Hevederzár szerelés Budapesten

Vállaljuk biztonsági hevederzár felszerelését mindenfajta bejárati ajtókra, amelyek a szerkezetük miatt nem állnak ellent a befeszítéssel történő erőszakos behatolásnak! Mivel különbözünk mi a többi hevederzárat szerelő vállalkozástól?

Tovább olvasom

CR ajtózár csere Budapesten

Az olasz CR ajtózár csere elvégzése nem egy egyszerű feladat, amit bárki, bármikor el tud végezni. Ez egy összetett munka, aminek az elvégzését mindig szakszervizzel érdemes elvégeztetni, mert az elvégzése szaktudást és megfelelő szerszámozottságot követel.

Tovább olvasom

Betörés ellen másodzár

A legtöbb betörési módszer zárfinomnyitással történik, amely kiküszöbölhető az általunk forgalmazott, izraeli, interaktív csapos RB zárbetét család használatával. A második leggyakoribb betörési módszer pedig a zárbetét törése, roppantása, tehát a zártörés. Ez ellen vagy zárvédő pajzs felszerelésével lehet védekezni, vagy a törésvédett RB Keylocx, RB SKG, RB LOCXIS és RB Dynamic zárbetétek alkalmazásával, beszerelésével.

Tovább olvasom

Törött kilincs csere

Cégünknek nagy szerencse, másoknak pénzbe kerülő bosszúság, amikor a közkedvelt, világító kilincses, 16 ponton záródó, kétzáras, kínai bejárati ajtó kilincse a kézben marad, azaz valamelyik irányból, akár kívül, akár belül, letörik. Ilyenkor az ügyfeleink különböző netes portálokon olvasgatva jutnak el hozzánk és rendelik meg a törött kilincs cseréjét, melyet mi gyorsan, szakszerűen, aznapi vagy másnapi teljesítéssel végzünk el. Ez munkáink függvényében változik.

Tovább olvasom

Cerutti/Viro ajtózárak átalakítása cilinderes működtetésűre

Elmondhatjuk, hogy a magyarországi ajtókban a legtöbbet előforduló zárként emlegetik a Viro tollas kulcsos trezorzárakat. Ezekből több ezer darab már közel 20 éve működik a magyar bejárati ajtókban, és mostanra érkezett még csak el az az idő, amikor kezdenek tönkremenni, így cserére szorulnak. Zárcsere esetén két lehetőséget is tudunk biztosítani az ilyen biztonsági ajtóval rendelkező ügyfelek számára.

Tovább olvasom

Secdoors ajtó kilincs csere

A kínai Secdoors ajtóból majdnem annyi van beszerelve honfitársaink bejárati ajtajaként, mint a HiSec ajtóból. Tulajdonképpen ugyanúgy néz ki maga a Secdoors ajtó is annak, aki nem lája szakmai szemmel a különbséget, mint a HiSec ajtó.

Tovább olvasom

Olasz vagy kínai zár

Sajnos mostanság egyre többször belefutunk olyan zárszervizes problémába, amikor az ügyfél tájékozatlanságának köszönhetően a Viro biztonsági záras ajtó lecserélésre kerül egy jóval alacsonyabb kategóriájú bejárati ajtóra. Ezzel kapcsolatban szeretnénk felnyitni a szemeket, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy mit is cserél le pontosan és mire.

Tovább olvasom

Viro ajtózár

Mint már annyiszor említettük, nagyon sok, közel 20 éve beszerelt Viro trezorzár működik a bejárati ajtókban országszerte. A mai blogunkban nem is annyira a Viro zárszerkezet minősége kerül terítékre, hanem a régi zárak meghibásodásából adódó, odafigyeléssel elkerülhető kellemetlenségek.

Tovább olvasom

Mottura biztonsági zárcsere

A magyar piacon nagyon sok olyan bejárati ajtó található, amelyik a Mottura márkanevű zárral van ellátva. Ezek nagyon magas MABISZ biztonsági fokozattal bírnak, védik az otthont, a családot, az ajtó mögött lévő értékeket.

Tovább olvasom