Postaládazárcsere Budapest

Zárak tekintetében a postaládazár is zár. Persze nem olyan, mint egy bejárati ajtózár, hevederzár, vagy magas fokú biztonsági zár, de mégis egy valamilyen kulcsot kell elfordítani ahhoz, hogy levélszekrényünk tartalmához hozzáférhessünk.

Ám igazándiból ezek nem biztonsági dologra hivatottak, hanem egy irattartó/levélváró bezárására.

Sajnos munkáink során nagyon sok olyan postaládával találkozunk, amit a tulajdonos vagy a zárszakértő kolléga nem tudott kinyitni, ezért különböző feszítési technikákat alkalmazott, amely után az ajtó lemeze megnyúlik, a festék lepattogzik. Mint minden zárszerelői munkának, így a postaláda zárcserének is van egy költsége, amely tevődik egy kiszállásból, egy munkadíjból, illetve az elenyésző anyagköltségből.

Két részre osztható az ügyfelek véleménye. Az első tábor, aki nem akar vele foglalkozni, az azt mondja, hogy jöjjenek, legyünk rajta túl, hiszen mi mindent megcsinálunk. A másik tábor pedig: „Nem képzelik! Mit gondolnak?”, és fel vannak háborodva az összeg hallatán, majd inkább keresnek egy olcsóbb céget.

Ezek az emberek és szerelők után szoktak úgy kinézni a postaládák, mintha egy feszítővassal nyitották volna ki. Persze senkire nem erőltetjük rá az általunk kiszabott díjakat, költségeket, ami nálunk fix áras szolgáltatás. Kulcselvesztés vagy zárcsere esetén nálunk biztos, hogy nem sérül a postaláda.

A másik dolog, amit megemlítenénk a postaláda zárcserével kapcsolatban, hogy nagyon sok zárszerelő cég nem szereti ezt a munkát, mert úgy mondva „ez nem egy zsíros meló”. Nem beszélve arról, hogy nem mindegyik postaláda esetében van az, hogy kitekerem, betekerem, írok egy számlát és készen van.  A legtöbbször kulcselvesztés miatt először sérülésmentesen ki kell nyitni a postaláda ajtaját, majd kicserélni a zárat.

A legjobb történet azonban a régi, egytollas kulcsos postaláda zár, amit még négy drót tart, és ahogy a négy drótot kiegyenesítjük és leszedjük a postaláda zárat, azzal a mozdulattal le is törik mind a négy drót (mivel több, mint 25 éves), tehát a helyszínen kell rögtönözni, megoldást találni, hogy az új postaládazár az ajtóra rögzüljön. Ha nem gányolunk, és szépen akarjuk megcsinálni, kifúrni, 3-as menet, kis csavarok, stb., akkor ez egy másfél órás munka. Nem véletlenül nem erőltetik a postaládazár cserét a zárasok, de valakinek ezt is meg kell csinálni.

Ha már mi csináljuk meg, akkor az legyen tökéletes. És persze reménykedünk abban, hogy az ügyfél meg volt elégedve a munkánkkal, akkor majd más munkákhoz is minket hív, pl. bejárati ajtóban zárcsere, vagy egyéb ajtók zárjainak cseréjét bízza majd ránk.

Szakszerű postaláda zárcsere Budapesten:

06-30-408-8914

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest