Dierre zárcsere

A Dierre vagy Atra zárak alkalmazási területei elsősorban az Olaszországban készült gyári ún. futószalagon készült fémajtókban teljesedik ki. A Dierre zárszerkezeteknek különfájta kivitelei és méretei vannak forgalomban, így a zárcsere megrendelése előtt ezeket mindenképpen érdemes tisztázni.

Cégünk teljes körű Dierre zárcsere szolgáltatást biztosít elsősorban Budapest kerületeiben, illetve, igény szerint, Pest megyében és vidéken is.

A Dierre zárak különböző osztásúak, méretűek és kivitelűek lehetnek. Létezik pl. tollas kulcsos- vagy cilinderes meghajtású, 3 vagy 4 csapos, jobbos vagy balos kivitel. Jól felkészült Dierre szervizünk a Magyarországon forgalomban lévő összes típusú Dierre zárat és a hozzá tartozó kulcskészletet raktárkészleten tartja, így azonnali kiszállással, helyszíni zárcserét, valamit igény esetén ajtónyitást /Dierre zárnyitást tudunk eszközölni.

A Dierre zárcsere nem egy otthoni barkácsolással elvégezhető feladat, így ne álljon neki önmaga! Minden egyes ajtó, pl. Dierre Go, különböző szerelési technikát igényel. Ilyen feladat az ajtóburkolat leszedés, a többpontos rudazat kikötése, a zárhangolás, kódolás, a Dierre ajtó beigazítása.

Rövid határidővel vállalunk Dierre/Atra zárcserét szakszerűen, garanciával! A Dierre zárak cseréje több ok miatt is szükségessé válhat, pl. zárszerkezet meghibásodás, rudazat elszabadulás, betörési kísérlet/vagy próbálkozás, kulcselvesztés, új lakásba költözés.

Sürgősségi Dierre zárcserét vállalunk gyorsan, hatékonyan, jó áron, magánszemélyeknek, cégeknek, vállalatoknak egyaránt! Minden munka elvégzése után az ügyfélnek a helyszínen készpénzben, számla ellenében kell kiegyenlíteni a költségeket.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Dierre zárkódolás

A Dierre ajtózár előnye, hogy kódolható, pl. kulcselvesztés esetén, tulajdonos váltás esetén, illetve akkor ha a zár tökéletesen működik, azaz nem akad, nem szorul, és nincs kireszelve a kulcsnyílás.

A gyártó úgy oldotta meg a Dierre/Atra zárat, hogy a zárszerkezet belső részében belülről egy ún. kulcstőkét (kulcskockát) ki lehet venni  a szerkezetből és a gyár általi dobozba csomagolt kulcskészlet kulcstőkéjét kell csupán visszarakni a szerkezetbe, így máris az új kulcsok működtetik a zárat. Ezt hívják zárkódolásnak, zárszerkezet csere nélkül.

Ennek a zárkódolásnak a nagy előnye, hogy a bonyolultan összerakott gyári Dierre ajtót nem kell szétbontani, csupán a belső címeren keresztül át lehet programozni a zárat! A helyszíni Dierre zárcsere-zárkódoláskor 3 db gyári kulcsot kap az ügyfél. A kulcsszett dobozát mindig az ügyfél eőtt bontjuk ki a gyári lezárt csomagolásból a helyszínen. Dierre kulcsok másolásával mi nem foglalkozunk, arra Kulcskirály partnerünket szoktuk ajánlani.

A Dierre zárszerkezet kulcs-cseréjét érdemes és ajánlott kulcselvesztés esetén igénybe venni, mert soha nem lehet tudni, hogy kihez került a lakáskulcs. Továbbá új lakásba költözéskor, bérlő váltáskor szintúgy, mert így biztosak lehetnek abban, hogy másnak nem lesz az kulcsa az ajtózárhoz.

Dierre zárkódolást, zártanítást vállalunk Budapest minden kerületében, rövid határidővel, a helyszínen, garanciával!

Dierre gyorsszolgálatunk non-stop szervizeli, cseréli, kódolja ezeket a zárakat az év 365 napján!

Ha biztonságban szeretné tudni otthonát, kódoltassa át velünk a Dierre zárját, így biztos, hogy nem lesz váratlan látogatója!

További részletekért hívja éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatunkat a 06-30-408-8914 telefonszámon! Nálunk az első a biztonság!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest