben több ezer került felszerelésre, hevederzár-szerviz keretében, Budapest különböző kerületeiben. Különféle bejárati ajtókra lettek felszerelve a hevederzárak, pl. egyszárnyú panelajtó, kétszárnyú bérház ajtó, vagy bármilyen Magyarországon beszerelt lépcsőházi bejárati ajtó.

Tovább olvasom

Besurranó tolvaj elleni lakásvédelmi tippek

Csokorba szedtünk egy pár védelmi eljárást, módszert, amivel távol tudjuk tartani a hívatlan betörőket. Olvassa el, vonja le a következtetéseket és ha úgy gondolja, hogy szeretné megelőzni a bajt, vagy csak biztonságosabb védelmet szeretne lakásának, akkor ebben tudunk segíteni, pl. egy betörésbiztos másodzár felszerelésével!

Tovább olvasom