Betörés után zárcsere

Betörés utáni zárcsere szolgáltatásunkra akkor van szükség, amikor sajnos már megtörtént a baj.

Amennyiben betörés történt a legelső teendő a rendőrséget értesíteni. Lehetőség szerint semmihez nem kellene hozzányúlni, de ha mindenképpen szükséges a tárgyak elmozdítása, akkor azokat érdemes a sarkuknál fogva egy ronggyal megfogni, vagy egy toll segítségével elmozdítani. Ez azért fontos, hogy az esetleges ujjlenyomatok megmaradjanak.

Miben segít a zárszerviz cég?

Zárszervizes kolléga csak a rendőrségi helyszínelők távozása után tud Önöknek segíteni. Addig nem is érdemes a zárszereléssel foglalkozó céget értesíteni, amíg a rendőrök a helyszínre nem érkezetek. Ez ugyanis az esetek túlnyomó többségében több órát szokott igénybe venni.

A helyszínelők távozása után érdemes egy zárszervizzel foglalkozó céggel felvenni a kapcsolatot, akik szakszerű munkával tudnak a betörés utáni helyreállításban segíteni. Ez több szempontból is fontos lehet.

A zárszerviz cég szakemberei leginkább akkor tudnak Önnek segíteni a helyreállításban, ha nem tették teljesen tönkre a bejárati ajtót. Ha úgy mentek be a lakásba, hogy a zárat, zárakat roncsolták, ha letörték a pajzsot és eltörték a zárbetétet, vagy ha a zárbetétet magkihúzással roncsolták, esetleg finomnyitással nyitották a zárat, akkor minden probléma zárcserével orvosolható.

Kollégáink tudnak tanácsot adni, hogy milyen zárbetétet érdemes beszerelni az ajtóba, amelyek már törésvédelemmel, magkihúzás elleni védelemmel és finomnyitás elleni védelemmel vannak ellátva, továbbá, hogy milyen törésvédő pajzsot érdemes felszereltetni. Tudnak tanácsot adni az ajtó további megerősítését illetően, hogy milyen biztonsági másodzárakkal, hevederzárakkal tanácsos az ajtót megerősíteni. Kicserélik a megrongált zárszerkezetet, új kilincset, pajzsot tesznek fel.

A biztosító szerepe

A zárszerviz cég a helyreállítás után az elvégzett munkáról és a felhasznált anyagokról számlát állít ki, amelyet az ügyfél továbbít a biztosító társaság felé.

Érdemes minden esetben érdeklődni a biztosítótársaságnál, hogy pontosan mire terjed ki a biztosítás a betörés esetében. Mindenképpen a szerződéstől függ, hogy kinek milyen mértékben térít a társaság. Általában ha az ajtót és a zárszerkezeteket tönkretették, és megtörtént a rendőrségi feljelentés is, továbbá számlával tudják bizonyítani a betörés utáni helyreállítás költségeit, akkor azt a biztosító valamilyen szinten megtéríti.

További bejárati ajtóvédelem

A betörés utáni helyreállítás során, cégünk szakemberei felmérik a keletkezett kárt és ennek alapján végzik el a zárak cseréjét, illetve az ajtó helyreállítását. Nagyon sok esetben már segítséget, extra biztonságot jelent egy zárvédő pajzs felszerelése, vagy az ajtó megerősítése egy hevederzárral, biztonsági másodzárral. A zárvédő pajzsok az ajtó zárszerkezetét működtető zárbetétet védik, a hevederzár és a biztonsági másodzár pedig az ajtó befeszítését gátolja.

Mindig célszerű az egyszerűbb zárakat egy magasabb biztonsági szintet képviselő szerkezetre cserélni.

Oda szoktunk javasolni biztonsági másodzár felszerelését, ahol az ajtó hevederzárral nem erősíthető meg. Az úgynevezett pumpás működtetésű, biztonsági rászegző zárak nagyon népszerűek e téren és kiváló biztonságot nyújtanak egybefüggő, vastag, acél hasábnyelvükkel. Ez a masszív zárszerkezet szintén az ajtó befeszítését akadályozza meg.

Azoknak az ügyfeleknek is tudunk segíteni, akik a sajnálatos eset után a fent felsorolt lehetőségeket már keveslik. Tudjuk ajánlani az egyedi igények alapján készített, acélszerkezetű, faborítású, és biztonsági trezorzárral ellátott biztonsági ajtó készítését.

Akármelyik megoldásra is van szüksége, cégünk készséggel áll az Ön rendelkezésére. „Ajtóra” szabott megoldásainkkal, illetve egyéni kivánságainak megfelelően a problémát a lehető legrövidebb időn belül, garanciálisan elhárítjuk.

Munkáinkra 12 hónapos garanciát vállalunk! Hívjon! 06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest