Zárszerviz Pest megye

Műanyag ajtó zárszerviz Pest megye

Cégünk vállalja műanyag ajtók zárszerkezeteinek cseréjét Pest megyében. Nagyon sok műanyag ajtó van beépítve lakóparkokban, pl. Pécelen, Dunakeszin, Fóton, Szentendrén, Budaörsön, Érden, Gyömrőn, Kistarcsán, stb. Ezen kívül nagyon sok műanyag ajtóval találkozunk családi házak esetében is.

A műanyag ajtók élébe egy úgynevezett több pontos zárszerkezet, azaz vasalat van beépítve. Ezt a zárszerkezetet egy zárbetét működteti. Próbálunk mindig többféle típusú zárat, zárszerkezetet a szervizautóinkban készleten tartani, hogy a pest megyei munkák esetében soha ne kelljen kétszer a helyszínre visszamenni. De leginkább egy fotónak örülünk a legjobban az ajtó éléről, mert akkor egy pillanat alatt be tudjuk azonosítani a gyártót és a típust, mely után már csak pár méretre van szükség.

A műanyag ajtó zárszerkezetének cseréjekor ezt az ajtó élében végigfutó vasalatot cseréljük ki. Amikor valamilyen meghibásodás, a leggyakrabban törés történik a zárszerkezetben, akkor vagy az egész szerkezetet cserélni kell, vagy pedig, ahol lehet, elég a középső zárdobozt.

Azonban, ha jó minőségű vasalat és egy megfelelő méretű és minőségű zárbetétet van a műanyag ajtóban, illetve az ajtó jól be van állítva, akkor az élettartam nagymértékben növelhető. Biztosak lehetnek benne, hogy az elkövetkező 5-6 évben ezzel semmiféle probléma nem lesz. Cégünk minden csere-munkára garanciát vállal!

Hevederzár szerelés/szerviz Pest megyében

Pest megyei ügyfeleink számára is kínáljuk hevederzár szerelés, illetve hevederzár-betét csere szolgáltatásunkat. A hevederzár (keresztpánt) keresztben van felszerelve az ajtón belülről, és mint az a nevében is benne van, hevederként rögzíti, szorítja az ajtót a tokhoz bele az ajtókeretbe, ezáltal is megelőzve erőszakos, befeszítéssel történő ajtónyitást, ajtófelfeszítést.

Cégünk, egy saját magunk által kifejlesztett, igen erős hevederzárat szerel, mely MABISZ minősítéssel rendelkezik. A zárbetétje felsőkategóriás, így maga a cilinder is mindenféle mechanikai védelemmel van ellátva, a kulcsai másolásvédelmi szabadalom alatt állnak!

A BARLOCK hevederzár vízszintes és félkaros változatát fehér és barna színben szereljük.

A fentieken kívül vállaljuk a már meglévő hevederzárak szervizelését is. Cégünk zárszervizes autói rendelkeznek az összes típusú hevederzárral, tartozékaival, valamint a benne lévő fogaskerekes zárbetétekkel. Ha valamiért nem működik a hevederzár, abban vállalunk zárbetét cserét mind Budapesten, mind Pest megyében is. Cégünk a hevederzárakba csak és kizárólag valamilyen extra védelemmel ellátott, közép- vagy felsőkategóriás zárbetétet szerel! Mi olcsó és minőségtelen termékre nem bízzuk az ajtó védelmét!

Trezorzár szerviz Pest megyében

Egy trezorzárral ellátott biztonsági ajtó esetében, muszáj szakemberhez fordulni, bárhol lakjon is az ember. Mi vállaljuk a biztonsági trezorzárral ellátott ajtók zárszerelését, zárcseréjét, zárnyitását Pest megyében!

Ilyen biztonsági zárak pl. a Cisa, CR, Dierre, Sab, Mottura, Viro, Cerutti, Iseo, Securemme.

Ha szakszerűtlen beszerelés miatt tönkremegy a trezorzár pár hónap, vagy 1-2 év alatt, az sem jó dolog! Ha profi zárszerelő céghez fordul, azaz hozzánk, akiknek a biztonsági zárak a specialitásunk, ilyen gond nem érheti!

Kisebb-nagyobb mértékű beállításokat, valamint biztonsági trezorzárral és ajtóval kapcsolatos igazításokat, karbantartásokat is elvégzünk. Vállalunk ajtónyitást/zárnyitást kulcselvesztés esetén vagy a zárszerkezet meghibásodásakor. Végzünk komplett zárcserét új ingatlanba való költözés esetén, vállalunk hatósági nyitást. Kizáródás esetében (becsapódott ajtó) is számíthat ránk.

Ha nyitni kell a trezorzárat csakis szakember szabad hívni, nehogy valaki a tudatlansága miatt össze-vissza fúrkálja a bejárati ajtót!

Véleményünk szerint, szereljünk, cseréljünk egyszer, de azt tisztességesen! Mi nem okozunk kárt senkinek az ajtajában, zárvédő pajzsában! Hívja ügyfélszolgálatunkat a pontos árak miatt!

Pest megyei zárszerviz helyszíni kiszállással

Pest megyei zárszerviz szolgáltatásunk, 100%-ban rejtett költségek nélkül működik! Cégünk számára csak a munkadíjat, és az esetleges anyagköltséget kell ügyfeleinknek megfizetni, amit a telefonbeszélgetés során, minden esetben, előre közlünk ügyfeleinkkel!

Budapest 20 km-es körzetében állunk Pest megyében élő ügyfeleink rendelkezésére! Pest megyei ügyfeleink zárszervizzel kapcsolatos problémáit helyszíni kiszállással oldjuk meg! Mivel szervizautóink jól felszereltek, így a helyszínre nem kell kétszer visszamenni, ami által időt és költséget tudunk ügyfeleinknek megtakarítani. Ügyfélszolgálatunk mindig beazonosítja a helyszíni zárszerviz munkát, így zárszerelő kollégánk mindig felkészülten érkezik a helyszínre.

Minden zárszerelés szolgáltatásnak fix ára van. Pest megyei ügyfeleinknek a végső árat, mindig a telefonos diszpécserszolgálatunk adja meg.

Garanciális zárszerviz Pest megyében

Amennyiben az igényelt zárakat cégünktől vásárolja meg és szerelteti fel, mi egy év teljes körű garanciát vállalunk rá. Tehát abban a kellemetlen helyzetben, ha esetleg mégis valami probléma merülne fel, pl. nem nyílna az ajtó, nem működne a zár, mi teljesen ingyenesen kiszállunk a helyszínre és helyrehozzuk a problémát. Természetesen ez Pest megyében élő ügyfeleinknek sem kerül semmibe.

Sajnos sokszor halljuk, hogy a konkurens cégek gyakran próbálják ezt úgy elhárítani, hogy azt mondják, a probléma az ügyfél hibájából történt, vagy a nem rendeltetésszerű használat miatt. Mi ezt nem tesszük. Megkérdezzük mi a probléma mibenléte, mi történt, és már megyünk is vissza garanciálisan és orvosoljuk a problémát. Mindezt ingyenesen. Ezt jelenti a teljes körű garancia. Hívjon minket!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest