Mottura biztonsági zárcsere

A magyar piacon nagyon sok olyan bejárati ajtó található, amelyik a Mottura márkanevű zárral van ellátva. Ezek nagyon magas MABISZ biztonsági fokozattal bírnak, védik az otthont, a családot, az ajtó mögött lévő értékeket.

Tovább olvasom

Cisa zárkódolás szakszerűen

A torinói Cisa zárgyártónak köszönhetően, a tollas kulcsos, többpontos biztonsági ajtózár úgy van kitalálva és felépítve, hogy kulcselvesztés, kulcslopás miatti zárcsere esetén, nem szükséges komplett zárszerkezet cserét végezni a bejárati ajtón. Egyedi zármegoldásként kitalálták ugyanis, hogy a zárszerkezetet kódolható, tehát variálható módon, egy másik kulcskészletre, bármikor, akár többször is, át lehet tanítani.

Tovább olvasom

Olasz Cisa zárak

A torinói székhelyű Cisa zárgyártó igen nagy mennyiségű zárakat gyárt évről évre, illetve sokfajta formájú, méretű zártípusokat készít. Ez a blog egy kicsit tájékoztató jelleggel szolgál a Magyarországon forgalomban lévő Cisa zárakról. Így Önök is láthatják, milyen széles palettán mozognak ezek az ajtózárak.

Tovább olvasom

A Cisa zár

Ez a biztonsági zárszerkezet komoly mechanikai védelemmel van ellátva. A magyarországi ajtók java részében a nagytestű, többpontos tollas kulcsos változat jelenléte a jellemző.  Lakóparkokban, társasházakban, egyedi épületben is megtalálható a Cisa zárral ellátott bejárati ajtó.

Tovább olvasom

Digitális világ

A minap épp egy nagyon érdekes könyvet olvastam arról, hogy a digitális világ és a mai modern technika nemcsak az előnyünkre válhat és könnyebbé teheti a dolgainkat, hanem éppen fordítva, még ellenünk is „dolgozhat”.

Tovább olvasom

Securemme ajtózárak

A torinói Securemme gyár igen széles palettát sorakoztat fel a magyar piacon, így mód és lehetőség van arra, hogy az ügyfél az ajtógyártás során maga válassza ki, hogy milyen összeget és mekkora biztonsági fokozatot szeretne lakásának védelmére áldozni, biztosítani.

Tovább olvasom

Securemme gyorsszerviz

Securemme zárszerviz cégünk több olasz gyártó termékével is foglalkozik, de főként a Securemme biztonsági ajtókba szerelünk gyári Securemme trezorzárat. A régebbi zártestek első szériái még a fixlamellás, nem cserélhető nukleós változatai voltak. Ezek kb. 10-15 éves modellek, és még sokszor ma is kitűnően működnek.

Tovább olvasom

Zárcsere fix áron

Mai írásunkban az árakról írunk, pontosabban arról, hogy az árból nem lehet alkudni. Tulajdonképpen nem is értjük azt a hozzáállást, amellyel épp a minap szembesített minket egy érdeklődő, akinek konkrét árat mondtunk, mire azt írta, hogy nem lehetne-e X Ft +ÁFA összegért elvégezni a zárcserét. Tartson velünk, érdekes lesz…

Tovább olvasom

Securemme zárcsere Budapest

A Securemme olasz zárgyártó vállalatnak van egy különleges trezorzárja, amely jelen van a magyar piacon is, mégpedig a Masterdoor és az egyik hazai ajtógyártó cég által gyártott biztonsági bejárati ajtókban. És hogy mi teszi különlegessé? Tartson velünk és megtudja!

Tovább olvasom