Hevederzár szerelés

A leghatékonyabb és legegyszerűbb megoldás a betörések elkerülése érdekében, ha egy hevederzárat szereltetünk az ajtóra. Ez lehet vízszintes-, vagy egy félkaros kivitelű hevederzár. A lényeg, hogy megakadályozza az ajtó befeszítését, és kívül tartsa az illetéktelen behatolókat.

Budapesti gyors zárszerviz szolgáltató vállalkozásunk rövid határidővel, raktárkészletről, aznapi vagy másnapi garantált szereléssel biztosítja a hevederzár felszerelését! Budapesten kiszállási díj nélkül, korrekt áron, magas minőségű MABISZ 6-os minősítésű zárbetéttel, többféle színekben, vékonyabb és vastagabb ajtókra egyaránt vállalunk szakszerű hevederzár szerelést.

A hevederzár szerelés árairól kérjen tájékoztatást telefonon, diszpécser szolgálatunktól, vagy tanulmányozza árainkat, az Áraink menüpontban! Minden esetben kérünk egy fényképet az ajtóról belülről az ügyféltől, mert tudnunk kell, hogy milyen szereléssel kell számolnunk. Így nem kell kétszer kiszállni a helyszínre, miáltal költséget spórolunk az ügyfeleknek és saját magunknak is.

Hevederzár méretek és színek

Amit raktárkészletről biztosítunk az ügyfél számára, az a félkaros hevederzár esetében 630 mm, fehér és barna színben.

Kétszárnyú hevederzár esetében, 630 és 580 mm, szintén fehér és barna színben.

Vízszintes kivitel esetén, fehér és barna színekben, 800 mm, 850 mm, 900 mm, 950 mm és 1000 mm méretig tudjuk biztosítani a hevederzár felszerelését.

Az általunk felszerelt hevederzárak szerkezete és a benne lévő zárbetétek is MABISZ minősítéssel rendelkeznek. A zárszerkezethez szükséges tartozékokat kollégánk viszi ki a helyszínre, ezek benne vannak az árban.

Szereltessen Ön is hevederzárat az ajtajára, előzze meg a betöréseket, ne legyen áldozat!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest