Hevederzár szerelés

A leghatékonyabb és legegyszerűbb megoldás a betörések elkerülése érdekében, ha egy hevederzárat szereltetünk az ajtóra. Ez lehet vízszintes-, vagy egy félkaros kivitelű hevederzár. A lényeg, hogy megakadályozza az ajtó befeszítését, és kívül tartsa az illetéktelen behatolókat.

Budapesti gyors zárszerviz szolgáltató vállalkozásunk rövid határidővel, raktárkészletről, aznapi vagy másnapi garantált szereléssel biztosítja a hevederzár felszerelését! Budapesten kiszállási díj nélkül, korrekt áron, magas minőségű MABISZ 6-os minősítésű zárbetéttel, többféle színekben, vékonyabb és vastagabb ajtókra egyaránt vállalunk szakszerű hevederzár szerelést.

A hevederzár szerelés árairól kérjen tájékoztatást telefonon, diszpécser szolgálatunktól, vagy tanulmányozza árainkat, az Áraink menüpontban! Minden esetben kérünk egy fényképet az ajtóról belülről az ügyféltől, mert tudnunk kell, hogy milyen szereléssel kell számolnunk. Így nem kell kétszer kiszállni a helyszínre, miáltal költséget spórolunk az ügyfeleknek és saját magunknak is.

Hevederzár méretek és színek

Vízszintes kivitel esetén raktárkészletről biztosítunk fehér és barna színekben, 850, 900, 950 mm-es méretű hevederzárakat.

Az általunk felszerelt hevederzárak szerkezete és a benne lévő zárbetétek is MABISZ minősítéssel rendelkeznek. A zárszerkezethez szükséges tartozékokat kollégánk viszi ki a helyszínre, ezek benne vannak az árban.

Szereltessen Ön is hevederzárat az ajtajára, előzze meg a betöréseket, ne legyen áldozat!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest