Superlock izraeli zárbetét csere Budapest

Egy igen biztonságos Izraelben gyártott bejárati ajtóról írunk most, ami elég sok budapesti lakást véd évek óta illetéktelen behatolóktól. Sajnos az országba már senki nem importál ilyen bejárati ajtót, csak a rossz, silány minőségű HiSec és Secdoors lemezajtókat. Nem beszélve a zárszerkezet beszerzéséről, illetve az új zárbetét beszereléséről.

A zárbetétcsere részünkről akár aznapi kiszállással is megrendelhető, de mi már nem Superlock ajtózár-betétet szerelünk be a régi helyére, hanem a szinten Izraelben készült, neves és biztonságos RB Keylocx-ot vagy RB LOCXIS változatot.

Ezekben az ajtókban nem szabad házilag zárbetétet cserélni, mert még nekünk is sokszor kihívás az új zárbetét behelyezése, nemhogy egy laikus számára. Méretüket tekintve, általában 33*38 vagy 33*43, esetleg 43*48 mm méreteket használunk, de ezekbe az ajtókba csakis olyan kulcsot visel el a zár, aminek vékony a kulcsszára, illetve van holtjátéka a fogaskeréknek.

A Superlock zárbetétek cseréjekor általában a zárakhoz 5 db gyári kulcs tartozik, illetve a másolásvédő kártya, ami szükséges lesz az esetleges extra kulcsok készítéséhez.

Gyors, garanciális zárcserét, zárbetét cserét vállalunk Budapest összes kerületében, rövid határidővel! Mi csakis jó minőségű zárakat szerelünk be, mert nem gyűjtjük a rossz zár által okozott garanciális extra munkákat.

Superlock ajtókkal és zárakkal főként nagyobb társasházakban, lakóparkokban találkozunk, mivel ezek az ajtók annak idején projektekbe lettek berendelve, majd beszerelve. Nagyon jó kis bejárati ajtónak számít meg ma is, nem szabad lecserélni, maximum zárbetétet vagy Superlock szerkezetet kell cserélni benne. A zárbetétcserét általában kulcsvesztés miatt, új lakásba költözéskor vagy tulajdonosváltás esetén szokták tőlünk megrendelni, de egyre sűrűbben fordul elő, hogy a gyári Superlock zárbetét már annyira akad, hogy alig fordul el a zárban a kulcs. Érdemes minden ilyen es hasonló esetben zárbetétet cseréltetni, mert előbb vagy utóbb az ajtó kizár minket a saját lakásunkból.

A Superlock ajtózárak többirányú záródást végeznek előre, fel, le és hátra. Ezek úgy vannak megoldva, hogy a zártestre van rákötve a rudazat, ami felfele- és lefele mozog. A felső és az alsó rúd csak egy részes, a zárszerkezetből pedig általában három- vagy négy darab acéltüske jön ki a teljes záráskor. Nem mindegy, melyikkel van probléma, mert a szerkezetcsere munkaigényesebb és anyagilag is többe kerül, mint a fogaskerekes zárbetét csere, ami hajtja. Tehát ez a zárcsere egy bonyolult feladat. Minden esetben bízza szakemberre, szerelőre!

Superlock ajtók zárcseréje esetén mindig kérünk az ügyfelektől e-mailben fotót, fényképet a pontos beazonosítás érdekében. Mi nem végzünk helyszíni felmérést semmilyen zárcserével kapcsolatban. Áraink egyedi díjszabásúak, minden esetben a fotó megnézése után közöljük a lehetséges megrendelővel a zárcsere komplett költségét.

Ne feledje, ha új lakásba költözik, minden esetben szükséges a zárbetét csere! Soha nem tudhatjuk, kinél maradt kulcs, így akár még rossz irányba is terelődhet a dolog. A Superlock többpontos bejárati ajtó szinte örök életű, csak szerkezetet, zárbetétet kell benne szükség szerint cserélni. A kilincstörésnél viszont már csakis egyfajta változatot tudunk felszerelni, mivel már csak ezt az egyfajtát gyártja az izraeli Superlock cég. Sokan szeretnék, ha az új kilincsük ugyanúgy nézne ki, mint az előző, de már most megmondjuk, hogy ez lehetetlen, mivel nincs senkinek ilyen raktáron az országban és már a gyártó sem gyártja. Amiben tudunk, abban rövid időn belül segítünk, az ajtó nem marad nyitva az biztos, hogy emiatt nem kell aggódnia senkinek!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest