Hevederzár szerelés Pest megyében, Dunakeszin

Manapság is még nagyon sok panelház rendelkezik a nyolcvanas években beépített, eredeti bejárati ajtóval. Ez alól nem kivételi Dunakeszi Barátság úti lakótelepe sem.

Ezekbe az ajtókba egy kilincs alatti főzár, valamint egy fejmagasságban található másodzár van beszerelve. Ez lehet akár a régi Elzett vagy Lob tekerőgombos zár, vagy egy Elzett 700-as patkózár. A fent említett záraknak sem a biztonsági fokozata, sem pedig az állapota nem jelent megfelelő védelmet az ajtó befeszítése ellen.

Hogyan védekezzünk a betörés ellen?

A befeszítéssel történő betörések ellen a leghatékonyabban, és a legkevesebb költségráfordítással, egy hevederzár felszerelésével lehet védekezni.

A vízszintes hevederzárakat az ajtó belső oldalára szereljük fel. A szerkezet kívül-belül kulccsal működtethető, és a kulcs elfordítására tolódik ki a hevederzár két acéltüskéje, amelyek a falba vagy a tokra/falra szerelt acélkengyelbe záródnak.

A vízszintes hevederzár két ponton képes rögzíteni az ajtót, azaz mindkét oldalán záródik.

A hevederzár szerkezete jó erősen, kapupánt csavarokkal van rögzítve. A szerelőlyukakra műanyag kupakokat helyezünk fel az esztétikus kinézet érdekében.

A hevederzár külső része egy tömör, esztergált henger, ezt megfúrni lehetetlen. Illetve egy forgógyűrű van behelyezve a zár nyílása elé, ezzel is megnehezítve a zárbetét esetleges roncsolásának kísérletét.

A hevederzárba miért kell a jó zárbetét?

A hevederzárat működtető zárbetét egy magas biztonsági kategóriájú RB Keylocx zárbetét. A zárbetét interaktív csaprendszerrel rendelkezik. E rendszernek köszönhetően a finomnyitási módszer lehetetlenné válik. A zárbetét ezen felül fúrás-, magkihúzás- és törés elleni védelemmel van ellátva. Illetéktelen kulcsmásolását és ún. másolásvédő kódkártya biztosítja, hiszen csak a kártya felmutatásával lehet a kulcsait lemásolni.

A hevederzár szereléskor 5 darab gyári kulcsot aduk át ügyfeleiknek, illetve a védőkártyát. További kulcsmásolást csak kódkártyával lehet eszközölni.

Mire jó a hevederzár, mi ellen biztosít védelmet??

A hagyományos vízszintes hevederzár azt a feladatot hivatott ellátni, hogy védi az ajtót a befeszítés ellen. A zárszerkezet két végéből kicsúszó tüskék, rudak ékként feszülnek a falba, kengyelbe, tokba, stb. Ezáltal mondhatnánk azt is, hogy úgy kell elképzelni, mintha egy szekrényt tolnánk az ajtó elé, amitől nem lehet kívülről benyomni az ajtót. Az ár szempontját tekintve, egy hevederzár felszerelése a legolcsóbb megoldás a befeszítés, zárfeltörés ellen, főleg ezeknek a régi, már elavultnak számító panelajtóknak az esetében.

Amennyiben a hevederzár jól van felszerelve és a befutási pontjai is stabilan vannak kiépítve, továbbá, ha profi zárbetét van benne, mint pl. az RB Keylocx zárbetét, akkor egy biztonsági ajtó erejével vetekedhet. Egyszóval a lényeg a masszív hevederzár szerkezet, a pontos és precíz felszerelés, illetve a Mabisz minősítésű, betörésbiztos zárbetét. Hevederzár szerelés árainkat megtalálja a szolgáltatás Áraink menüpontban.

Milyen ajtókra lehet a hevederzárat felszerelni Dunakeszin?

Szinte mondhatnánk azt is, hogy majdnem minden típusú ajtóra fel lehet szerelni a hagyományos vízszintes hevederzárat.  Ilyenkor a nyíló ajtólap mérete a fontos, illetve, hogy az adott bejárati ajtó milyen módon került beépítésre. Bár még mindig sok hagyományos panelajtó akad Dunakeszin, de sok helyen ezek már lecserélésre kerültek általában kínai, vagy műanyag bejárati ajtókra.

Így a legegyszerűbb egy fotót készíteni a meglévő bejárati ajtóról, azt elküldeni nekünk, és mi megállapítjuk, hogy melyik hevederzár típus felszerelése a legcélravezetőbb.

Teli-ablakos vagy középen hosszában futó ablakkal ellátott ajtókra hevederzár nem szerelhető.

Tapasztalataink szerint azonban a legtöbb bejárati ajtóra felszerelhető a hevederzár. Ha a falrész távolabb estik az ajtólapoktól, valamilyen fogadóval ki tudjuk építeni a megfelelő zárási pontokat. Itt azért már célszerű elgondolkodni a szerelésen, mert egy új, biztonsági acélajtó ára 300 ezer forint körül van, ehhez képest a hevederzár egy nagyon jó befektetés.

Szereltessen velünk Mabisz minősítéssel ellátott, izraeli zárbetéttel felszerelt hevederzárat! Előzze meg a betörést!

A hevederzár szerelés megrendelésének menete Dunakeszin

Miután felvették a kapcsolatot diszpécser szolgálatunkkal, ahol tájékoztatást kaptak a hevederzárakkal, a méretekkel és az árakkal kapcsolatban, cégünk a helyszínen - egy előre megbeszélt időpontban - felszereli a hevederzárat.

Az adott napon zárszerelő kollégánk az alábbi lépések szerint szereli fel az Ön ajtajára a vízszintes hevederzárat. A vízszint kimérése után egy körkivágó segítségével meglékeljük az ajtólapot. Ezután a hevederzárat felcsavarozzuk az ajtólapra, amely vízszintes állását egy vízmértékkel leellenőrizzük. Először az egyik, majd a másik oldal fogadóit alakítjuk ki. Ezután már csak finomítások, beállítások, kis takarítás és a számlaírás van hátra a munkából.

Szereltessen velünk hevederzárat! Hívjon az alábbi telefonszámon!

Elérhetőségünk:

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, hevederzár szerelés Dunakeszi, hevederzárszerelés Dunakeszi
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, hevederzár szerelés Dunakeszi, hevederzárszerelés Dunakeszi
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, hevederzár szerelés Dunakeszi, hevederzárszerelés Dunakeszi