Dierre zárcsere

A Dierre vagy Atra zárak alkalmazási területei elsősorban az Olaszországban készült gyári ún. futószalagon készült fémajtókban teljesedik ki. A Dierre zárszerkezeteknek különfájta kivitelei és méretei vannak forgalomban, így a zárcsere megrendelése előtt ezeket mindenképpen érdemes tisztázni.

Cégünk teljes körű Dierre zárcsere szolgáltatást biztosít elsősorban Budapest kerületeiben, illetve, igény szerint, Pest megyében és vidéken is.

A Dierre zárak különböző osztásúak, méretűek és kivitelűek lehetnek. Létezik pl. tollas kulcsos- vagy cilinderes meghajtású, 3 vagy 4 csapos, jobbos vagy balos kivitel. Jól felkészült Dierre szervizünk a Magyarországon forgalomban lévő összes típusú Dierre zárat és a hozzá tartozó kulcskészletet raktárkészleten tartja, így azonnali kiszállással, helyszíni zárcserét, valamit igény esetén ajtónyitást /Dierre zárnyitást tudunk eszközölni.

A Dierre zárcsere nem egy otthoni barkácsolással elvégezhető feladat, így ne álljon neki önmaga! Minden egyes ajtó, pl. Dierre Go, különböző szerelési technikát igényel. Ilyen feladat az ajtóburkolat leszedés, a többpontos rudazat kikötése, a zárhangolás, kódolás, a Dierre ajtó beigazítása.

Rövid határidővel vállalunk Dierre/Atra zárcserét szakszerűen, garanciával! A Dierre zárak cseréje több ok miatt is szükségessé válhat, pl. zárszerkezet meghibásodás, rudazat elszabadulás, betörési kísérlet/vagy próbálkozás, kulcselvesztés, új lakásba költözés.

Sürgősségi Dierre zárcserét vállalunk gyorsan, hatékonyan, jó áron, magánszemélyeknek, cégeknek, vállalatoknak egyaránt! Minden munka elvégzése után az ügyfélnek a helyszínen készpénzben, számla ellenében kell kiegyenlíteni a költségeket.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Dierre zárkódolás

A Dierre ajtózár előnye, hogy kódolható, pl. kulcselvesztés esetén, tulajdonos váltás esetén, illetve akkor ha a zár tökéletesen működik, azaz nem akad, nem szorul, és nincs kireszelve a kulcsnyílás.

A gyártó úgy oldotta meg a Dierre/Atra zárat, hogy a zárszerkezet belső részében belülről egy ún. kulcstőkét (kulcskockát) ki lehet venni  a szerkezetből és a gyár általi dobozba csomagolt kulcskészlet kulcstőkéjét kell csupán visszarakni a szerkezetbe, így máris az új kulcsok működtetik a zárat. Ezt hívják zárkódolásnak, zárszerkezet csere nélkül.

Ennek a zárkódolásnak a nagy előnye, hogy a bonyolultan összerakott gyári Dierre ajtót nem kell szétbontani, csupán a belső címeren keresztül át lehet programozni a zárat! A helyszíni Dierre zárcsere-zárkódoláskor 3 db gyári kulcsot kap az ügyfél. A kulcsszett dobozát mindig az ügyfél előtt bontjuk ki a gyári lezárt csomagolásból a helyszínen. Dierre kulcsok másolásával mi nem foglalkozunk, arra az Elzett zárszaküzlet Kerék utcai üzletét szoktuk ajánlani.

A Dierre zárszerkezet kulcs-cseréjét érdemes és ajánlott kulcselvesztés esetén igénybe venni, mert soha nem lehet tudni, hogy kihez került a lakáskulcs. Továbbá új lakásba költözéskor, bérlő váltáskor szintúgy, mert így biztosak lehetnek abban, hogy másnak nem lesz az kulcsa az ajtózárhoz.

Dierre zárkódolást, zártanítást vállalunk Budapest minden kerületében, rövid határidővel, a helyszínen, garanciával!

Dierre gyorsszolgálatunk non-stop szervizeli, cseréli, kódolja ezeket a zárakat az év 365 napján!

Ha biztonságban szeretné tudni otthonát, kódoltassa át velünk a Dierre zárját, így biztos, hogy nem lesz váratlan látogatója!

További részletekért hívja éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatunkat a 06-30-408-8914 telefonszámon! Nálunk az első a biztonság!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest