Zárcsere Dunakeszi

Több mint 10 éve működő zárszerviz cégünk nemcsak Budapesten vállal és végez gyors zárcserét, hanem kiterjesztettük szolgáltatásainkat Dunakeszire is. Így bátran hívhatnak minket azok a dunakeszi lakosok, akiknek valamilyen ajtózár problémájuk van.

Dunakeszin nagyon sok és sokfajta bejárati ajtó van, ezért bőven jut feladat zárszerelő kollégáinknak, de megpróbálunk mindenkinek időben segíteni.

Dunakeszi zárcsere

Mivel különböző gondolkodással bírunk, így mindenki más és más bejárati ajtót preferál, ezért ahhoz, hogy minden ajtózár szerelését le tudjuk fedni, jól felkészültnek kell lenni, és több különböző dolgot is kell tartani a szervizautóban, hogy az ügyfélnek ne kelljen arra várnia, hogy a kolléga visszamegy a megfelelő zárral. Mi jól felszereltek vagyunk, ráadásul Dunakeszin van egy kisebb zárraktárunk is, így mondhatnánk, hogy minden zárszerelési feladatot a helyszínen egyjárással meg tudunk oldani.

Vállalunk

  • műanyag ajtó zárbetét- és vasalat cserét, illetve ajtóbeállítást (nem beépítést!);
  • kínai ajtó (HiSec, Secdoors) zárbetétjeinek cseréjét, kilincsletörés miatti pajzs-pótlást;
  • postaládazár cserét;
  • trezorzárak nyitását, cseréjét, teljes körű zárszerviz ellátását, pl. Dierre, Securemme, Sab, Viro, Cisa, Cerutti, Mottura, CR, Iseo, Moia, Potent;
  • izraeli bejárati ajtók (Mul-T-Lock/Superlock) teljes körű zárszerviz ellátását;
  • prémium kategóriás hevederzár felszerelését;
  • és egyéb biztonsági megoldások kialakítását.

Dunakeszi zárcserével kapcsolatban hívjon minket az alábbi telefonszámon! Gyors kiszállással, munkáink függvényében, aznapi teljesítéssel megpróbálunk mindenkinek segíteni!

Telefon: 06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere Dunakeszi, zárcsere Dunakeszin
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere Dunakeszi, zárcsere Dunakeszin