Mottura zárcsere Budapest

16 éve működő gyorsszervizünk a Mottura zárszerkezetek specialistája. Naprakészen állunk budapesti ügyfeleink rendelkezésére a tollas kulcsos és cilinderes vezérlésű olasz Mottura zárak kapcsán. Egy nagyon jól működő rendszert építettünk fel, hogy rugalmasan, flottul működjön ez a szolgáltatás. Speciálisan képzett kollégákkal dolgozunk és az ügyfelet addig beszéltetjük az ajtóról vagy képet kérünk tőle, amíg ki nem derül, hogy valójában neki milyen Mottura zárral ellátott bejárati ajtaja van.

Ha mégsem sikerülne a beazonosítás, akkor a tól-ig árat alkalmazzuk, ami zár függvényében, 47.000 és 120.000 forint között mozoghat.

Akinek Mottura zárral felszerelt biztonsági ajtója van, az 100 százalékos biztonságot tudhat magáénak, hiszen ezek az ajtók a legmagasabb biztonsági kategóriát képviselik hazánkban jelenleg. Az, hogy mi a jövő, nem tudjuk, de folyamatosan követjük a Mottura zárak fejlődését, lépést tartva az igényekkel, a technikával, mindig két lépéssel a betörők előtt. Egy pár szót mondanánk ezekről a Mottura zárakról.

A legnevesebb zárgyártók közé tartozik a vállalat, közel 50 éve gyárt különféle zárakat Olaszországban. Ezek egyedi specifikus termékek, minden ajtóhoz külön típusú zárat használnak, ami lehet tollas kulcsos, cilinderes vagy ezeknek az együttes ötvözete.

Az elmúlt 10 évben szinte minden hazánkban előforduló Mottura zárat cseréltünk már, szereltük őket, így váratlan meglepetés minket nem nagyon érhet. De ha az ügyfél képet tud nekünk küldeni az ajtóról, zárról, kulcsról, az nagyon nagy segítség. Ez elősegíti, megkönnyíti a munkánkat.

Budapest területén vállalunk azonnali, sürgősségi Mottura zárcserét, kulcselvesztés miatt, illetve új lakásba költözés, bérlő- vagy tulajdonosváltás miatt. Vállalunk zármeghibásodás miatti speciális ajtónyitást, zárnyitást; álló- vagy fekvő lamellaköteg cserét raktárkészletről szakszerűen, jó áron!

Válasszon minket, hívjon az alábbi telefonszámon, minden hívásra reagálunk!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest