Zárcsere kínai ajtókban

Magyarországon, illetve Budapesten nagyon sok kínai ajtóval találkozunk, mint zárszerviz cég.

A kínai ajtók közül a legismertebb a Hisec ajtó, a leggyakoribb pedig a barkácsáruházakban kapható bejárati ajtó. Szerkezetileg mindkettő majdnem egyforma, van egy fémlemez-vázuk, a két ajtólap borítás között papundekli szigetelés található, majd egy lemezborítás maga az ajtólap kívülről és belülről.

A kínai lemezajtók, mert azért nagy túlzás lenne ezeket biztonsági- vagy acélajtóknak nevezni, léteznek két zárral ellátott változatban, pl. Hisec, illetve egyzáras kivitelben. Ilyenek a barkácsáruházas ajtók. A kétzáras ajtók vastagabbak, az egyzárasok pedig vékonyabbak.

Arról lehet a legegyszerűbben felismerni őket, hogy mindegyik kínai ajtónál, belül, a kilincs és a zár alatt van egy ráfordító gombocska, ami egy ún. pánikzár, ami kívülről semmiképp nem nyitható, nincs neki kialakítva kulcslyuk.

Kínai ajtó zárszerkezet csere

A kínai ajtókban viszonylag ritkábban megy tönkre a zárszerkezet. Ez általában úgy jelentkezik, hogy elkezd akadozni, illetve egy kulcsráfordítással kettő zárást tol ki. Ha ezt a problémát észlelik, tanácsos azonnal zárszerkezet cserét igényelni, mert előbb-utóbb nem fog kinyílni az ajtó.

Ez az állítás érvényes, mind a felső-, mind az alsó, a kisebb és nagyobb testű zárszerkezet esetében is. Hívjon minket, Hisec ajtó zárszerkezet csere, bevéső zárcsere, kínai ajtó zárcsere miatt, korrekt áron, rövid határidővel!

Kínai ajtó zárbetét csere

A kínai ajtók gyári kínai zárbetéttel vannak ellátva. Ezek cseréjét javasoljuk minél hamarabb, mert a rohanó világban, a betörők előszeretettel nyitogatják őket kulcs nélkül, percek alatt. Ráadásul a zárbetét sem egy hosszú életre lett tervezve. Egy idő után elkezd akadozni, nem megy bele a kulcs, majd nem nyílik. Ezeknek a zárbetéteknek a cseréjét vállaljuk rövid határidővel, középkategóriás- illetve felsőkategóriás zárbetétre.

Kínai ajtó pajzs/kilincs csere

A Hisec lemezajtón, illetve kínai ajtón lévő kilincsek (pajzsok, shield-ek) a múltban elég gyatra anyagból készültek. A tipikus probléma, hogy kívülről letörnek, és nem lehet nyitni az ajtót, csak kulccsal.

Ezt javítani nem tudjuk, csak kompletten cserélni, külső – belső kilincs-címke garnitúrát tudunk cserélni. Viszont az új kilincs garnitúra sokkal erősebb, masszívabb, amire bátran vállaljuk az egy év garanciát, ha azt mi biztosítottuk és szereltük is fel!

Kínai ajtók és Hisec ajtók esetében bármilyen zárcserét vállalunk, minőségi termékekkel, gyorsan, szakszerűen és garanciával!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest