Biztonsági ajtó tartozékok

A biztonsági ajtó kiválasztásánál sose kapkodjunk, jól gondoljuk végig, menyi ideig tartózkodunk a lakásban, hosszútávban gondolkozunk-e, mennyi érték van a lakásban, kültéri- vagy beltéri ajtó lesz-e, jobbra-, balra-, kifele- vagy befelé nyílik-e. Sötét lépcsőházban lesz-e vagy zárt folyósón, kell-e világító ablak bele. Közel van-e a lifthez, szükséges-e extra hangszigetelés. Magyarul, ha jó ajtót akar, akkor nagyon sok szempontot kell figyelembe venni, amelyekről kérdezze szakértő kollégánkat, aki ebben nagymértékben segíteni tud. Hívjon minket, írjon nekünk e-mailt, mi részletes árajánlatot adunk, vagy ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk!

Tovább olvasom

Többpontos biztonsági zárak

Mint az köztudott, cégünk zárszerviz szolgáltatással is foglalkozik, hiszen valakinek szervizelni kell a biztonsági ajtókban lévő trezorzárakat még akkor is, ha az élettartamuk kiemelkedően magas. Mindig vannak lakás eladások, vételek, kulcselhagyások, és ilyenkor bizony ezeket a magas kvalitású, speciális ajtózárakat is cserélni kell.

Tovább olvasom

Biztonsági zárak

A komolyabb biztonsági ajtókat nagytestű, háromirányú záródást biztosító ún. trezorzárak, azaz biztonsági zárszerkezetek működtetik. Ezek lehetnek tollas kulccsal működők, illetve cilinder-vezérlésűek. A két zár közötti különbségeket taglaljuk mai írásukban, hogy az ügyfelek el tudják dönteni, kinek melyik a szimpatikusabb, ki melyiket szeretné a bejárati ajtajába.

Tovább olvasom

Betörés utáni teendők

Sajnos a mai világban egyre gyakrabban fordulnak elő betörések, besurranások, főleg a fővárosban. Mint azt már annyiszor elmondtuk, a betörések viszonylag egyszerűen megelőzhetők lennének egy kis figyelemmel és anyagi ráfordítással. Ezekről már írtunk bővebben. Ám mi a teendő, ha már megtörtént a baj? Mai blogunkban ezt taglaljuk.

Tovább olvasom

Zárnyitás Budapest

A félreértések elkerülése végett szeretnénk tisztázni, hogy főként Budapesten, és igény esetén Pest megyében, vállalunk ajtónyitást, zárnyitást és természetesen egyéb zárcsere, zárszerelési munkákat. Ezen belül lakáskulcs elvesztés miatti, zármeghibásodás miatti, kizáródási esetekre vagyunk specializálódva. Nyitunk még postaládát, egyszerűbb kis bútorszéfeket, lakatokat, illetve ide sorolnánk még az összes épület nyílászáróinak zárjait egyaránt. AUTÓNYITÁST NEM VÁLLALUNK!

Tovább olvasom

Hevederzár-szerkezet csere

Teljes hevederzár szerkezet cseréről akkor beszélünk, ha valamilyen okból kifolyólag a hevederzár-szerkezet tönkrement vagy megrongálódott. Ilyen pl. a betörési kísérlet, vagy amikor pl. költözködéskor rányitották az ajtót, és a fogazott léc vagy orsó az erő hatására tönkretette a szerkezetet, azaz valamilyen kárt okozott benne, pl. alkatrésztörést, stb. Ezekben az esetekben célszerű és olcsóbb a komplett szerkezetet cserélni, mint az alkatrészek darabjaival kínlódni.

Tovább olvasom