Postaládazár-szerviz

Postaládazár szerviz-szolgáltatásunk

Postaláda zárszerviz szolgáltatásunk egész évben non-stop elérhető. Jól felszerelt szerviz autóval, több típusú postaládazár-betéttel, szerkezettel minden kerületben vállalunk javítást, szerelést.

A postaláda zárak és ajtók szervizelése abszolút helyhez kötött, az adott kerületben és címen végezzük el a megrendelt szolgáltatást. Egy egyszeri munkadíjjal, akár nyitás, akár csere vagy felfeszítés miatti munkálatokat elvégezzük. 20.000 Ft-os díjat számolunk fel a szolgáltatásra, amit a helyszínen, készpénzzel kell rendezni a munka elvégzése után.

Postaláda zárszervizünk rugalmasan alkalmazkodik az ügyfelek időbeosztásához, ami azt jelenti, hogy akár reggel, napközben, délután, este, vagy igény esetén, hétvégén és ünnepnapokon is tudunk az ügyfélnek időpontot biztosítani a postaládazár cserére, vagy a postaládazár nyitásra.

Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon, rendelje mg tőlünk postaláda zár cseréjét! Mi akár egy órán belül vagy aznapi kiszállással a helyszínen elvégezzük a cserét.

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Sürgősségi postaláda zárszerviz szolgáltatást is vállalunk, épp ezért ne feszegesse fel a levélszekrény ajtaját! Hívjon szakszervizt, akik gyorsan, hatékonyan, garanciával végzik el a postaláda zárszerviz teljes körű szolgáltatást!

Tekintse meg lenti fotóinkon a leleményes magyar ember spórolási ötleteit! Nem rossz, de mi nem így végezzük a zárcserét!

Postaládazár csere kulcselvesztés miatt

Általában a postaládazár kulcsai nem képviselnek nagy biztonságot, de mégis a hivatalos leveleket, iratokat, banki leveleket ide kézbesítik, és jó, ha ezek zárt ajtó mögött vannak. Nagyon ritkán fordul elő az, hogy egy postaládát feltörnek, vagy valaki ellopja másnak a leveleit, de azért jobb, ha pl. új lakásba költözéskor, a zár elhasználódásakor, kulcselvesztéskor kihívnak egy szolgáltatót és kicseréltetik vele a postaláda-zárat.

Sokan úgy vélekednek erről a dologról, hogy erre inkább nem áldoznának pénzt, mert ez egy egyszerű rutin feladat, vagy legalábbis annak tűnik. Így, -gondolják-, ezt házilag is el lehet végezni. Éppenséggel ez így is van, csak az a kérdés, hogy melyik postaládazárról beszélünk. Pl. egy C37 postaládazár cseréje tényleg nem igényel nagy szakértelmet, maximum szerszámozottságot. De ha nincs meg a kulcs, és ki is kell nyitni, akkor már majdnem minden esetben megáll a tudomány az ügyfél részéről, vagy fogja, és kifeszegeti az ajtót, zárat.

Mi ilyen nem csinálunk! Akár postaláda kulcselvesztés miatti nyitásáról van szó, akár postaláda zárcseréről, mi ugyanazt a 20.000 Ft-os díjat számlázzuk ki az ügyfélnek a helyszínen, Budapesten minden kerületében. Az ügyfélnek nem kell a megfelelő zárak után rohangálnia, és mi biztos, hogy nem feszegetjük, nem gyűrjük össze a postaláda ajtaját!

Nem beszélve arról, hogy különböző postaládazárak, cilinderek vannak jelen a piacon. Mi kb. 15 darabos különféle típusú postaládazár készlettel tudjuk azt megoldani, hogy ne kelljen visszamenni az adott helyre egy különleges postaládazár miatt.

A 20.000 forintos bruttó költség mindent magában foglal, azaz a munkadíjat, a kiszállást, a zárat 2 db kulccsal.

Hívjon minket postaládazár-csere, javítás vagy helyszíni szerelés ügyében! Az év 365 napján, non-stop állunk a rendelkezésére!

06-30-408-8914

Postaládazár szerelés Budapesten

Postaláda zárcsere szolgáltatásunkat főként Budapest kerületeiben vállaljuk elvégezni, napszaktól, évszaktól függetlenül, ugyanazzal a 20.000 forintos díjszabással. Ez az összeg egy olyan komplex árat takar, amit még az ügyfelek kifizetnek egy ilyen egyszerűbb zárcserére. Persze mindig vannak vállalkozó gondnokok, házmesterek, akik megmutatják a lakóknak, hogy ez mennyire egyszerű feladat. Nos, ezek után a barkácsolók után szoktunk mi szerelni, javítani, mert többnyire szana-széjjel feszegették a postaláda ajtaját, amit mégsem tudtak kinyitni.

A postaládazár szerelés szolgáltatás megrendelése mindig az ügyfél döntése, attól függően, hogy akar-e foglalkozni a zár kiszerelésével, majd a megfelelő zár megvásárlásával, illetve a hozzávaló szerszámok beszerzésével. Illetve, ha esetleg nem passzol a zár a régi helyére, akkor az átalakítással pepecselni.

Nemrégiben dolgoztunk egy úrnak, aki felhívott minket, de elsőre sokallta az általunk kiajánlott szerviz díjat. Egy bonyolult postaládazárja volt. Elment venni egyet az üzletbe, de nem tudta berakni a régi helyére, ezért visszavitte. Kapott helyette egy másikat, de az sem volt jó. Közben elkezdte átalakítani a postaládát, de estére feladta a küzdelmet és mégiscsak kihívott minket, hogy csináljuk meg. Ezzel a művelettel elment 6 órája, két zárat tönkretett, amit már nem vettek vissza az üzletben, valamint benzin- és parkolási költségek, kétszer, oda-vissza.

Ha valaki úgy dönt, hogy időt akar spórolni, hívja bátran budapesti postaládazár-szervizünket, éjjel-nappal, akár hétvégén is! Időnk és munkánk függvényében, készségesen a rendelkezésére állunk!

06-30-408-8914

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest