Postaláda nyitás, csere

Talán az egyetlen zárszerviz cég vagyunk Budapesten, aki szívesen elvállalja a postaládazár nyitását, cseréjét, még akár a távolabbi kerületekben is. Ezért a szolgáltatásért hatalmas összegeket nem lehet elkérni, így nem szívesen vállalják, inkább egy gyors és drágább zárbetét csere munkára apellálnak.

Pedig valakinek ezt a munkát is el kell végezni. Ennek a műveletnek a költsége, úgy, hogy mi viszünk mindent, 20.000 Ft-ba kerül. Erről az összegről minden esetben számlát állítunk ki. Kulcselvesztés esetében sérülésmentesen kinyitjuk a postaládazárat, és teszünk bele egy másik, új postaládazárat és adunk hozzá két darab gyári kulcsot.

Sok ügyfél még ezt az összeget is sokallja, ám mi ennél lejjebb már nem tudunk menni. Sajnos ilyenkor nekiállnak az emberek házilag feszegetni, furkálni, persze az ajtó nem nyílik, de megrongálják a lemezajtót, és tönkreteszik a postaládát. Végül nagy nehezen kinyílik, de a rongálási nyomok ott maradnak az ajtón, továbbá az ajtót sem lehet visszaállítani, visszahajtani eredeti állapotába. Rosszabb esetben egy új postaláda vásárlása szükségeltetik.

Nem erőltetjük senkinek, hogy zárszerviz céget hívjon ki egy postaláda nyitáshoz vagy cseréhez, de ha végiggondolják, hogy 20.000 Ft-ért mi minden problémát megoldunk, akkor nem biztos, hogy érdemes házilag nekiállni ennek a műveletnek. De ezt mindenki döntse el maga.

Itt még annyit említenénk meg, hogy különböző postaládák vannak, kültéri, lépcsőházi, társasházi, rozsdamentes, stb., ezekben mindegyikben különféle postaládazárak találhatók és vannak olyanok, amiket nem is lehet megvásárolni, mert a postaládával együtt került be az országba.

Cégünk szervizautójában 10-15 db különféle postaládazár van mindig, éppen az ilyen alkalmakra felkészülve. A kollégánk a helyszínen a ki igazításokat is mindig elvégzi, hogy az új zár csereszabatos legyen a régivel.

Munkarendünk hétköznapokon üzemel, reggel 8 és este 20 óra között, ekkor tudjuk vállalni a postaládák szakszerű nyitását és cseréjét. Időpontot a telefonos diszpécser szolgálatunkon keresztül tud egyeztetni. Munkáink függvényében, akár aznapi vagy másnapi munkavállalással tudjuk megoldani a problémát.

A postaládazárcsere során külön kiszállási díjat nem számolunk fel Budapest területén, mind a 23 kerületben, rövid határidővel, nyitjuk és cseréljük az Ön lépcsőházában, otthonában a postaládazárakat.

Ha új lakásba költözött, nem adtak a postaládához kulcsot, vagy csak ki szeretné cseréltetni a postaládazárat, akkor bátran forduljon hozzánk, mi készségesen segítünk. Így nem kell aggódni, hogy valaki másnál is maradtak kulcsok, sem pedig a szakszerűtlen nyitás miatt, mert mi nem tesszük tönkre a postaládazárját!

Postaládazárcsere-nyitás 06-30-408-89-14 egész évben rövid határidővel.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest