Digitális világ

A minap épp egy nagyon érdekes könyvet olvastam arról, hogy a digitális világ és a mai modern technika nemcsak az előnyünkre válhat és könnyebbé teheti a dolgainkat, hanem éppen fordítva, még ellenünk is „dolgozhat”.

Tovább olvasom

Securemme ajtózárak

A torinói Securemme gyár igen széles palettát sorakoztat fel a magyar piacon, így mód és lehetőség van arra, hogy az ügyfél az ajtógyártás során maga válassza ki, hogy milyen összeget és mekkora biztonsági fokozatot szeretne lakásának védelmére áldozni, biztosítani.

Tovább olvasom

Securemme gyorsszerviz

Securemme zárszerviz cégünk több olasz gyártó termékével is foglalkozik, de főként a Securemme biztonsági ajtókba szerelünk gyári Securemme trezorzárat. A régebbi zártestek első szériái még a fixlamellás, nem cserélhető nukleós változatai voltak. Ezek kb. 10-15 éves modellek, és még sokszor ma is kitűnően működnek.

Tovább olvasom

Zárcsere fix áron

Mai írásunkban az árakról írunk, pontosabban arról, hogy az árból nem lehet alkudni. Tulajdonképpen nem is értjük azt a hozzáállást, amellyel épp a minap szembesített minket egy érdeklődő, akinek konkrét árat mondtunk, mire azt írta, hogy nem lehetne-e X Ft +ÁFA összegért elvégezni a zárcserét. Tartson velünk, érdekes lesz…

Tovább olvasom

Securemme zárcsere Budapest

A Securemme olasz zárgyártó vállalatnak van egy különleges trezorzárja, amely jelen van a magyar piacon is, mégpedig a Masterdoor és az egyik hazai ajtógyártó cég által gyártott biztonsági bejárati ajtókban. És hogy mi teszi különlegessé? Tartson velünk és megtudja!

Tovább olvasom

Betörés elleni védelem

Több mint 10 éves zárszerviz tevékenységünk során azt a tapasztalatot vontuk le, hogy az emberek mindig csak akkor fordítanak figyelmet a biztonságra, amikor már megtörtént a baj. Az elővigyázatosabb ügyfelek pedig akkor, amikor betörtek a szomszédhoz.

Tovább olvasom

Osztrák hevederzár

Akiknek „osztrák” hevederzárral ellátott ajtajuk van, azok megnyugodhatnak, hogy egy biztonságos, minőségi hevederzárat kaptak. Ezt a hevederzárat régebben, egy valóban -akkoriban még- másolásvédett Gege ANS zárbetét működtette. Ez nagyon régen volt. A Gege ANS zárbetét másolásvédelme azonban szintén elég régen lejárt. Éppen ezért a gyártó az Elzetthez fordult és egy olyan profilt vásárolt, amely nagyon ritka, ám sem szabadalmi, sem jogi másolásvédelemmel nem rendelkezett és nem rendelkezik a mai napig sem. Ráadásul az Elzett is Kínában gyártatja a zárbetétjeit már elég régóta.

Tovább olvasom

Biztonsági ajtó tartozékok

A biztonsági ajtó kiválasztásánál sose kapkodjunk, jól gondoljuk végig, menyi ideig tartózkodunk a lakásban, hosszútávban gondolkozunk-e, mennyi érték van a lakásban, kültéri- vagy beltéri ajtó lesz-e, jobbra-, balra-, kifele- vagy befelé nyílik-e. Sötét lépcsőházban lesz-e vagy zárt folyósón, kell-e világító ablak bele. Közel van-e a lifthez, szükséges-e extra hangszigetelés. Magyarul, ha jó ajtót akar, akkor nagyon sok szempontot kell figyelembe venni, amelyekről kérdezze szakértő kollégánkat, aki ebben nagymértékben segíteni tud. Hívjon minket, írjon nekünk e-mailt, mi részletes árajánlatot adunk, vagy ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk!

Tovább olvasom