Törött kínai HiSec ajtókilincs csere Dunakeszin

Dunakeszin is eléggé népszerű a Kínából behozott HiSec ajtó, főleg az ára miatt. A probléma ott kezdődik, hogy a minőség elég gyenge és az ajtók beépítése nagyon pontatlan és szakszerűtlen. Ilyenkor szokott letörni a kilincs külső vagy belső markolata, fogantyúja, ami még ráadásul balesetveszélyes is lehet, mert hegyes, szúrós.

Ha ez megtörtént, hívjon minket! Mi aznapi kiszállással cseréljük a törött kilincs-garnitúrát a dunakeszi lakosoknak.

A HiSec ajtó ismertetőjele a világító kilincs, a belső tekerős pánik zár és a több ponton való záródás. A régebbi HiSec ajtótípusoknál még erősítés nélkül készültek a kilincsek, de ma már a külső es belső részt is erősebbre gyártják. A HiSec ajtó tulajdonosainak minden esetben ajánljuk még a kilincs csere során a zárbetétek kicserélését is, mivel a gyári zárak, amelyek az ajtóval együtt érkeznek, nincsenek ellátva semmilyen védelemmel, ami a betörőt visszatartaná.

Nézesse meg szakemberrel, kérjen szaktanácsot, hogyan, miként lehet biztonságosabbá tenni a kínai bejárati ajtót!

Világító HiSec kilincs komplett cseréjének költsége

A HiSec letört kilincs-csere 32.000 Ft-ba kerül. Ez tartalmazza az anyagot, a kilincspárt, a munkadíjat, a számlát és egy évig tartó garanciát rendeltetésszerű használat esetén.

Érdemes minél hamarabb a törött kilincset lecseréltetni, mivel balesetveszélyes a hegyes, éles csonk. Továbbá tönkreteheti a zárszerkezet rugózatát az, hogy a kilincsben nincsen visszahúzó erő, mert eltörött a fogantyú vagy a rugó. HiSec kilincsgarnitúra csere miatt hívja ügyfélszolgálati számunkat, itt megtalálja!

Ezeknél a kínai ajtóknál van kültéri, illetve beltéri változat, jobbos- vagy balos kivitel, ami a nyitási irányt határozza meg. Színét tekintve, barna, cseresznye, fehér, mahagóni, bükk, nyír, tölgy, stb. színben vannak beszerelve, attól függően, ki, milyet rendelt az ízlésének megfelelően. Ha Önnek is ez a fajta világító kilincses HiSec ajtaja van, és eltört, letörött vagy lóg már a kilincs, akkor érdemes minket kihívni, hogy cseréljük át az erősített változatra.

A HiSec ajtókilincs nem egy sztenderd méret, nem mindenhol lehet kapni és a felszerelése sem egyszerű, pláne a régebbi típusok esetében. Első hallásra soknak tűnhet persze a 32.000 Ft, de mi nem az olcsó, gyenge kivitelt szereljük fel, amit az interneten árulnak bizonyos cégek, hanem a masszív változatát!

Külsőre ugyanúgy néz ki az erősebbek fajta, mint a gyenge lemezkivitel, csak a miénk strapabíróbb és nem törik le, mint a gyengék és az elődjeik. Rendelje meg nálunk a rugótörött, letört kilincs-cserét, és nem kell bajlódnia a szereléssel, utánajárással!

Kínai ajtó zárszerelés, hibátlan ajtóműködés

Nekünk ez a szakterületünk, évek óta szervizelünk kínai ajtókat és cseréljük a zárakat, kilincseket egyaránt. A legfontosabb, hogy házilag nem szabad ezekhez az ajtókhoz hozzányúlni, mivel minden egyes munkafolyamat más lehet a különböző ajtóknál, ami azt jeleneti, hogy nekünk sem annyiból áll a csere, hogy kitekerem, betekerem és kész, hanem átnézzük az ajtó működését, mivel ezek egymással összefüggésben vannak.

Szinte minden alkalommal előjön, adódik valami nem várt probléma, amit a zárszerelő kolléga a helyszínen orvosolni tud a több éves szakmai tapasztalata alapján. Ezeket nem az ügyfél elrettentésére mondjuk, írjuk, de tényleg mindig van valami a kilincs-cserekor, pl. ha az ajtó nem záródik rendesen, akkor azt is megcsináljuk, megigazítjuk.

A világító rész a külső kilincsben található, melyet a kilincs markolatában elhelyezett kis gombocska hoz működésbe. Tulajdonképpen ez a led világítás a kulcs behelyezését könnyebbíti meg egy sötét, zárt lépcsőházban.

HiSec ajtó szakszerviz hogyan, mikor tud segíteni?

Keressen minket, ha HiSec ajtaja van és problémája adódik vele, mi mindenben segítünk, hiszen ezért vagyunk! Hívhatnak minket hétköznap, hétvégén az alábbi telefonszámon!  Ha esetleg nem ér el minket, visszahívjuk, mert sokszor terhelt a hívószámunk.

Küldhet nekünk e-mailt is a profizar@gmail.com címünkre is!

A HiSec ajtó zárszerviz szolgáltatás nálunk rövid határidővel elérhető, megrendelhető. Várjuk hívását, előzze meg a bajt!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest