Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere

Tisztelt Látogató!

Nem értékesítünk semmilyen Elzett vasalatot, alkatrészt és nem tudunk a beszerzésben sem segíteni!

Kérem ez ügyben ne hívjon minket, mert feltartja a hívással a szerviz-vonalat!

Mi helyszíni zárszerviz szolgáltatásból élünk, nem szaktanácsadásból és útbaigazításból! Köszönjük megértését!

Az Elzett gyártó történelme

A Soproni Vasárugyár Rt. épülete már a gyáralapítás előtt állott. A gyár 1901. július 21-én alakult. A cél, különböző nemű vasáruk és ezekkel rokontermészetű áruk gyártása és értékesítése. A társaság budapesti székhellyel rendelkezett, mely magyarul Vasárugyár Rt. Sopron-Graz. Elsősorban ajtó- és ablak vasalatok gyártásával foglalkoztak. 2-3 évtizeddel később kezdődött a gyár bővítése, így kapupántok, ládazárak, épületzárak gyártásával növelték a termelést. A 30-as években már öt országba exportálták termékeiket.

A II. világháború után a gyár szovjet tulajdonba került, majd 1952-ben a magyar államnak adták át. 58-ban egyesítették a budapesti Elzett Vasárugyárral. 1986-ban jött egy újabb állomás, önálló gyárként működhetett, az ELZETT márkanév megtartásával, Elzett Zár- és Vasalatárugyár néven. A 80-as évek közepén indították el a modern ablak- és ajtóvasalat gyártást, német licenc alapján. 1991-ben a német ROTO és a francia Securidev Groupe 50-50 % -os tulajdonába került. 1996. január 1-től Euro Elzett Kft. néven, már 100% tulajdonban a Securidev Csoport tagja, aki vezető helyet foglal el a magyar piacon az épületzárak területén.

Az Elzett zárgyártó jelenlegi működése

Kutatják azokat a piaci réseket, ahol még gyártásfejlesztést kell csinálni. Európai jelenlétünk folyamatos növekedését fenntartani, de továbbra is Magyarország az elsőszámú piac. Termékein ár-érték arányát folyamatosan és hosszan biztosítani. A piaci igényeknek pedig még jobban megfelelni.

Az Elzett jövője, tervei

A vasalatok minőségének folyamatos fejlesztése, illetve, új termékek gyártása és értékesítése, új piacok kutatása.

Elzett többpontos ajtózárszerviz

Eleztt Multikomfort vasalat csere

Többpontos zárszerkezetek, amelyek 100 kg, vagy az feletti biztonsági ajtókba építhetők be. Alapvetően kulcsműködésűek, az előlap szélessége lehet 16, 20 és 24 mm széles.

A dorn méret lehet 35, 45, 55, 65 mm, 4 görgős és 2 tüskés kivitelben is kapható. A teljes rúdzár hossza az ajtómagasság alapján szabható. A kilincsdió mérete lehet 8x8 vagy 10x10 mm. Ritka, vagy kevés darabszámban kampós / csapos kivitelben is készülhet. Minden Multikomfort rúdzárba normál, europrofilos zárbetétet lehet tenni. A zárbetét fogaskerék segítségével juttatja át a mozgást a kiegészítő zárrészekbe.

3477 Elzett rúdzár cseréje Budapesten

Három féle görgős rúdzár készül belőle, a könnyebb bejárati ajtókba szerelik, kilincsfelhúzással működik. A kilincs felemeléssel lehet a görgőket elmozdítani, amikből 3 db van a záron, majd a zárbetét elfordításával lehet reteszelni a zárszerkezetet. A 3 féle görgő, lehet hosszúkás csappal, gombafejes csappal, illetve normál kerek görgővel.

Pentaroll zárszerkezet cseréje szakemberrel

Ez már nehezebb ajtókban is alkalmazható, kulcsműködésű, dorn mérete lehet, 35,45, 55 mm. A kulcs csak a négy görgőt mozdítja el. Jobbos- és balos kivitelben is kapható.

Trilógia, Trilógia Dual vasalat kicserélése

Ezek a rúdzárak mind kulcsműködésűek, alul és felül pótcsapokat mozgatnak. A kulcs elfordításával lehet zárni. A zárnyelv fordítható, így könnyedén állítható a nyitásirány. A dorn méret lehet 45, 50, 55 mm, a kilincs és zár közötti távolság 85, 90, 92 mm.

Előlap szélesség: 16, 18, 22 mm lehet.

A Trilógia Dual szerkezet a pótreteszeken kívül rendelkezik még egy kiegészítő felső zárbetéttel is, így kettős reteszelés érhető el.

A Trilógia zárak többféle kivitelben is előfordulhatnak, zárónyelves, tüskés nyelvvel, és kampós kivitelben.

Trilógia II ajtóélvasalat cseréje

Ez a zár speciális dorn mérettel rendelkezik, 50/70-es mérettel. Lehet telinyelves vagy dupla tüskés zárónyelvvel is találkozni vele.

Euro Elzett MultiSoft basic és Top Multisoft szalagzár csere

Ezeket a zárakat is készítik mind hazai piacra és készítik különböző országok ajtógyártói részére.

Hogy megfeleljenek a nyugati igényeknek, minden létező extra méretben készítik ezeket a többpontos vasalatokat. A MultiSoft basic alapvetően egy olcsó tömegtermék, ami a Roto és a GU vasalatait tudja kiváltani. Igény esetén rendelhető görgős- illetve pótreteszes kivitelben. Készül kilincsemeléssel, és kulcsműködéses zárással. Választható akár tűzgátló minősítéssel is.

Minden Euro Elzett vasalat és többpontos ajtózár MABISZ minősítéssel rendelkezik.

Kivitelek, kampós/csapos, görgős, gombacsapos, opcionálisan magasítható, külön elem vásárlásával.

Elzett ajtóvasalat szakszervize, cseréje

Az Elzett termékek igen szerteágazók, a magyar piacot nagyrészben lefedik és a legtöbb zár-vasalás termékben meghatározó szereplők. Budapesti zárszerviz cégünk az Elzett termékek szakszervize és kiemelten fontos feladat számunkra a hazai ajtók szervize és a bennük lévő vasalatok karbantartása, cseréje. Az Elzett soproni gyára többszáz hazai munkást foglalkoztat, és készítik a vasalatokat elsősorban a magyar piac számára.

Budapesti zárszerviz vállalkozásunk az Elzett zárak cserepiacán jelentős forgalmat bonyolít, évente több Elzett zárat szerelünk be, legyen az akár bevésőzár vagy zárbetét.

Elzett vasalatokat az ajtó- és ablakgyártók is előszeretettel használnak, elsősorban mert rugalmas szállítást és megbízható minőséget kapnak. Árban a kínai vacak ajtózárakkal nem versenyképes, de egy nyugati gyártó termékével már simán fel tudja venni a versenyt.

Az Elzett vasalatokat továbbra is az Euro-Elzett készíti, és kereskedőkön keresztül juttatja el a lakosság számára vagy intézmények felé. Elsősorban és kiemelten ajtózárak gyártásával foglalkozik, továbbá zárólemezeket és zárütköző elemeket gyártanak.

Az Elzett vasalatok a következők lehetnek:

  • Bevéső zárak fa ajtóhoz
  • Rászegző zárak fa ajtóhoz
  • Portál zárak fém- és PVC ajtókhoz
  • Többpontos zárak fa-, fém- és PVC ajtókhoz
  • Zárólemezek bevéső zárhoz
  • Többpontos zárakhoz zárólemezek

A fa ajtóba való bevésőzárak választéka igen széles, gyakorlatilag az Elzett mindenféle méretben és típusban készíti azokat. Zárszerviz vállalkozásunk Budapesten a legnagyobb választékban kínálja az Elzett zárakat szerelésre, cserére, javításra nonstop helyszíni szolgáltatással egybekötve, hétvégén és ünnepnapon is.

Az Elzett vasalatok újabb generációi

Az Elzett zárak is időnként megújulnak, így gyártásba kerülnek, a nyugati trendeknek megfelelően, különböző működésű zárak. Ilyen a legújabb magnetic (mágnes) típusú bevésőzár, ahol nem kell aggódni a zárnyelv okozta kellemetlen csapódó hangtól, mert egy mágnes tartja meg az ajtót. A mágnes a zárnyelv helyén van. Fontos, hogy mindig speciális zárütköző lemezre van szükség, ha ilyen Elzett vasalatot szeretne cserélni. Az összes normál Elzett bevésőzár méretében kapható, így nem kell attól félni, hogy komolyabban kelljen vésni az új zár helyét.

Elzett többpontos vasalatok műanyag és fa ajtóba

Elzett többpontos vasalatok különböző ajtótípusokban fordulnak elő. Lehet fa ajtó, lehet műanyag ajtó vagy acél ajtó.

Az Elzett Multisoft zárcsalád teljes választéka megtalálható nálunk, ezek elsősorban fa- és PVC ajtókban fordulnak elő. A legnagyobb előnye, hogy mindegyik Elzett vasalat rendelkezik Mabisz minősítéssel, így a betörés esetén nem csak a zárbetét, de az ajtózár is rendelkezik olyan bizonylattal, amivel könnyebben fizet a biztosító.

Az Elzett trilógia zárak már nem jellemzők, ezek voltak azok a kezdetleges többpontos zárak, amelyeket fa ajtókba erősített, többpontos zárnak szereltek be. Van olyan méret, amire elképzelhető, hogy várni kell pár napot, de ha még gyártásban van, zárszerviz cégünk beszerzi azt.

Az Elzett 3477-es zárcsalád már a 90-es évek közepétől megtalálható, mint ötpontos biztonsági ajtózár. Ennek mind a három változata, a kerek csapos, a hosszú csapos és a gomba fejes kivitel is elérhető. Speciális kilincs-emeléses működése van, minden esetben az Euro Elzett felirat alapján azonosítható be könnyedén.

Elzett vasalatok cseréjénél érdemes minden esetben szakszervizt hívni, mi kicseréljünk Önnek a hibás vasalatot. Ha ez nem megoldható, átalakítjuk az Elzett újabb generációs típusára.

Elzett vasalat – zárszerviz elérhetőségünk

Budapesti gyorsszerviz vállalkozásunk a különböző Elzett márkájú, tönkrement, elkopott, elhasználódott vasalatok cseréjével foglalkozik. Szükség szerint, meghibásodásból adódóan, ezek nyitásával is.

Hívjon minket egész évben, nonstop fogadjuk hívását!

Elzett vasalatok helyszíni szakszervize, cseréje!

06-30-408-8914

Írhat nekünk emailt is a profizar@gmail.com email címre!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest