Kínai ajtókilincs csere

Magyarországon igen népszerű a távol-keleti csodaajtó, más néven kínai ajtó, vagy Hisec/Secdoors ajtó, melyek különböző márkanéven futnak, attól függően, hogy melyik kínai ajtógyártótól lettek rendelve.

Ezeknek az ajtóknak a biztonságáról, működéséről, zárjainak cseréjéről elég hosszú leírást végzünk az oldalunkon, kap hideget, meleget egyaránt. A finomnyitásos betörési módszer mellett a kilincs-letörés viszi a pálmát ezeknél az ajtóknál. Sajnos a legtöbb ajtó valamilyen beépítési problémával bír, amely miatt azt folyamatosan rángatni, emelgetni kell, így nem csoda, hogy a Hisec ajtó kilincse letörik és a kezükben marad.

Ilyenkor általában a kilincs nyaknál törik le a fogantyú, maga az ajtó ilyenkor a kilinccsel már nem használható. Ráadásul balesetveszélyes is, mivel az éles lemez könnyen felsértheti a kezet.

Persze kulccsal továbbra is nyitható a zárnyelv, de ilyenkor mindenképpen ajánlatos a kilincs cseréje a kínai biztonsági ajtón.

Cégünk a kilincs csere alkalmával már az erősített verziót szereli fel, ami szintén világít, mint a régi. Ennek már erősebb a szerkezete és hosszabb ideig fogja bírni. Minden Secdoors kilincs cserekor nemcsak a kilincset cseréljük, hanem az ajtót is átnézzük, hogy milyen beállításokat kell eszközölni ahhoz, hogy ne törjön le a kilincs.

Kínai kilincs csere garanciával

Ezekből a kínai ajtókból elég sok van Magyarország-szerte, ezért a kilincsekből is különböző kinézetű és erősségű változatok vannak forgalomban. Ez nem igazán jó, mert az olcsó, erősítés nélküli verzió egy pár hónapon belül újra letörik. Budapesti zárszerviz cégünk csak az általunk forgalmazott és felszerelt kilincsre tud garanciát vállalni, mert mi egyből az erősített változatot szereljük, ami nem fog letörni.

Nálunk a kínai ajtó kilincs cseréje munkadíjjal, számlával, egy év garanciával, Budapest területén, 28.000 forintba kerül. Erről számlát állítunk ki az ügyfél részére, mellyel a garancia érvényesíthető.

Gyors Secdoors kilincs csere

Zárszervizünk az év 365 napján tevékenykedik zárcsere, zárjavítás, illetve helyszíni zárszerelés formájában. Ez annyit jelent, hogy a megrendeléstől számítva, jól felszerelt szervizautónk akár egy órán belül a helyszínre érkezik és elhárítja a hibát. Teljes körű ellátást biztosítunk az összes kínai ajtóra, ami hazánkban forgalomban van, kivéve a számkombinációs- és ujjlenyomatos változatot.

Mi a kínai ajtó kilincseket raktárkészleten tartjuk, és egy órán belül cseréljük a letört, kézben maradt ajtókilincset.

Telefonáljon bátran, mi gyorsan, szakszerűen, garanciával dolgozunk! Éjjel-nappal fogadjuk hívását!

Ha letörött a kínai ajtó kilincse, akkor ne álljon neki házilag, mert szerszámozottságot és zárszerelői szakértelmet igényel! Hívja a Zárcsere-Budapest csapatát!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest