Cerutti ajtózár szerviz

A Cerutti zárak hivatalos forgalmazójaként elmondhatjuk, hogy a Torinóban gyártott Cerutti tollas kulcsos, biztonsági ajtózár egy nagyon jó, megbízható szerkezet. Gyárilag úgy össze van rakva, hogy semmilyen utólagos kenőanyagot, olajozást, karbantartást nem igényel.

Ezek a zárak évtizedekre vannak tervezve, persze önmagában ez nem elég a zár tökéletes működéséhez. Elengedhetetlen a Cerutti zárszervizes kollégák magas szaktudása, hogy a zár kellően ellássa a feladatát, ne akadjon, ne szoruljon, ne kelljen egy zárcsere után az ajtót, emelgetni, húzogatni, rángatni. Aki nálunk már rendelt ilyen zárat, illetve zárszerviz szolgáltatást rendelt mellé, azokhoz az ügyfelekhez mi még nem mentünk vissza garanciális javításra. Azért is van ez, mert ismerjük azokat az apró kis dolgokat, amire a Cerutti zár telepítésekor oda kell figyelni.

Persze, ha ez is tökéletes, akkor jöhet az a jogos kérdés, hogy mégis mivel lehet gond, hogy ha mégis akadozik a zár. Forgalmazóként a feladatunk, hogy kulcsmásoló partnerünket, gyári nyerskulccsal lássuk el, és felhívjuk az ügyfelek figyelmét arra, hogy az általunk beszerelt zárakhoz náluk sokszorosítsák a kívánt kulcsok számát.

Ezekhez a biztonsági trezorzárakhoz 3 db gyári kulcs tartozik. Amennyiben ennél több kulcsra van valakinek szüksége, másoltathat a partnereinknél. A kulcsmásolás során nem elég a gyári nyerskulcs, nagyon fontos a kulcsmásoló ember tudása, a pontosan beállított kulcsmásoló gép, és a vágótárcsa élessége. Ha ezek is megvannak, akkor mégis miért akadhat a zár, mi lehet a baj?

Az alapvető probléma ott kezdődik, hogy bár mi az ügyfélnek mindig elmondjuk, hogy hová menjen kulcsot másoltatni. Persze ő nem odamegy, és máshol másoltat kulcsot. Itt nem nevezünk meg cégnevet, az nem lenne illő. Ilyenkor megkérdezzük az ügyfelet, hogy a kulcsmásolatra mi van ráírva. Az ügyfél erre általában a JMA, Erebbi, vagy Silca feliratot szokta beolvasni. Elmagyarázzuk ilyenkor neki, hogy ahol csináltatta a másolatot, oda fáradjon vissza és ott reklamáljon. Mert a rossz, pontatlan kulcsmásolás jóval idő előtt tönkreteszi a zárszerkezetet!

Mi minden Cerutti (régebben Viro) zár beszerelésekor úgy adjuk át az ajtót, hogy kipróbáljuk kívülről, belülről, és csak ez után távozunk.

Mi nem kötelezhetjük az ügyfelet arra, hogy hol másoltasson kulcsot, viszont az ügyfél sem várhatja el tőlünk, hogy garanciát vállaljunk egy olyan kulcsmásolásért, amit nem mi készítettünk, illetve nem az általunk ajánlott partnernél készült a másolat, amelynek a minőségéért garanciát vállalnak.

Ez egy érdekes eset, mert gyakran adódik olyan szituáció, amikor soha nem a gyári kulcsok miatt, hanem a másolt kulcsok hibájából kezd el akadozni a zárszerkezet. Éppen emiatt érdemes elgondolkodni arról, hogy hol másoltassanak kulcsot.

Megkérjük kedves leendő és régi ügyfeleinket, ha nem is a partnerünkhöz mennek kulcsot másoltatni, akkor is az utángyártott kulcs akadása esetén, vigyék vissza a másolt kulcsot oda, ahol lemásolták, vagy kérjék vissza a pénzt és menjenek el egy másik helyre másoltatni! Egy rossz, pontatlan kulcsmásolat akár egy hónap alatt tönkreteszi a zárat!

Egy ilyen zárszerkezet csere Budapest területén 86.000 Ft-ba kerül. Ha valaki nekünk egy hónap után azzal jelentkezik, hogy akadozik a zár és felmutat egy másolt kulcsot, ami nem gyári, és nem az ajánlott partnernél másolta, akkor, jogosan mondjuk azt, hogy erre nincs garancia.

A tanulság az, hogy csak szakszervizzel szereltessen, és profi kulcsmásolókkal másoltasson!

Szakszerű és garanciális Cerutti/Viro zárcsere miatt hívjon minket, a forgalmazót, az alábbi telefonszámon:

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest