Dierre zárcsere Budapest

Gyorsszervizünk Budapest összes kerületében, ügyeleti jelleggel végzi a Dierre tollas kulcsos és cilinderes zárak cseréjét. Szakszerű, gyors munkavégzés, megfizethető ár, raktárkészletről biztosított gyári Dierre zárak, ezek a fő jellemzők.

Jól felszerelt szervizautóink a város egész területén minden bajba jutott ügyfél hívására próbálnak gyorsan reagálni, hogy senki ne maradjon beszorulva az ajtó külső vagy belső oldalán. Sajnos a mai rohanó világban mindenki siet valahova, és ahogy szokták mondani, az idő pénz, így próbálunk mielőbb, mindenkinek megfelelni.

Egyre több lakóparki lakás épül és épült az elmúlt 10 évben Budapesten, ahol különböző Dierre zárak vannak beszerelve jobbos- és balos kivitelben. A zár lehet alsó- vagy felső zár, három- vagy négyrudas Dierre zár, cilinderes vagy tollas kulcsos, vagy ezeknek az ötvözete. Magyarország független Dierre ajtószervize vagyunk, főként lakosságnak dolgozunk, de igény esetén cégeknek, üzlethálózatoknak és mindenki másnak is, akinek Dierre zárral ellátott olasz biztonsági bejárati ajtójuk van.

Amit érdemes tudni erről, hogy az ajtók Olaszországban készültek, a Dierre-Atra vállalat gyártja őket. Hazánkban több építő vállalkozás értékesítette, szerelte ezeket az ajtókat és így kerültek a lakópark lakásaiba. Amit kínálunk ügyfeleink számára, az a teljes körű Dierre zárszerviz ellátás, ami a következőket takarja.

Kulcselvesztés miatti zárnyitás – ajtónyitás, ugyanez rongálódás vagy roncsolás miatt. Új lakásba kötözés, bérlőváltás miatt történő gyors és szakszerű Dierre ajtózárcsere.

A legtöbb Dierre zár tollas kulcsos kivitelű, amelyeket nagy többségében nem kell kompletten cserélni, hanem egy új kulcsra át tudjuk könnyedén tanítani a zárszerkezetet. Ilyenkor egyáltalán nem kell az ajtót szétszedni. Egy ilyen gyors Dierre zárcsere, vagyis kulcstőke csere Budapest területén, 54.000 forintba kerül. A Dierre zárkódolásnál ajtóvastagság függvényében, rövid és hosszú kulcsokat használunk. Mivel nem tudjuk a pontos ajtóvastagságot, így mindkettőre fel vagyunk készülve. Ami a legfontosabb, hogy mindig az ügyfél előtt bontjuk ki a kulcsot, és minden esetben 3 db kulcs van a dobozban.

Tehát ha Ön Budapesten lakik és Dierre bejárati ajtaja van, ami nehezen nyílik, vagy csak kulcsot szeretne cseréltetni, hívjon minket az alábbi telefonszámon:

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest