Cerutti/Viro trezorzár javítása

Mai blogunkban, írásunkban egy kicsit szeretnénk kitérni a biztonsági zárak javítására, ezek igényeire, továbbá a régebbi Viro elnevezésű zárakra.

Mint azt a Viro zárakkal rendelkező ügyfeleink tudják, ezeket a kiváló minőségű biztonsági zárakat a Cerutti cég gyártotta, egyedi megrendelés alapján a Viro-nak. Mivel régi kapcsolatról és partnerségről van szó, így a Cerutti beleütötte a Viro márkajelet a termékekbe, zárakba, kulcsokba.

A Viro/Cerutti zárakkal kapcsolatban, az esetek 99 százalékában olyan ügyfelektől kapjuk a megkereséseket, akiknek 15-20 éve működnek az ajtóikban, rácsaikban ezek a csúcsminőséget képviselő termékek! Csak egy kicsit gondoljanak bele a következőbe! Egy bejárati ajtót, vagy az előtte lévő rácsot naponta használjuk, és nem csak egyszer! Egy 15-20 éve működő zárnál, csupán napi háromszori használattal számolva ez közel 22.000 (!) nyitást, zárást jelent! Ha ezt összevetjük egy mosógép, porszívó, vagy akár mobiltelefon használatával, sem a mennyiségben, sem az évek vonatkozásában a negyedét, ötödét sem bírják a mostani gépek teljesítni! Úgyhogy bátran kijelenthetjük, hogy nagyon-nagyon jó minőségű biztonsági zárakkal állunk szemben!Mi nem javitunk 20éves zárat hanem cserélunk.

Azonban azzal is tisztában kell lenni mindenkinek, hogy 15 év után a zárszerkezetet megjavítani nem lehet. Minden egyes alkatrész, ami benne van a zárdobozban (lamellák, rugók, csavarok, fémszalagok, drótok, távtartók, stb.) elérte már ezt a szép kort. Nagy hiba lenne egyet-egyet kicserélni bennük a további működéshez, mert a többi alkatrész már mind öreg, koros. Arról már nem is beszélve, hogy a Cerutti nem értékesít külön belső alkatrészeket, mert arra nem tudna már garanciát vállalni. A Cerutti biztonsági zár egy komplex, összetett, nagyon jól megtervezett szerkezet, amelynek működése abban az esetben garantált, ahogyan azt a zárgyárban összerakták. Ebbe belekontárkodni nemcsak hiba, hanem butaság is lenne.

Így egy 20 éves Viro zárat nem javítunk. Az bizony már leélte életét, és cserére szorul. Kompletten tudjuk a cserét elvégezni, egy vadonatúj Cerutti zárszerkezetre, amely az újabb 15-20 év ajtóműködést fogja Önnek biztosítani.

Léteznek olyan Viro zárszerkezetek is, szintén a biztonsági kategóriában, csak kisebb kivitelben, amelyek már sajnos nincsenek forgalomban. Éppen az elmúlt napokban kaptunk egy megkeresést egy kedves hölgytől, akinek a folyosói rácsában van egy közel 20 éves Viro zárszerkezet, ám elhagytak pár kulcsot és ebben kérték a segítségünket. Mivel a zár már elég régi, így próbáltunk hozzá nyerskulcsot szerezni a kulcsmásoláshoz, ám már ezt a zárszerkezetet a Cerutti gyár sem gyártja. Cerutti zárcsere Budapest kerületeiben 86 000 ft.

Jogosnak véltük a hölgy felháborodását, hogy egy ilyen jó terméket miért kellett kivonni a piacról. Ám a korral haladni kell, bizony vannak olyan árucikkek, amelyek jók, ám mégsem gyártják már őket. (Gondoljunk csak a piros mogyorós csokira!) Sajnos ezt el kell fogadni, mert ha valaminek a gyártását leállították, bármely okból is, azzal mi már nem tudunk mit kezdeni.

Valószínűleg készítettek helyette mást, hasonló konstrukcióban, így ezzel kell megelégednünk, ezeket kell a régiek helyett használnunk.

Viro vagy Cerutti biztonsági ajtózárakkal, rács-zárakkal, bevésőzárakkal kapcsolatban bátran forduljanak hozzánk, mi, amiben tudunk segítünk. Olasz zárgyártó partnerünkkel nagyon jó a kapcsolatunk, így ha olyan zárra van szükség, aminek a gyártása folyamatban van, akkor (ha nekünk nincs raktáron) mi azt beszerezzük. 06-30-408-89-14 hivjon bátran.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest