HiSec ajtó zárcsere

A legnépszerűbb ajtók egyike a közkedvelt HiSec ajtó, vagy más néven a távol-keleti, 16 ponton záródó, világító kilincses agyonreklámozott kíni ajtó. Ennek az ajtónak mindössze két előnye van csak, mégpedig, hogy a legolcsóbb a piacon, és ha jól be van állítva, akkor jó a hangszigetelése. De ez utóbbi állítás is megdől, mivel minden ajtó rosszul van beépítve, így letörik a kilincse, tönkremegy a zárja, és nyithatatlanná válik.

Ez még a kisebb problémák közé tartozik, mert 80 ezer forintért nem lehet biztonságot vásárolni, akkor sem, ha így hirdetik, mivel aki hirdeti, az nem ért hozzá, csak értékesít. Egy olyan ajtó, amely MABISZ 3-as minősítést kap, és aminek a zárbetétje egy perc alatt roncsolásmentesen nyitható, az maximum a levegőt tartja kint, de a betörőt nem. Ezt pedig tapasztalatból mondjuk. Minden nap fordulnak hozzánk olyan ügyfelek, akikhez betörtek a hiper-szuper 16 pontos ajtón és mindent elvittek tőlük, jókora kárt okozva ezzel.

Ne várja meg, míg Ön is betörők áldozata lesz, cseréltessen időben zárbetétet, óvja lakását, értékeit, családját!

Cégünk vállalja a HiSec ajtó zárbetétjeinek szakszerű cseréjét, MABISZ 6-os, legmagasabb biztonsági besorolású, izraeli zárbetétekkel! Betörésbiztos zárcilinderekkel, garanciával, illetve a munkánkhoz hozzá tartozó, korrekt szakmai hozzáállással, szaktudással, tapasztalattal, számla kiállítással.

Nálunk az ügyfél biztonsága az elsődleges. Akár aznapi, gyors kiszállással tudunk a HiSec ajtón zárat cserélni, munkáink mennyiségének függvényében. Jól felszerelt szervizautóink, naprakész szakembereink biztonságosabbá teszik életét, ajtóját, lakását!

A HiSec ajtó zárbetét csere árairól érdeklődjön telefonon, a 06-30-408-8914 telefonszámon!

Minden hívásra reagálunk! A telefonvonal végén diszpécser szakemberünk pontos információt nyújt a zárcsere árakkal és a szerviz időpontokkal kapcsolatban egyaránt.

Cégünk közvetlen az izraeli gyártótól szerzi be a zárakat, így korrekt, megfizethető áron tudunk zárbetét cserét prezentálni azoknak, akihez betörtek, és azoknak is, akik inkább megelőzni szeretnék a bajt!

A legtöbb betörés zárbetét manipulációval megy véghez. A gyári HiSec ajtó zárbetéteket egy ügyes kezű betörő egy perc alatt nyitja ki hangtalanul, rongálásmentesen és jut be a lakásba. Ezt gondolják végig azok, akiknek ilyen ajtajuk van!

Amit mi kínálunk, az a MABISZ által elfogadott és bevizsgált zárbetét, mely interaktív csaprendszer felépítésű, tehát csap a csapban rendszerű, így a manipulációs nyitás ellen kétszeresen védve van. A zárbetét továbbá fúrás- és törés ellen is védett, ami 100 százalékosan megakadályozza a betöréseket az ország minden kínai ajtajában!

Hívjon minket, és előzze meg a betörést!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest