Zárcsere szolgáltatásunk lefedettsége Dunakeszin

Hívhat minket nonstop a 06-30-408-8914 ügyeleti telefonszámon, ha a bejárati ajtóval kapcsolatban valamilyen problémát észlel vagy csak egyszerűen azt szeretné, hogy a régi kulcsok már ne működtessék a zárbetétet, pl. tulajdonosváltás miatt.

Több mint 10 éve működő zárszerviz cégünk nemcsak Budapesten vállal és végez gyors zárcserét, hanem kiterjesztettük szolgáltatásainkat Dunakeszire is. Így bátran hívhatnak minket azok a dunakeszi lakosok, akiknek valamilyen ajtózár problémájuk van.

Dunakeszin nagyon sok és sokfajta bejárati ajtó van, ezért bőven jut feladat zárszerelő kollégáinknak, de megpróbálunk mindenkinek időben segíteni.

Dunakeszi zárcsere a helyszínen, új kulcsokra

Mivel különböző gondolkodással bírunk, így mindenki más és más bejárati ajtót preferál, ezért ahhoz, hogy minden ajtózár szerelését le tudjuk fedni, jól felkészültnek kell lenni, és több különböző dolgot is kell tartani a szervizautóban, hogy az ügyfélnek ne kelljen arra várnia, hogy a kolléga visszamegy a megfelelő zárral. Mi jól felszereltek vagyunk, ráadásul Dunakeszin van egy kisebb zárraktárunk is, így mondhatnánk, hogy minden zárszerelési feladatot a helyszínen egyjárással meg tudunk oldani.

Vállalunk és szolgáltatunk az alábbi felsorolás szerinti zárszerviz/zárcsere munkákat:

 • műanyag ajtó zárbetét- és vasalat cserét, illetve ajtóbeállítást (nem beépítést!);
 • kínai ajtó (HiSec, Secdoors) zárbetétjeinek cseréjét, kilincsletörés miatti pajzs-pótlást;
 • postaládazár nyitást, cserét kompletten;
 • trezorzárak nyitását, cseréjét, teljes körű zárszerviz ellátását, pl. Dierre, Securemme, Sab, Viro, Cisa, Cerutti, Mottura, CR, Iseo, Moia, Potent;
 • Dierre, Cisa tollaskulcs kódolást;
 • izraeli bejárati ajtók (Mul-T-Lock/Superlock) teljes körű zárszerviz ellátását;
 • prémium kategóriás hevederzár felszerelését;
 • és egyéb biztonsági megoldások kialakítását;
 • betörésbiztos Potent másodzár felszerelését;
 • kulcselhagyás, kulcsvesztés érdekében gyors zárcserét;
 • TerraSec bejárati ajtók komplett szervizellátását, zárbetét- és zárszerkezet cserét;
 • sérülésmentes, becsapódott ajtónyitást.

Dunakeszi zárszerviz forródrótunk hívható

Hívjon bátran minket, ha sima, egypontos vagy többirányú bejárati ajtóprobléma merült fel! Rugalmas időbeosztással dolgozunk! Zárszerelő kollégánk Dunakeszin lakik, így rövidebb időn belül tudunk a megrendelésre reagálni a telefonhívás után, mint a pesti konkurens zárszerviz cégek.

Ha nem feltétlenül azonnali telefonos segítséget szeretne tőlünk kérni, hanem előrelátóan tervez egy zárcserét vagy hevederzár szerelést, akkor e-mail címünkre várjuk a fotókat az ajtóról, zárról. Ezáltal pontosabb választ tudunk adni mindenkinek. Készségesen állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Dunakeszi zárcserével kapcsolatban hívjon minket az alábbi telefonszámon! Gyors kiszállással, munkáink függvényében, aznapi teljesítéssel megpróbálunk mindenkinek segíteni!

Telefon: 06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere Dunakeszi, zárcsere Dunakeszin
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere Dunakeszi, zárcsere Dunakeszin