Olasz zárak, zárszerkezetek helyszíni cseréje kiszállással

Kis hazánkban kb. 10 különböző márkanevű olasz biztonsági zár van a már meglévő bejárati ajtókba beszerelve, ezért elég komoly szaktudás szükséges mind a 10 zár cseréjére, nyitására, beállítására szakosodni. Az alábbiakban írunk a márkanevekről, a tulajdonságaikról, a zárak működéséről, illetve a zárcsere hozzávetőleges költségeiről, melyek természetesen Budapestre értendők. Ezek megrendelése esetén, külön kiszállási díjat nem számolunk fel.

Tovább olvasom

Három zárbetétes Nívó ajtóban zárcsere

A Nívó ajtó legrégebbi modellje a 3 különálló zárszerkezettel ellátott típus, amely nagyon jó és biztonságos. Cégünk vállalja a Nívó ajtó zárbetét cseréjét kulcselvesztés, új lakásba költözés miatt vagy a biztonság növelése érdekében. Olcsó zárbetéteket nem forgalmazunk, csakis megbízható, minőségileg garantált, izraeli zárcilindereket. Budapest területén, a Nívó ajtó zárbetét cseréjének a megrendelése esetén külön kiszállási díjat nem számolunk fel senkinek. A zárbetétekre egy év teljes körű cseregaranciát biztosítunk!

Tovább olvasom

Dierre zárcsere kulcselvesztés miatt

Mindenkivel előfordult már, hogy a hétköznapi rohanásban kicsit nem figyelt oda és valahová elkeveredett a kulcs, netán ellopták. Ilyenkor nem is kérdéses, hogy kell-e zárat cserélni. Ezért vagyunk mi, ebben tudunk segíteni! Kérjen ajánlatot, mondja el nekünk melyik fajta Dierre ajtózárja van. Fix áron dolgozunk, nincsenek rejtett költségek, előre közöljük mire számíthat az ügyfél és minden munkáról számlát adunk!

Tovább olvasom

KFV vasalat szerviz, csere, javítás

A műanyag ajtóban vagy fa ajtóban lévő többpontos ajtózárak közül sokfélét találunk. Alu- és acélajtók biztonsági zárjai között is hatalmas a választék. Zárszervizünk a zárak és zárbetétek területén magas biztonsági és minőségi fokozatú választékot biztosít a meghibásodott bejárati ajtókkal kapcsolatban.

Tovább olvasom

Kínai ajtó helyszíni zárcseréje jó zárbetéttel

Szinte minden második ajtó kínai Budapesten, ami még nem is lenne gond. A problémák ott kezdődnek, hogy az eredeti kínai betétek vannak bennük, melyekkel a gyár felszerelte őket, ezek nem lett lecserélve, így a lakás támadhatóvá válik emiatt. A kínai ajtók betörési statisztikája óriási növekedési tendenciát mutat mostanság, és a legtöbbjük a betét gyengeségén miatt vihető végbe.

Tovább olvasom

TerraSec zárcsere, másodzár szerelés

A TerraSec ajtók népszerűsége is rohamosan nő, kezdi utolérni a HiSec és Secdoors ajtókét. Ennek maximum a betörők örülnek, hiszen több lehetőség van arra, hogy könnyedén, hang és zaj nélkül bejuthassanak idegen lakásokba. Ennek megelőzésére ajánlatos és érdemes az alsó és felső zárbetétet azonnali kidobni, és helyettük két jó minőségű, Mabisz 5 és 6 besorolású, biztonsági zárbetét beszerelését elvégeztetni.

Tovább olvasom

HiSec ajtó kilincs csere, alsó – felső zárcsere

Budapest területén ügyeleti jelleggel, az év 365 napján, nonstop vállalunk sürgősségi ajtózárcserét lakáskulcs vesztés miatt vagy új lakásba költözés érdekében. Betörés utáni helyreállítás kapcsán szintén, rugó- vagy kilincstörés miatt vállalunk pajzs cserét, jó áron, garanciával, megbízható, leinformálható, több mint 10 éve a zárszerelői szakmában dolgozó szakemberekkel!

Tovább olvasom

Kale ajtózár-szerviz, zárcsere Budapest

A bejárati ajtó szempontjából megkülönböztetünk egy-, két- és három zárral ellátott ajtókat, befelé- és kifelé nyíló kiviteleket, tollas kulcsos és cilinderes meghajtású zárszerkezeteket, egy- vagy több ponton záródó biztonsági zárakat és különböző zárbetéteket. Bármelyik lehet a felsoroltak közül a bejárati ajtóba beszerelve.

Tovább olvasom

Cisa ajtó zárcseréje kódolással

Vannak olyan olasz tollas kulcsos biztonsági zárszerkezetek, amelyeket át lehet állítani másik kulcsnyitásra zárszerelő szakember segítségével. Persze ennek megvannak a maga feltételei. A zárnak hibátlanul, akadálymentesen kell működnie, ellenkező esetben a régi szerkezetet a vadonatúj kulcsok nem fogják működtetni! Ezért sem ajánljuk a házi kódolást, mert könnyen belefuthatnak ebbe a problémába és onnan már a laikus ember számára nincs tovább, az ajtó nem működik, a zár nem záródik.

Tovább olvasom