Viro ajtózár csere

Nagyon sok ügyfél gondolkozott annak idején úgy, hogy egy olyan ajtót készíttet magának, amely 100 százalékosan megbízható, mind biztonságilag, mind szerkezetileg, szigetelésileg. Ezért, akinek olyan fém biztonsági ajtaja van, amiben Viro vagy már esetleg Cerutti zár található, azok nyugodtan élhetik mindennapjaikat. A Viro zárak igencsak magas biztonsági fokozattal rendelkeznek. Egyszóval betörésbiztos az ajtó, így biztonságos a lakás.

Mint minden az életben, egyszer ez is tönkremegy elhasználódik, természetesen ez érvényes a zárakra is. A rendszeres nyitás/zárás azért befolyásolja a zár működését, így az ajtóval is problémák léphetnek fel. Ez nem azt jelenti, hogy rossz a zár, hanem hogy eljárt felette az idő, elkoptak az alkatrészei és zárcserére szorul.

Ha nem gondoskodnak időben a zárcseréről, akkor előbb vagy utóbb sajnos azzal szembesülhetnek, hogy nem nyílik az ajtó, így kívül ragadnak. Ez persze általában a legrosszabbkor történik, amikor sietni kell valamerre. Ezeknek a problémáknak az elhárítására vagyunk mi hivatottak. Zárcsere, zárnyitás ügyében tudunk ügyfeleinknek segíteni, rövid határidővel, akár sürgősségi felállásban is Budapesten. De mit is takar ez pontosan?

Budapesti gyorsszervizünk a Viro ajtózárak cseréjével foglalkozik idestova 20 éve. Ez alatt az időszak alatt rengeteg olyan esetünk volt, amikor az ügyfél nem tudott bemenni a saját lakásajtaján és minket választott a zárszervizes munkaelvégzésére.

Amit vállalunk:

  • Viro zárak teljeskörű zárszerviz ellátása;
  • Viro kulcsok elhagyása miatti zárcsere;
  • kilincslógás – kilincscsere;
  • zármeghibásodás miatti zárcsere;
  • új lakásba költözés miatti Viro/Cerutti zárcsere;
  • vagy bármi egyéb zárszerviz szolgáltatás, ami miatt a Viro zárral valami egyedi probléma merült fel.

Hívjon minket Viro zárszervizzel kapcsolatban, mi készségesen állunk ügyfeleink rendelkezésére egész évben, rövid határidővel!

Mi a Viro-Cerutti biztonsági zárakat raktárkészleten tartjuk! Nálunk az azonnali zárcsere nem akadály! Budapest területén a zárcsere költsége 86.000 forint. Ebben az árban benne foglaltatik a zárszerkezet, a 3 db kulcs, a beépített rugós kilincs garnitúra, illetve a munkadíjunk is. Az elvégzett munkáról számlát adunk (kérés nélkül is), továbbá garanciát biztosítunk a zárcserére.

Az év 365 napján hívhat minket, nonstop elérhetőségünkön:

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest