Mi a rongálásmentes ajtónyitás?

Mai írásunk témája a rongálásmentes, azaz roncsolásmentes ajtónyitás, zárnyitás. A telefonos beszélgetéseinkből kiindulva, az a következtetésünk, hogy nagyon sok ügyfél nincs tisztában azzal, hogy pontosan mit jelentenek ezek a fogalmak. Valószínűleg ennek az oka az, hogy nem olvasták el figyelmesen (vagy egyáltalán nem olvasták el), hogy mi van az adott oldalon leírva. Ezért megpróbáljuk ezt most rendbe tenni azoknak, akik e sorokat olvassák.

Tovább olvasom

Hevederzár tároló ajtóra

Gépjárművünk, lakásunk után nyugodtan besorolhatjuk a „védelmi zónába” bármelyik tároló ajtónkat, ami akár lehet lépcsőházban, mélygarázsban, vagy egy olyan helyen, ahol egyáltalán nincs szem előtt, de mégis olyan dolgokat őrzünk benne, amik értéket képviselnek.

Tovább olvasom

Ajtónyílás meghatározó

A záras és lakatos szakmában természetes, hogy a szakemberek tudják, hogy hogyan kell nézni az ajtót, de akinek az életét nem a zárak, ajtók töltik ki, az nem biztos, hogy tisztában van a jobbos és balos fogalmakkal.

Tovább olvasom

Műanyag nyílászárók beállítása

A Zárcsere Budapest szerviz-szolgáltató mindennapos tevékenységei közé tartozik a dilatációs mozgásokból adódó, vagy a hőingadozások miatt kialakuló elmozdulások, melyek mind a teraszajtókra, műanyag ablakokra, felhúzó kilincses- és kulcsműködtetésű vasalatokra egyaránt kihatással van.

Tovább olvasom

Zárbetét csere HiSec ajtóban

Mai bejegyzésünkben a kínai biztonsági bejárati ajtók, azon belül is a HiSec ajtók zárbetét cseréjéről fogunk írni. Általában ezek a bejárati ajtók 2 db különálló zárszerkezettel vannak ellátva, melyeket zárbetétek működtetnek. Budapesti zárszerviz szolgáltatóként, gyorsan, nagyon rövid határidőn belül, szakszerűen, és non-stop munkavégzéssel tudjuk ezeket a zárcsere feladatokat ellátni.

Tovább olvasom

HiSec ajtókilincsek

Több írásunkban számtalanszor beszéltünk a HiSec vagy Secdoors ajtó zárjairól, zárbetétjeiről. Mostani blogunk pedig a HiSec ajtó világító kilincséről, rozettájáról, illetve ezek forgalmazásáról szól.  Egyre több megkeresésünk van HiSec kilincsek letöréséből adódóan, kilincs-cserére, zárszerviz szolgáltatásra. Ezzel egyidejűleg, ezeknek a kilincseknek a forgalmazása, értékesítése iránt is nagy igény mutatkozik.

Tovább olvasom

Osztrák hevederzár

Mint, már említettük, mi sem osztrák, sem Elzett zárbetéteket nem szerelünk, nem értékesítünk, a minőségbeli problémák kiküszöbölése érdekében. És természetesen a 100 százalékos másolásvédelem érdekében.

Tovább olvasom

A Mul-T-Lock kulcsokról

Magyarországon több mint 25 éve vannak jelen az izraeli Mul-T-Lock vállalat zártermékei, melyek a magyar vásárlók szemében egyet jelentenek a minőséggel. A Mul-T-Lock zárak teljes palettáját ún. hivatalos Mul-T-Lock Centerekben lehet megvásárolni, illetőleg zárszerviz cégektől. A Mul-T-Lock kulcsok másolását is ilyen helyeken javasoljuk végeztetni, ahol gyári nyerskulcsokra történik a kulcsmásolás professzionális kulcsmásoló gépeken. Csak ez a garancia arra, hogy a kulcsmásolás minősége megfelelő lesz. Tudni kell azonban, hogy a rossz minőségű kulcsmásolatok tönkreteszik a zárakat.

Tovább olvasom