CR zárcsere

A CR talán a legtöbbet eladott biztonsági zár a 26-os szériából, ezzel találkozunk a legtöbbször  a zárszerelés során. Lakóparkokban, társasházakban, cégeknél, magánszemélyeknél egyaránt megtalálhatók az ilyen zárakkal ellátott bejárati ajtók. Az elmúlt 10 évben több száz, de lehet, hogy ezer darabot is cseréltünk ezekből a zárakból kulcselvesztés, új lakásba költözés, illetve meghibásodás miatt.

Amit tudni kell a zárszerkezetről, hogy régebben Torinóban készült, de most már Szlovéniában történik a gyártása. Tollas kulcsos működésű, négyfordulatos, háromirányú trezorzár. A csapdanyelve jobbosról balosra is állítható, előlappal és előlap nélkül is vannak ajtókba szerelve. 3+1 kulcs tartozik a zárhoz, amelyet minden esetben az ügyfél előtt bontunk ki. A kulcsfej jellemzője, hogy az egyik sarka le van csapva, és a cr mod dep felirat látható rajta.

Vannak olyan CR zárak, amelyek 20-25 évesek már, de általában 10-15 év után átfordul a kulcs bennük és ilyenkor nem nyílik az ajtó.

Ha problémája van a CR zárral, ami akadozik, nehezen nyílik, hívja budapesti zárszerviz csapatunkat, mi raktárkészletről pár órán belül kicseréljük Önnek ezt a trezorzárat!

A CR zárcsere ára mindig az ajtó szerelésétől, illetve a helyszíntől függ. Budapest területén, mi kompletten 86.000 forintért cserélünk ki egy ilyen típusú zárszerkezetet. Munkánkat nagyon megkönnyíti, ha az ügyfél képet tud küldeni a kulcsról, az ajtóról vagy a zárról.

A CR zárcserét mindig bízza szakemberre, mert szaktudást, tapasztalatot és szerszámozottságot igényel! Ez nem egy zárbetét csere, ez egy többpontos trezorzár, melynél felmerülhetnek különböző helyszíni problémák.

Vállalunk CR zárcserét Budapesten rövid határidővel, garanciával, számlával, korrekt áron! Hívja ügyfélszolgálatunkat éjjel-nappal, cseréltessen velünk CR zárat, mi akár egy-két órán belül a helyszínre érkezünk és orvosoljuk problémáját!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

CR T Cambio zárcsere

Ez a zár Torinóban készült, melyből rengeteget beszereltek az ajtógyártók. Ez egy négyfordulatos, háromirányú trezorzár, mely kódolható változatú. Ez azt jelenti, hogy a gyártó az ajtózár éléből egy állítható csavart helyezett a szerkezetbe, mellyel nem kell a zárat szétszedni, hanem elég egy új kulcskészletre feltanítani azt. Ez az új záraknál tökéletesen működött is, de ahogyan telt az idő, és megkoptak a zárban lévő lamellák (és a kulcs is vele együtt kopott), így a tovább tanításkor a zár elkódolódott, szétakadt, és komplett szerkezetet kellett cserélni.

A mai napig sem kódolást, sem CR T Cambio zárcserét mi nem vállalunk, mert nem lehet tökéletesen megcsinálni, ezért egy másik olasz gyártó zárját telepítjük a helyére inkább, melynek megbízhatóbb a szerkezete. Azért is nem vállalunk ilyen típusú munkákat, mert az új CR T Cambio szerkezetekkel elég sok a probléma, így garanciát nem lehet rá vállalni. Egy erősebb ajtó becsapásakor képes a szerkezet szétugrani, és az ajtó nem nyílik.

Maga a zárszerkezet szerencsére kompatibilis jó néhány olasz zárgyártó termékével. Ilyen pl. a Potent, az Iseo, a Moia, a Mottura.

Ezeknek a záraknak a szerkezet cseréjéhez mindenféleképpen CR zárszerviz szolgáltatót hívjon, mert habár a kilincs, a kulcsnyílás és a rudazatok ugyanoda esnek, viszont a rögzítési módokon installációt kell végezni. Szükség esetén az ajtókereten turbózást, lyuktágítást kell eszközölni a könnyebb záródás érdekében.

A CR T Cambio zár ismertetőjele a kulcs fején lévő világoskék vagy katonazöld műanyag borítás, illetve a kikopott kulcstakaró címke. Dorn méretei: 63x85 mm.

Amennyiben Önnek CR T Cambio zárja van és tönkrement a zár, vagy elhagyták a lakáskulcsot, illetve biztonságosabbá szeretné tenni az ajtót, úgy hívja CR zárszerviz telefonszámunkat éjjel-nappal! Zárjaink raktárkészleten vannak, így nem kell napokat várni a zárcserére!

Árainkról tájékozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest