Superlock kilincs csere

Nagyon sok honfitársunknak van izraeli bejárati ajtaja, ami a nagymúltú SL, azaz a Superlock gyár kilincsével van felszerelve. Ezeket használják mindennap a magyar tulajdonosok az ajtó minden egyes nyitásakor, csukásakor.

Az ajtón lévő Superlock kilincsek sem örök életűek, meghibásodnak, elhasználódnak vagy a rugó törik el bennük. Sajnos azonban a legtöbb esetben, a hozzá nem értő zárszerviz cégek munkatársai -szaktudás hiányában- levágják a kilincseket, ezzel hatalmas kárt okozva az ügyfélnek. Az ügyfél nem számol azzal, hogy egy ilyen kilincs csere akár 60-70 ezer forint is lehet. A pillanat hevében örül annak, hogy a magát szakembernek tituláló zárszerelő, kinyitotta az ajtót. Ezért a munkáért 20-25 ezer forintot is elkérnek, de a pótlásról nem tudnak gondoskodni, mivel ezek a gyors-szervizek csak az azonnali zárnyitásból élnek meg. Arról azonban fogalmuk sincs, hogy egy ilyen Superlock kilincs mennyibe kerül és hol lehet azt beszerezni.

Így hát mindenki olyan szakembert hív, amilyet akar, ez saját döntése. Amit mi kínálunk -először is-, a Superlock ajtónyitást illetően, hogy a drága ajtókilincset nem tesszük tönkre, nem vágjuk le, pláne nem, egy becsapódott ajtónál (ami kulcsra sincs zárva!)! Ha mégis ilyenre kerülne sor valamilyen okból kifolyólag, az ügyfelet előre tájékoztatjuk, hogy csakis így tudjuk kinyitni és ennek milyen anyagi vonzata van utólag.

Ha már megtörtént a baj és nem talál szakembert, aki járatos a Superlock kilincsekben, bátran forduljon hozzánk, mi szívesen segítünk Önöknek a sérült Superlock kilincs cseréjében elsősorban Budapest területén.

Ami a rossz hír, hogy a Magyarországon több éve forgalomban lévő Superlock ajtókilincsek kb. 6 különböző típusban és színben vannak jelen. Ezek gyártása már a múlté, ezeket már nem lehet beszerezni egyáltalán. Egyetlenegy forma és kétfajta szín szerezhető be Izraelből, ezeket láthatja az írásunk alatti képeken.

Tehát akinek réz, króm, fehér vagy barna színben van most a kilincse, annak meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy ez már nem létezik, nem kapható, nem gyártható. Akinek a másik színváltozat nem felel meg, annak venni kell egy új bejárati ajtót.

Budapesten minden kerületében zárszerviz szolgáltatóként dolgozunk, raktárkészleten tartjuk a meghirdetett Superlock kilincseket! Így akár a megrendeléstől számítva (munkáik függvényében) aznapi vagy másnapi Superlock kilincs szerelést tudunk mindenkinek biztosítani.

Ahhoz, hogy a beszerelés gördülékenyen menjen, az ügyéltől egy fényképes e-mailt kérünk a már meglévő Superlock ajtókilincsről, és ez alapján kalkuláljuk ki a kilincs csere anyagi vonzatát, illetve lehetőségeit.

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, ha Superlock kilincs cserére van szüksége!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest