Zárcsere kínai ajtókban

Magyarországon, illetve Budapesten nagyon sok kínai ajtóval találkozunk, mint zárszerviz cég.

A kínai ajtók közül a legismertebb a Hisec ajtó, a leggyakoribb pedig a barkácsáruházakban kapható bejárati ajtó. Szerkezetileg mindkettő majdnem egyforma, van egy fémlemez-vázuk, a két ajtólap borítás között papundekli szigetelés található, majd egy lemezborítás maga az ajtólap kívülről és belülről.

A kínai lemezajtók, mert azért nagy túlzás lenne ezeket biztonsági- vagy acélajtóknak nevezni, léteznek két zárral ellátott változatban, pl. Hisec, illetve egyzáras kivitelben. Ilyenek a barkácsáruházas ajtók. A kétzáras ajtók vastagabbak, az egyzárasok pedig vékonyabbak.

Arról lehet a legegyszerűbben felismerni őket, hogy mindegyik kínai ajtónál, belül, a kilincs és a zár alatt van egy ráfordító gombocska, ami egy ún. pánikzár, ami kívülről semmiképp nem nyitható, nincs neki kialakítva kulcslyuk.

Kínai ajtó zárszerkezet csere

A kínai ajtókban viszonylag ritkábban megy tönkre a zárszerkezet. Ez általában úgy jelentkezik, hogy elkezd akadozni, illetve egy kulcsráfordítással kettő zárást tol ki. Ha ezt a problémát észlelik, tanácsos azonnal zárszerkezet cserét igényelni, mert előbb-utóbb nem fog kinyílni az ajtó.

Ez az állítás érvényes, mind a felső-, mind az alsó, a kisebb és nagyobb testű zárszerkezet esetében is. Hívjon minket, Hisec ajtó zárszerkezet csere, bevéső zárcsere, kínai ajtó zárcsere miatt, korrekt áron, rövid határidővel!

Kínai ajtó zárbetét csere

A kínai ajtók gyári kínai zárbetéttel vannak ellátva. Ezek cseréjét javasoljuk minél hamarabb, mert a rohanó világban, a betörők előszeretettel nyitogatják őket kulcs nélkül, percek alatt. Ráadásul a zárbetét sem egy hosszú életre lett tervezve. Egy idő után elkezd akadozni, nem megy bele a kulcs, majd nem nyílik. Ezeknek a zárbetéteknek a cseréjét vállaljuk rövid határidővel, középkategóriás- illetve felsőkategóriás zárbetétre.

Kínai ajtó pajzs/kilincs csere

A Hisec lemezajtón, illetve kínai ajtón lévő kilincsek (pajzsok, shield-ek) a múltban elég gyatra anyagból készültek. A tipikus probléma, hogy kívülről letörnek, és nem lehet nyitni az ajtót, csak kulccsal.

Ezt javítani nem tudjuk, csak kompletten cserélni, külső – belső kilincs-címke garnitúrát tudunk cserélni. Viszont az új kilincs garnitúra sokkal erősebb, masszívabb, amire bátran vállaljuk az egy év garanciát, ha azt mi biztosítottuk és szereltük is fel!

Kínai ajtók és Hisec ajtók esetében bármilyen zárcserét vállalunk, minőségi termékekkel, gyorsan, szakszerűen és garanciával!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest