Cisa zárcsere

Aki Cisa zárral rendelkezik, az nyugodt lehet a családja, lakása, értékei biztonsága felől, hiszen egy olasz, tollas kulcsos, négyfordulatos zár van az ajtajában. Ez nem csak könnyedén, precízen és halkan működik, de 100 százalékos biztonságot is nyújt.

Zárcserét meghibásodás esetén nagyon ritkán kell végezni, mivel ez egy strapabíró szerkezet. Egy jól beállított ajtó esetén 10-15 évet is kibír gondozás-mentesen. Inkább kulcselvesztés és új lakásba költözés miatt szoktunk zárat cserélni az ilyen biztonsági ajtókban az ügyfeleknek.

A Cisa zárcsere kétféle megoldást kínál. Az egyik az ún. zárkódolás, zárprogramozás. Ez azt jelenti, hogy a zárszerkezetnek van egy olyan funkciója, hogy egy új kulcskészletre tudjuk átkódolni a zárat. Innentől kezdve a régi kulcsok már nem működtetik. Ezt a műveletet csakis tökéletesen működő ajtózár esetében tudjuk elvégezni. A kódolásra azonban semmilyen garanciát nem vállalunk, mivel csak a kulcsokat cseréljük ki, a zárszerkezet marad a régi. Egy ilyen Cisa zárkódolás Budapest területén, 3 db gyári kulccsal, munkadíjjal, számlával, kiszállási díjjal 40.000 Ft-ba kerül. Ilyenkor minden esetben az ügyfél előtt bontjuk ki a gyári kulcsokat.

Mi kulcsmásolással nem foglalkozunk, azt az ügyfélnek kell intéznie.

A másik eset a komplett zárszerkezet csere. Ebből a típusú Cisa zárszerkezetből elég sok van jelen szerte az országban. Mivel a zár maga itt nem tudja a kódoló funkciót, tehát nem változtatható lamellás, ezért szükséges a teljes szerkezet csere. Ennek a költsége kompletten, új zárral, kulcsokkal, munkadíjjal együtt, Budapest területén bruttó 75.000 - 85.000 Ft-ba kerül. A komplett zárcserénél egy év teljes körű garanciát vállalunk mind a munkánkra, mind a termékre.

Mindkét esetben, ha esetleg az ajtón némi-nemű beállítás szükséges, mert a régi vagy az új zár akadozott, akadozik, azt természetesen beállítjuk az ügyfél számára.

Ezen kívül vállalunk még kulcselvesztés miatti ajtó-, vagy zárnyitást, elmozdult ajtó esetében beállítást, lyuktágítást, kilincs-cserét és digitális kitekintő felszerelést.

Pest megyei és vidéki ügyfeleinknek is tudunk segíteni Cisa zárszerelés vagy zárcsere ügyében. Itt mindig külön díjszabással dolgozunk, ezt előre közöljük az ügyféllel.

Hívjon minket éjjel-nappal az év 365 napján az alábbi telefonszámon:

06-30-408-8914

Az ajtó vagy a zár beazonosítása érdekében, munkánkat megkönnyíti ha egy fotót küld az ajtóról, zárról. Ezt bármilyen üzenet formájában el tudja nekünk küldeni.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest