HiSec ajtó zártest csere

Mind a HiSec, mind a SecDoors kínai ajtók esetében, a rendszeres használattól, az ajtó rossz beépítésétől, és néha a silány zárszerkezet miatt előfordul, hogy ezekben a távol-keleti ajtókban alsó- vagy felső zárszerkezetet kell cserélni. Ez annyit jelent, hogy a rudazatokat mozgató egységet kell kicserélni, mert egy ráfordításra kitolja a zárnyelvet, a visszafelé húzás viszont már nem nagyon megy, akadozik.

Ez előbb vagy utóbb a kínai ajtó beszorulásához, nem nyílásához vezet, tehát vagy ki- vagy be nem jut a tulajdonos. Előzze meg a HiSec ajtó zárcsere problémáját, hívjon minket zárcserével kapcsolatban! Akár felső- vagy alsó, jobbos- vagy balos kivitelű zártestről, zárszerkezetről is legyen szó!

Minden esetben kínai ajtóra szakosodott céget hívjon ez ügyben, hiszen mind szerszámozottság, mind szaktudás hiányában, nehézkes egy ilyen zártestet kicserélni! Illetve az esetlegesen felmerülő további problémákkal is számolni kell, ami az esetek 99 százalékában elő szokott fordulni!

Szervizautónk, Budapest területén teljes körű HiSec, SecDoors ajtó szolgáltatást végez, vállal, szakszerűen, hozzáértő szakemberekkel!

Hívja ügyfélszolgálati ügyfélszolgálatunkat, mi gyors segítséget nyújtunk, korrekt munkavégzéssel, megfizethető áron!

Jó tanács mindenkinek: ha a zárszerkezete akadozik vagy maga a kínai ajtaja nem nyílik-záródik megfelelően, nézesse meg zárszerelő szakemberrel, mielőtt komoly nyitási probléma lenne vele! Amennyiben nem intézkedik időben, biztos, hogy a legváratlanabb helyzetben éri az ajtó nem kinyílása!

Előzze meg a bajt, hívjon minket!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, HiSec ajtó zártest csere, zártest csere
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, HiSec ajtó zártest csere, zártest csere