Műanyag ajtó zárbetét csere Budapesten

Az igen közkedvelt sztenderd kivitelű, műanyag bejárati ajtókban, ami lehet egyszárnyú vagy kétszárnyú ajtó, üveges vagy kazettás, fehér vagy barna, felhúzókilincses vagy kulcsműködtetésű, cégünk ügyeleti jelleggel vállal gyors helyszíni zárbetét cserét minden kerületben, garanciával, különböző méretű és minőségű zárbetétekkel.

Nálunk a zárbetétek közép- vagy felsőkategóriát képeznek. Silány, olcsó zárbetéteket nem értékesítünk, mert azokra garanciát nem lehet vállalni!

A tapasztalatunk az, hogy a középutat kell megtalálni és azzal már el lehet érni azt a biztonsági szintet, amivel a megfelelő védelem érhető el. De azért túlzásba sem szabad esni, 70-80 ezer forintokat nem szabad kifizetni egy zárbetét cseréért, hiszen lehet, hogy a betörő nem is a zárbetétet rongálja meg, hanem egyszerűen befeszíti a műanyag bejárati ajtót, ami ellen a legjobb zárbetét sem véd meg senkit!

Ha a műanyag ajtókra komoly védelmet szeretne, akkor ajánlott egy jó erős középkategóriás zárbetét csere, és egy masszív, drágább, minőségi hevederzár vagy az olasz Potent másodzár. Így már tulajdonképpen minden szempontból védve van az ajtó.

A műanyag bejárati ajtók száma több tízezerre tehető Budapesten, de sajnos az olcsóbb, négygörgős vasalattal ellátott verzióból van a legtöbb, amely nem biztosít nagy ellenállást a betöréssel szemben.

Cseréltessen zárat, zárbetétet, így elkerülhető a betörés, gondoskodjon időben a biztonságról! Előfordul, hogy a műanyag bejárati ajtóban tönkremegy a zárbetét, vagy új lakásba költözés miatt szükséges zárat cseréltetni, ennek mi vagyunk a specialistái, keressen minket ez ügyben!

Ránk akkor van szükség, ha megrongálták a bejárati ajtó zárját, beletörte a kulcsot, forog körbe a kulcs, az ajtó nem záródik, nem nyílik, szorul. Az, hogy szerkezetet (vasalatot) kell-e cserélni az ajtóban, vagy csak egy beállítást kell elvégezni úgy tudjuk meg, hogy megnézzük az ajtózár működését nyitott állapotban. Ha kinyitjuk az ajtót és úgy fordítjuk el a kulcsot, vagy emeljük meg a kilincset és fordítjuk el a kulcsot, és ebben az esetben minden kiválóan működik, akkor csupán beállítási problémáról van szó. Azonban, ha így sem működik megfelelően, akkor magával a szerkezettel van baj, így mindenképpen zárszerkezet csere szükséges. Küldjön nekünk 2-3 fotót részletekben az ajtóélen végigfutó vasalatról, ami alapján be tudjuk azonosítani a zárszerkezetet. Így konkrét árat mondunk a zárcserére, ami alapján a későbbiekben senkit nem ér meglepetés. Megspórolunk maguknak és az ügyfélnek egy felesleges kiszállást, ha esetleg drágállja valaki a díjszabást, illetve nem futunk bele olyan egyedi, különleges vasalatba, ami nincs a szervizautónkban.

Budapesten vállalunk munkavégzést, műanyag ajtózárak cseréje esetén gyorsan, szakszerűen, pontosan, egyzáras- és kétzáras műanyag ajtók esetén is! Mi minőségi zárakat szerelünk be, precíz, hozzáértő szakemberekkel dolgozunk! Minden munka után számlát állítunk ki az ügyfél részére!

Műanyag ajtó zárszerkezet, vasalat, zárbetét csere nálunk egy helyen! Mindenre fel vagyunk készülve, jól felszerelt szervizautóval dolgozunk a műanyag ajtókkal kapcsolatban, így nem kell kétszer fordulnunk a helyszínre! Műanyag ajtó beállításával is foglalkozunk a zárcsere mellett, ez ügyben is fordulhat hozzánk! Teljes körű műanyag ajtó zárszerviz szolgáltatást biztosítunk azoknak, akiknek ajtóproblémájuk akad!

06-30-408-8914